Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonu güzel olacak beybisi, öyle düşün. Yeni yıla bomba gibi gireceksin yihhuuuuu (Çocuğunu öp benim için)
Ay evet harikasın motive oldum.
Çocuğuma bugün çok kirlenmişsin kokuyorsun dedim puff dedi başını çevirdi mesafe koydu bana 😂😂

Ay evet harikasın motive oldum.
Çocuğuma bugün çok kirlenmişsin kokuyorsun dedim puff dedi başını çevirdi mesafe koydu bana 😂😂
Yerimmmmm :KK68: Ay dur sana bir şey söyleyeceğim, ne zamandır aklımda. Golden çok tüy döker, şöyle bir takviye var, mamasına sıkıyorsun hiç denedin mi daha önce?

Ben stok güncellemesi bekliyorum, arada 80'e düşüyor fiyatı. Bunu kedilerime alalı 1,5 ay oldu ve harika gelişmeler var tüy dökülmesinde. Hem tüyleri yumuşak ve parlak oldu hem de yattıkları yerde ve kıyafetlerimde tüy görmüyorum. Belki siz de böyle takviyeler kullanıyorsunuzdur bilmiyorum ama aklında olsun canım.

Yerimmmmm :KK68: Ay dur sana bir şey söyleyeceğim, ne zamandır aklımda. Golden çok tüy döker, şöyle bir takviye var, mamasına sıkıyorsun hiç denedin mi daha önce?

Ben stok güncellemesi bekliyorum, arada 80'e düşüyor fiyatı. Bunu kedilerime alalı 1,5 ay oldu ve harika gelişmeler var tüy dökülmesinde. Hem tüyleri yumuşak ve parlak oldu hem de yattıkları yerde ve kıyafetlerimde tüy görmüyorum. Belki siz de böyle takviyeler kullanıyorsunuzdur bilmiyorum ama aklında olsun canım.
Çok teşekkür ederim düşündüğün için mutlu oldum ☺️ Çok fazla tüy dökmüyor zaten bahçede yaşıyor.
Omega 3 hapı ve suyuna damlattığımız bir vitamini var. Kıştan bahara geçerken tüyleri cansızlaşıyor o zaman da vitamin iğnesi yaptırıyoruz.
Somon yağını da deneyebiliriz. Sever diye düşünüyorum.

N nscckts şunu favori yapmıştım bir süre önce. İçinde çay ağacı da var. Bu nasıldır sence?

Ooooo, daha ne olsun? Süpersin :KK68:

Hepsini kendi çocuğum gibi seviyorum desem inanır mısın? ☺️ Hele bir de seninki Golden, daha bir düşkünüm biliyorsun. Sağlıkla yaşasın, sevgiler ☺️
Amin amin canım bütün canlar sağlıkla yaşasın. Düşkünlüğünü biliyorum çok teşekkürler. Sabah senin için öperim🥰

Ben sabah kalktım, burun deliğinin hemen altında, bıyık bölgesinde bir sivilce çıkıyor. Akşam oldu, bembeyaz olmuş ucu, bir kaşınıyor ki sormayın. Benim hiç böyle sivilcem olmaz normalde. Hep o glikolik asit yapıyor bunları diye düşünüyorum. Canım glikolik asitli toniğim, minnoşum neden böyle yapıyorsun ki ya?:KK70:
Benim de çıktı en sonunda 😄 hemde regl biteli günler olmuş,normalde öyle zamansız çıkmazdı ama çok direndi garibim kıyamam 😆 hep cekirdekteb çıktı o farkindayim
söndü sönecek gibi hemen,takılsın dursun kendince orda napim 😄😄

N nscckts şunu favori yapmıştım bir süre önce. İçinde çay ağacı da var. Bu nasıldır sence?

kesinlikle çok güzel :KK66:

Teyit edilmiş bir bilgi vereyim mi, ne zaman B12 kullansam yüzüm gözüm sivilce oluyor. Benim dışımda bunu 3-4 kişiden daha duydum. Sivilce yüzünden B12'yi bırakanlar bile var. N nscckts bu da etki etmiş olabilir mi beybisi?

Hiç homeopati denediniz mi? Bu tarz detaylar orada çok önemli

Sende alternatif ne ürünler vardır kim bilir. Yoksa olmalı arbutin kardeşliği 😂😂
Uygun fiyatlardan kullandım valla 😂Doa kozmetik ve purest. Purest yedekli. Bu arada şuan hatırladım var rutinimde arbutin. 😂Skinkeyre aşık biri olarak olmaması garip olurdu unutmuşum 😂Gene uygun fiyatlı maruderm anti blemish cream.

Uygun fiyatlardan kullandım valla 😂Doa kozmetik ve purest. Purest yedekli. Bu arada şuan hatırladım var rutinimde arbutin. 😂Skinkeyre aşık biri olarak olmaması garip olurdu unutmuşum 😂Gene uygun fiyatlı maruderm anti blemish cream.
O Purest arbutin hiç bitmiyor. Bitmeyen arbutin yapmışlar, sana söyleyeyim.

O zaman Purest bitince bundanım mı olsa? 😂 Benim de bundanım olsun 😂 ama bunda salisilik yok, fiddy için kullanılmaz galiba :işsiz:
bha dediği salisilik asit canım ... gayetde güzel olur ,purestdekiyle hemen hemen aynı içeriği + çay ağaçlı :KK66:

Bitirdim ben görl. 2021 yaz kullanmıştım galiba 😂Benim genelde uzun gider ürünlerim. Güneş kremi hariç tabii ki de 😂
purest serum form ya gerçekten puresti kullan kullan bitmiyor bence ml yarıya insin fiyatda yarıya insin :KK70:
ama dermoskin jelimsi krem ya. o tam ideal oluyor yüzde bıraktığı hisde süre olarak yeterliliğide . :KK70: purest gibi sıkıp bıktırmıyor

puresti bitirebilmek için kendimde bilumum yerlerime ve erhanı gördüğüm yerde en uygun yerlerine süre süre bitirmeye çalışıyorum :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X