Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lumeayi boşuna alanlardanım koyu kumral kılımı adamdan saymadı 🤣🤣
düzenli yaptın mı canım ,tüy ne kadar koyu ve köklüyse o kadar hızlı işe yarıyor aslında . öncesinde duşa girmek kökleri daha rahat görmesinide sağlıyor ve çok düzenli yapmak zorundasın asla aksatmadan .

Hainler! :işsiz:

Karınca yağı kullandım, tüy kökleri inceliyor ve geç çıkıyor. Kılı kökten aldığın gece başlıyorsun, 3 gece kullanıyorsun, sonra arada kullanıyorsun çıkana kadar. Ersağ'ın da bir tüy geciktirici kremi var, 200 ml kocaman. Arkadaşım ondan çok memnun kalmıştı. Aynı zamanda içeriğindeki bitkisel ürünler ile bakım da yapıyor. Bende de var ama ben öyle şeyleri düzenli kullanamıyorum.
Hatta o krem çok besleyici, biri vardı, kaş arasına kullanıyordu. Kaş arası çizgisi de hafiflemişti. Evet, işe yarıyor fakat düzenli kullanmak şart. Bende de o toto yok valla.:işsiz:
Karınca yağını ben de duymuştum ama ersağın kremini duymadım. Çizgisini hafiflettiyse bayağı güzel bişey demek ki. Ama benim dediğim krem bir süre sonra tüylerin hiç çıkmamasını sağlıyormuş kullanmaya devam edersen. Beni cezbeden kısmı o oldu aslında. Benim bıyık bölgemde hafif bi kararma var zaten o yüzden ağdayı bıraktım, iple de kendim alamıyorum kuaföre gidiyorum. Sırf bıyık için zırt pırt kuaföre gitmek zoruma gidiyor. Ben de düzenli yapılan şeylerden çok sıkılıyorum ama her gün krem, serum sürüyoruz, yüzümüzü yıkıyoruz onu da aradan çıkarırım diye düşündüm

Karınca yağını ben de duymuştum ama ersağın kremini duymadım. Çizgisini hafiflettiyse bayağı güzel bişey demek ki. Ama benim dediğim krem bir süre sonra tüylerin hiç çıkmamasını sağlıyormuş kullanmaya devam edersen. Beni cezbeden kısmı o oldu aslında. Benim bıyık bölgemde hafif bi kararma var zaten o yüzden ağdayı bıraktım, iple de kendim alamıyorum kuaföre gidiyorum. Sırf bıyık için zırt pırt kuaföre gitmek zoruma gidiyor. Ben de düzenli yapılan şeylerden çok sıkılıyorum ama her gün krem, serum sürüyoruz, yüzümüzü yıkıyoruz onu da aradan çıkarırım diye düşündüm
Ben hiç kuaförde aldırmadım, cımbızla çekiyorum. Cımbız maalesef çözüm değil ama öyle alıştırdım.
Benim elmacık kemiği ile çene arasında da var. İnceler fakat bir araya gelince koyu duruyorlar. Örgütlenince çok görünüyorlar. :KK70: Evde kullanılabilen sir ağdalardan kullanmıştım, mis gibi olmuştum ama sonrasında korktum, lekelenirim diye.
Evet cilt bakımında ürünleri düzenli kullanıyoruz ama tüm yüze uyguluyoruz. Yani sakal bölgesine karınca yağı kullanırsam orayı boş bırakıp diğer yerlere serum sürmem gerekecek, o sabır bende yok. :işsiz: Hele bir bölge var ki evlerden ırak, oradakiler incelse bile yeter bana :KK70:

Braunun epilasyon aletini aldım.İnanılmaz canım yandı kullanamadım.Lumiada da can yakma olayı varmı acaba?
Ben de Braun'un şu su altında da kullanılabileninden almıştım, seviyorum hızını ama acıtıyor kökten aldığı için. İnan lazere gittim, o da acıtıyor. Lumea da sıcaklaştıkça atışlar can acıtıyormuş.

Braunun epilasyon aletini aldım.İnanılmaz canım yandı kullanamadım.Lumiada da can yakma olayı varmı acaba?
hayır hiç acı hissetmiyorum hatta hassas tenli de bir insanımdır hemen kabarır kaşınır alerji falan olurum ince deriliyim .hiç acı hissetmiyorum

Ben de Braun'un şu su altında da kullanılabileninden almıştım, seviyorum hızını ama acıtıyor kökten aldığı için. İnan lazere gittim, o da acıtıyor. Lumea da sıcaklaştıkça atışlar can acıtıyormuş.
en yüksek ısıda kullanıyorum acıması için kıl olmalı o yanıp tene yapışmalı ki acısın . tüy olmaması lazım lazer yapılırken ışık acıtmaz ki kız... acıyanlar birşeyi yanlış yapıyor olabilir

Bide onun öyle bişeyi vardı dimi ya? Her tüye etki etmiyordu. Yanlış hayırlamıyorsam kalın kıllara daha iyi etki ediyordu
ev tipi ışıkla uyutma yöntemde yani ipl de kumrallar-koyu kumrallar -açık ten koyu kıl için biçilmiş kaftan . ama doktorun yapması gereken gözetim altında yapılması gereken hastanelerde uygulanan alexandrite lazerlerde asıl lazer o , beyaz kılı bile görür ten renginin de hiç önemi yoktur
N nscckts verdiği hissi karşılaştırmam için Dermoskin arbutin mi, Effectha mı diye sormuştun bana. Bu akşam arbutine başlamaya karar verdim sabrım kalmadı artık :KK70: Purest bitmek üzere, ellerime ve dekolteme de kullanıyorum.
iyi yapmışsın canım :KK70:

en yüksek ısıda kullanıyorum acıması için kıl olmalı o yanıp tene yapışmalı ki acısın . tüy olmaması lazım lazer yapılırken ışık acıtmaz ki kız... acıyanlar birşeyi yanlış yapıyor olabilir
Beybi, kullanan 3 kişi var çevremde üçü de çok acıttığını söylüyor. Hele bir süre kullanınca alet hemen ısınıyormuş, o zaman daha fazla acıtıyormuş. Ay hiç kullanmak nasip olmadı, demek ki bir yerde yanlış yapıyorlar. Hatta yorumlarda da öyle okumuştum, dedim alsam bile kullanamam herhalde, canım çok tatlı benim :KK70:

ev tipi ışıkla uyutma yöntemde yani ipl de kumrallar-koyu kumrallar -açık ten koyu kıl için biçilmiş kaftan . ama doktorun yapması gereken gözetim altında yapılması gereken hastanelerde uygulanan alexandrite lazerlerde asıl lazer o , beyaz kılı bile görür ten renginin de hiç önemi yoktur
İki defa lazere gittim, iki farklı yerde 8'er seans. Hiçbir işe yaramadı desem inanır mısınız? Son gittiğim yerle aynı yere yengem de gidiyordu mesela, onunkiler bitti ama benim hâlâ var. Bir sürü de param gitti :kızgın:

Beybi, kullanan 3 kişi var çevremde üçü de çok acıttığını söylüyor. Hele bir süre kullanınca alet hemen ısınıyormuş, o zaman daha fazla acıtıyormuş. Ay hiç kullanmak nasip olmadı, demek ki bir yerde yanlış yapıyorlar. Hatta yorumlarda da öyle okumuştum, dedim alsam bile kullanamam herhalde, canım çok tatlı benim :KK70:
inanılmaz şaşkınım erhan da bende kullanıyoruz allah bilir öncesinde kese mese mi yapıyorlar acaba....
lazer olsa anlarım da ışık yani ... ya da dediğim gibi gözden kaçırdıkları uzun kalan kılları vardır o yanıyordur . aletin ısınmasına hele şoka girdim öyle birşey varsa hemen ya servisine göndersinler ya da aldıkları yerden yenisini istesinler öyle bir sorun yaşanmaması lazım çünkü... türkiyeye lazerle tüy sorununa çözüm için ilk eğitimini alanlardan biri annem. antebe de ilk açılan yerin ortağıydı lazerle ilk tüy üzerine atış yapıldığı zaman ben ortaokuldaydım düşün... o zamandan beri her çeşit lazer kullandım üstümde de kullanıldı . en en en konforlusu bu lumia ipl ... yanma riski yok hormonal hastalandın yeniden çıktı derdi yok hamilelik doğum da bırakma veya yeniden çıkma derdi yok . zararsız yani ışıkla kök uyutma . en yüksek ısıda tende hissedilen rüzgar çarpması gibi bir his ... çok şaşırdım o yüzden

İki defa lazere gittim, iki farklı yerde 8'er seans. Hiçbir işe yaramadı desem inanır mısınız? Son gittiğim yerle aynı yere yengem de gidiyordu mesela, onunkiler bitti ama benim hâlâ var. Bir sürü de param gitti :kızgın:
doğru aletin uygulanması gerek bazı cingözler alıyor 1 makina herkese onu uyguluyor derece derece lazerin kaç çeşiti var kaç çeşit makina ve başlık var bir bilsen.... tene kılın yapısına rengine göre seans ve makina uygulanmalı :KK43: sadece hastanelerde dermatologların yaptıkları en iyisi ve en kesin çözüm olan alexsandire .

o zamandan beri her çeşit lazer kullandım üstümde de kullanıldı . en en en konforlusu bu lumia ipl ... yanma riski yok hormonal hastalandın yeniden çıktı derdi yok hamilelik doğum da bırakma veya yeniden çıkma derdi yok . zararsız yani ışıkla kök uyutma . en yüksek ısıda tende hissedilen rüzgar çarpması gibi bir his ... çok şaşırdım o yüzden
Ay bu tam benlik ha :KK76: :KK76: :KK76: :KK76:

doğru aletin uygulanması gerek bazı cingözler alıyor 1 makina herkese onu uyguluyor derece derece lazerin kaç çeşiti var kaç çeşit makina ve başlık var bir bilsen.... tene kılın yapısına rengine göre seans ve makina uygulanmalı :KK43: sadece hastanelerde dermatologların yaptıkları en iyisi ve en kesin çözüm olan alexsandire .
Ay Nisa'm bir sürü param ve zamanım gitti ya. :KK42: Lumea'yı al, geç yani. Bana zamanında dediler onun verdiği ışık çok zararlıymış da şuymuş da buymuş da... Şimdi sen bunları söyledin ya tamamdır benim için. Yani şimdi bir merkeze gitsem de aşağı yukarı aynı fiyatı isteyecekler zaten. Fakat benim vücudum çok beyaz, kıllar da siyah ve çok kalın değil fakat çok. İşe yarar mı dersin? Hı? :KK42: Ay bıktım vallahi bıktım kıldan tüyden. İnan kedilerimle yarışırım yani :KK70:

Ay Nisa'm bir sürü param ve zamanım gitti ya. :KK42: Lumea'yı al, geç yani. Bana zamanında dediler onun verdiği ışık çok zararlıymış da şuymuş da buymuş da... Şimdi sen bunları söyledin ya tamamdır benim için. Yani şimdi bir merkeze gitsem de aşağı yukarı aynı fiyatı isteyecekler zaten. Fakat benim vücudum çok beyaz, kıllar da siyah ve çok kalın değil fakat çok. İşe yarar mı dersin? Hı? :KK42: Ay bıktım vallahi bıktım kıldan tüyden. İnan kedilerimle yarışırım yani :KK70:
bilgisayar ışığı inan daha zararlı ... bilinçli kullanmak önemli kuzum , mesela öncesi traşlanman lazım, iyi bir traş bıçağı olmalı, gidip en ucuzuyla cildini tahriş edip üstüne keselenip sonra lazerlenirse yanar , öyle yaptıldığında lazer yapmasa jean giyse yine tahriş olur hassasiyet yapacak şeylerden uzak durmak lazım. kullanılan duş jeli bile kurutmamalı cildi , nemledirici vs de asla olmamalı öyle birşey olursa o da yakar , duştan çıkar çıkmaz kuru temiz cilde uygulanmalı . ve inan ağda cilde daha zararlı .

bilgisayar ışığı inan daha zararlı ... bilinçli kullanmak önemli kuzum , mesela öncesi traşlanman lazım, iyi bir traş bıçağı olmalı, gidip en ucuzuyla cildini tahriş edip üstüne keselenip sonra lazerlenirse yanar , öyle yaptıldığında lazer yapmasa jean giyse yine tahriş olur hassasiyet yapacak şeylerden uzak durmak lazım. kullanılan duş jeli bile kurutmamalı cildi , nemledirici vs de asla olmamalı öyle birşey olursa o da yakar , duştan çıkar çıkmaz kuru temiz cilde uygulanmalı . ve inan ağda cilde daha zararlı .
Hangi duş jelini kullanıcaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X