Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Trendyoldan bi soğudum zaten
Evde eczane mudavimi olucam bu gidişle
Hale bak ya
E kuzum çok konuştuk bunu, keşke bi baksaydın oraya ben tüm Dermoskin'leri oradan alıyorum. Trendyol'daki indirimler bile o fiyata düşmüyor. Ben olsam ipral ederdim ama olan olmuş, üzülme.

E kuzum çok konuştuk bunu, keşke bi baksaydın oraya ben tüm Dermoskin'leri oradan alıyorum. Trendyol'daki indirimler bile o fiyata düşmüyor. Ben olsam ipral ederdim ama olan olmuş, üzülme.
Bugün spora başladın mı acaba

Süpersiinn

Bugün röntgen çektirdim omurgam düzelmiş. Kas kütlem artmış. Spor gerçekten etkili. Hepimiz sipoorr yapalımm.
Vitamin desteklerimi biraz salmıştım onlarda hızla düşüşe geçmiş. Titredim ve kendime geldim sonuçları görünce

Oy maşallah ya sadece cilt bakımı konusunda değil, diğer konularda da destek oluyoruz birbirimize, ne kaaaa güselll hepimiz sipor yapalım, siporşov S Skinkeyrlover senin sesin çıkmıyor hiç, her şey yolunda mı beybi?

Yaa canım görl çok tatlısın. Teşekkür ederim sorduğun için Hastayım ama yeni bir şey değil her zamanki gibi sadece daha da artıyor her geçen gün biraz daha kötüyüm şu ara ondan.

Yaa canım görl çok tatlısın. Teşekkür ederim sorduğun için Hastayım ama yeni bir şey değil her zamanki gibi sadece daha da artıyor her geçen gün biraz daha kötüyüm şu ara ondan.
Tatlı, küçük farem yaaaa Artık iyileş tamamen ne olur

Rusya’ya gitmiştim ama en az 20 yıl oldu. Kış değildi gittiğimde. Kışı korkunçmuş apartmanımda Rus komşum var o anlatır hep. -40 ne demek? Kolaylıklar diliyorum.

-40da dışarıda binlerce işçi çalışıyor maalesef. insanlık suçu tamamen ama herkes mecbur çalışmaya. paranın gözü kör olsun ya

açtım kahvemi de yaptım

bugün vücut bakımı yapıcam artık tüy sorunum olmadığı için işim çok kolaylaştı çıkmasa da uyanmaması için -uyumasına devam etmek için lumiamı yaparım... güzel bır yıkanırım kuru fırçalamamı yaparım lumia sonrası kremlenir paklanırım ayak bakım el bakımda giricek bugün işin içine saçımada yaparım bir maske

bugün vücut bakımı yapıcam artık tüy sorunum olmadığı için işim çok kolaylaştı çıkmasa da uyanmaması için -uyumasına devam etmek için lumiamı yaparım...
Oooooh, mis gibisin Beybi bu aleti bıyık, çene, sakal bölgesinde de kullanabiliyor muyuz? çoğüşeniyommmm

Oooooh, mis gibisin Beybi bu aleti bıyık, çene, sakal bölgesinde de kullanabiliyor muyuz? çoğüşeniyommmm
evet canım kullanabiliyorsun ben daha hiç kullanmadım ama ayrı başlığı var kullanma klavuzunda da detayını vermiş hatta...

bıyık bölgesine kullanırken leke baskılayıcı ürünler kullan bence çünkü oranın derisi çok hassas leke oluşabiliyor bazı insanlarda. Ben korkuyorum yüzüme lazer yapmaya, hadi yüz neyse de bıyıklardan bıktım ayol üstelik çok da hızlı uzuyor önemli bişey olsa bu kadar hızlı uzamazben şu kıl foliküllerini uyutan krem var ya ondan kullanmayı düşünüyorum bıyıklara ama her sabah akşam kullanmak gerekiyormuş kullanmayı bırakınca yeniden tüy çıkıyormuş. Kalıcı bir çözüm değil ama lazerin leke yapmasından korktuğum için ve bıyıklardan bıktığım için kullanıcam. Zaten her gün cilt bakımı yapıyorz onu da sürüveririm o sırada. Çok da pahalı krem zıkkım muadili yokmuş 600 liraya falan satılıyormuş

Son düzenleme:
nemli bişey olsa bu kadar hızlı uzamaz
Hainler!
Karınca yağı kullandım, tüy kökleri inceliyor ve geç çıkıyor. Kılı kökten aldığın gece başlıyorsun, 3 gece kullanıyorsun, sonra arada kullanıyorsun çıkana kadar. Ersağ'ın da bir tüy geciktirici kremi var, 200 ml kocaman. Arkadaşım ondan çok memnun kalmıştı. Aynı zamanda içeriğindeki bitkisel ürünler ile bakım da yapıyor. Bende de var ama ben öyle şeyleri düzenli kullanamıyorum.
Hatta o krem çok besleyici, biri vardı, kaş arasına kullanıyordu. Kaş arası çizgisi de hafiflemişti. Evet, işe yarıyor fakat düzenli kullanmak şart. Bende de o toto yok valla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…