- 20 Temmuz 2014
- 5.154
- 14.689
Son sayfalara kadar gelmedim ama kesinlkle şans istese dünyanın en iyi üniversitesinden mezun olmus binlerce ameliyat yapmış olsun beceri o günkü modu görüşü değişebiliyo.Canım mesaj gönderimin açıksa son halini göndereyim, değişiyor... İlk ameliyatımda daha kötüydü. 6. aydan sonra felaketti resmen. Kıkırdak kaymış. Kıkırdak hafızası diye bir şey var. 35 yıl burun aşağı bakınca, kıkırdaklar ameliyat sonrasında yine eski halini almaya çalışıyor. Aslında doktoruma çok güveniyordum. Çevremden 3 kişi o doktora yaptırmış burnunu. Onları beğendiğim için ben de aynı doktora gittim. İnan şans işi dedikleri geldi beni buldu! İlk iki ay fıstık gibi, sonra yine düşüyor ucu. O kadar yoruldum ve sıkıldım ki anlatamam. Süreç çok can sıkıcı... Kimsenin bu duruma düşmesini asla istemem. Psikolojik olarak aşırı yıprandım. Şimdiki hali de eh işte... Daha kötü olmazsa bu şekilde bile razıyım, 3.'yü kaldıracağımı sanmıyorum.
Çünkü 1 sene bekliyorsun, yine hayal kırıklığı yaşıyorsun çok zor. Fakat şu an bile ameliyatsız burnuma göre özgüvenim çok yüksek. Eskiden hep burnumu kapatırdım, yan tarafımda biri olsun istemezdim. Şimdi en azından onlar bitti. İlerleyen sayfalarda sona doğru güncellemiştim fotoğrafları, orada da eh işte... Yandan idare eder, çapraz görüntüde sıkıntılı bir burun.
Zorlu süreçlerden geçmişsin benim çevremde kaç kişi oldu hatta N nscckts bilirsin makaron da oldu çok güzel oldu bence ki onun cok zor bi burnu vardı. Bi sürece birak ne güzel en azından eski zamanlara göre mutlu etmiş seni