bu hafta enzim peelingle geçiştir olmazsa canım geç oldu kız bu saatden sonra kim yarım saat uğraşırBen daha baslayacam sözde fiddye
Merhaba . Ben de yeni vejeteryanım. Vejeteryan olma sebebim hayvanlara yapılan zulümden dolayı. Ne kadar suredir vejeteryansınız. Bana vejeteryanlıktan ziyade veganlık daha doğru geliyor. Çünkü süt ürünlerinden dolayı da hayvanlar eziyet çekiyorlar. Üstelik yavrusu için yaratılan süt bizimmiş gibi bir sürü gıda yapmamız doğru ve doğal gelmiyor. Elimden geldiğince vegan besleniyorum. Tam olarak beslenememin sebebi sosyal baskı . İnsanlarla uğraşmak gerçekten çok zor . Alerjim olsa kimsenin dikkatini çekmiyor ama hayvanlara yemeyi doğru bulmuyorum dendiğinde saldırıyorlar. Çok araştırdım vegan beslenmenin sağlıklı bir yaşam için yeterli olduğunu düşünüyorum. Mantığımda böyle söylüyor. Allah ın insanları başka bir canlıyı yemek üzerine yarattığını düşünmüyorum. Lütfen kimse dinle bağdaştrmasın . Tanıdığım bir sürü kapalı tesettürlü vegan diyetisyenler var.Süt ve süt ürünleri bal yumurta yiyorum. Et yemiyorum sadece. Milyon verseler yemem .bakliyattan ve extra eczaneden aldığım vitaminlerden karşılıyorum.
Bugün keyfim yerinde borsa da iyi giderse efsane olacakkk. Herkese güzel bol kazançlı sağlıklı bir gün diliyorum ben degünaydın güzellikleeergününüz güzel huzurlu neşeli geçsin veeee boool bereketli olsun inşallaaah kahvemi yaptım ayaklarımı uzattım keyif modumu açtım 1 saat sonra hayatın gerçekleri koşuşturmasına hazırlanıyorum şimdi çaktırmayın herşey sakinmiş gibi yapıcam
o barınak haberlerinden sonra şu minnoş bakış açısı bence hepimizin içini ısıtmıştır, ben vejeteryan da vegan da değilim ama sizlerin niyetinizi düşüncenizi çok seviyorumMerhaba . Ben de yeni vejeteryanım. Vejeteryan olma sebebim hayvanlara yapılan zulümden dolayı. Ne kadar suredir vejeteryansınız. Bana vejeteryanlıktan ziyade veganlık daha doğru geliyor. Çünkü süt ürünlerinden dolayı da hayvanlar eziyet çekiyorlar. Üstelik yavrusu için yaratılan süt bizimmiş gibi bir sürü gıda yapmamız doğru ve doğal gelmiyor. Elimden geldiğince vegan besleniyorum. Tam olarak beslenememin sebebi sosyal baskı . İnsanlarla uğraşmak gerçekten çok zor . Alerjim olsa kimsenin dikkatini çekmiyor ama hayvanlara yemeyi doğru bulmuyorum dendiğinde saldırıyorlar. Çok araştırdım vegan beslenmenin sağlıklı bir yaşam için yeterli olduğunu düşünüyorum. Mantığımda böyle söylüyor. Allah ın insanları başka bir canlıyı yemek üzerine yarattığını düşünmüyorum. Lütfen kimse dinle bağdaştrmasın . Tanıdığım bir sürü kapalı tesettürlü vegan diyetisyenler var.
Selam . Ben yemiyorum çocukluğumdan beri ama yiyene hiç karışmadım müdahale etmedim . Yememek benim tercihim yemek de onların. Evime et girer pişer. Kimseyi yönlendirmem vejeteryan ol diye. Böyle bir hakkım yok. Onlar da bana et ye baskısı hiç yapmadılar. Hayvanlardan elde edilen süt peynir yoğurt bal yumurta yiyorum demiştim. Onları yemesem çok sağlıksız olurum ayrıca Gıda çeşidim kalmaz doğru dürüst. Siz hiçbirini yemiyormuşsunuz o da sizin tercihiniz herkes saygı duymalı.Merhaba . Ben de yeni vejeteryanım. Vejeteryan olma sebebim hayvanlara yapılan zulümden dolayı. Ne kadar suredir vejeteryansınız. Bana vejeteryanlıktan ziyade veganlık daha doğru geliyor. Çünkü süt ürünlerinden dolayı da hayvanlar eziyet çekiyorlar. Üstelik yavrusu için yaratılan süt bizimmiş gibi bir sürü gıda yapmamız doğru ve doğal gelmiyor. Elimden geldiğince vegan besleniyorum. Tam olarak beslenememin sebebi sosyal baskı . İnsanlarla uğraşmak gerçekten çok zor . Alerjim olsa kimsenin dikkatini çekmiyor ama hayvanlara yemeyi doğru bulmuyorum dendiğinde saldırıyorlar. Çok araştırdım vegan beslenmenin sağlıklı bir yaşam için yeterli olduğunu düşünüyorum. Mantığımda böyle söylüyor. Allah ın insanları başka bir canlıyı yemek üzerine yarattığını düşünmüyorum. Lütfen kimse dinle bağdaştrmasın . Tanıdığım bir sürü kapalı tesettürlü vegan diyetisyenler var.
sana da anlatmıştım ya balık hikayemi kızlara da anlatayımSelam . Ben yemiyorum çocukluğumdan beri ama yiyene hiç karışmadım müdahale etmedim . Yememek benim tercihim yemek de onların. Evime et girer pişer. Kimseyi yönlendirmem vejeteryan ol diye. Böyle bir hakkım yok. Onlar da bana et ye baskısı hiç yapmadılar. Hayvanlardan elde edilen süt peynir yoğurt bal yumurta yiyorum demiştim. Onları yemesem çok sağlıksız olurum ayrıca Gıda çeşidim kalmaz doğru dürüst. Siz hiçbirini yemiyormuşsunuz o da sizin tercihiniz herkes saygı duymalı.
Merhaba. Yüze kese yapılmaz onu bırakmakla başlayın işe.merhaba hanımlar,
32 yaşındayım cilt bakımı adına yaptığım şey her banyoda ipek kese kullanmak ve temiz içerikli olduğunu bildiğim weleda nemlendiricinin dışında da yüzüme bir şey sürmüyorum açıkçası.
darphin ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz, alım gücüm var,ben kullanım esnasında marka çeşitliliğine sıcak bakmıyorum belki de yanlış düşünüyorum bilmiyorum.
şu an alamam yurt dışındayım ama Türkiyeye gittiğimde elimde done olursa daha kolay toplar hızlıca alırım her şeyi. f
Eki Görüntüle 3171500 Eki Görüntüle 3171501
merhabamerhaba hanımlar,
32 yaşındayım cilt bakımı adına yaptığım şey her banyoda ipek kese kullanmak ve temiz içerikli olduğunu bildiğim weleda nemlendiricinin dışında da yüzüme bir şey sürmüyorum açıkçası.
darphin ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz, alım gücüm var,ben kullanım esnasında marka çeşitliliğine sıcak bakmıyorum belki de yanlış düşünüyorum bilmiyorum.
şu an alamam yurt dışındayım ama Türkiyeye gittiğimde elimde done olursa daha kolay toplar hızlıca alırım her şeyi. f
Eki Görüntüle 3171500 Eki Görüntüle 3171501
Anladım. Evet herkes birbirine saygı duymalı kesinlikleSelam . Ben yemiyorum çocukluğumdan beri ama yiyene hiç karışmadım müdahale etmedim . Yememek benim tercihim yemek de onların. Evime et girer pişer. Kimseyi yönlendirmem vejeteryan ol diye. Böyle bir hakkım yok. Onlar da bana et ye baskısı hiç yapmadılar. Hayvanlardan elde edilen süt peynir yoğurt bal yumurta yiyorum demiştim. Onları yemesem çok sağlıksız olurum ayrıca Gıda çeşidim kalmaz doğru dürüst. Siz hiçbirini yemiyormuşsunuz o da sizin tercihiniz herkes saygı duymalı.
ama kullandığım kese sert bir şey değil yumuşak, kaliteli ipek bir yüz kesesi. zararlı olmasına şaşırdım.Merhaba. Yüze kese yapılmaz onu bırakmakla başlayın işe.
Teşekkür ederim. Barınaklarda yaşanılan bu görüntülerin beterini yediğimiz hayvanlar yaşıyor. Veganlae bu duruma ortak olmak istemiyorlar . Ama insanlar yeni bir din yaratmış gibi davranıyor veganlara. Proteinin eksik kaldı da böyle oldun diye dalga geçiyorlar. Halbuki dünya sağlık örgütü vegan beslenmeyle sağlıklı olabileceğini açıkladı. Bende inanmıyorum hayvansal Gıda yenilmezse sağlıksız olunacağına.o barınak haberlerinden sonra şu minnoş bakış açısı bence hepimizin içini ısıtmıştır, ben vejeteryan da vegan da değilim ama sizlerin niyetinizi düşüncenizi çok seviyorum
eczane markası olmayan ürünlere de aşırı araştırmacı bir arkadaşım asla güvenmemem gerektiğini söylemiştimerhabayüze kese yapmayın onun yerine haftada 1-2 şu peelingi kullanın The Purest Solutions Fruit Enzyme Powder Cleanser 55 gr | Evde Eczane bunun cosmed markalısı var oda güzel tüm whatsonlarda satılır bunlar
sonra cildinize uygun yıkama jeli ve güneş kremi+bariyer onarıcı sivilce önleyici kremde eczaneden rica ediyorsunuz bunu 1-2 ay kullanın rutini sonra lekeler için arbutin önericem size
Kese ben de yapıyordum peeling de. Yanlışmış bıraktım. Cildim değişti bırakınca. Meğer cilt bariyerini bozuyormuşum .eczane markası olmayan ürünlere de aşırı araştırmacı bir arkadaşım asla güvenmemem gerektiğini söylemişti
bu kadar araştırma ve ürün bilginizin önünde ayrıca
Türkiyeye gittiğimde alcağım linklediğiniz ürünü. teşekkür ederim.
teşekkür ederim bilgilendirme içinKese ben de yapıyordum peeling de. Yanlışmış bıraktım. Cildim değişti bırakınca. Meğer cilt bariyerini bozuyormuşum .
peki bu saatlerde ne yapmamız gerekiyorEki Görüntüle 3171518
Al kız mor cüzdan tarihi
Ben faydasını görmeye başladım şükür
Al al cekinme kız