- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
Ayyyyy, ben kesin ölürüm orada. -3 derecede donuyorum benevet şapkaları eldivenleri buranın soğuğuna göre üretilmiş ve çok sempatik geliyor. Türkiyede biri derece ile havanın ne akdar soğuk olduğunu paylaştığında istemsizce gülümsüyorum
Biz de seni seviyoruz CeyoooGruptaki güzel Kadınlar dostlar hepinizi seviyorummmmmöm
ya sen böyle deyince aklıma şey geldi komik kedi videosu vardı kardan yani dışardan eve geliyor donuyoommm donuyoomm diye diyeAyyyyy, ben kesin ölürüm orada. -3 derecede donuyorum ben
Kedili tükendi, köpekli alacaktım ya; sepete attım 71 TL idi, sabah almak için baktığımda 149 olmuştuya sen böyle deyince aklıma şey geldi komik kedi videosu vardı kardan yani dışardan eve geliyor donuyoommm donuyoomm diye diyeaynı onun gibi olursun kız donuyooom donuyoom aldın mı sıcak su torbası
O yavrularım da benim gibi çok üşüyorya sen böyle deyince aklıma şey geldi komik kedi videosu vardı kardan yani dışardan eve geliyor donuyoommm donuyoomm diye diye
ay şakaaaa tövbeee tövbeeee saçmalığa bak sinir oldum ben çok sinir olurum böyle şeylere satıcıya soru sor kısmında biraz daha abartın isterseniz diye yazmışlığımda varKedili tükendi, köpekli alacaktım ya; sepete attım 71 TL idi, sabah almak için baktığımda 149 olmuştuAlmadım, çakallıklarına ara vermelerini bekliyorum.
Bir ürüne de bir gecede %100 zam yapmayın yahu, tamam bir saçmalığın içindeyiz anladık ama bu kadar da değil yani. Almıyommmm, soğukta otururum yine almamay şakaaaa tövbeee tövbeeee saçmalığa bak sinir oldum ben çok sinir olurum böyle şeylere satıcıya soru sor kısmında biraz daha abartın isterseniz diye yazmışlığımda var
babanem şey yapmıştı o süslüdür biraz. eczaneden sıcak su torbası alıp polar kumaşı dışına kaplayıp ponponlamış falan süslemiştiBir ürüne de bir gecede %100 zam yapmayın yahu, tamam bir saçmalığın içindeyiz anladık ama bu kadar da değil yani. Almıyommmm, soğukta otururum yine almam
Aynen bana da anneannem aynısını yapmıştım. Dışında kılıfı olmayanlar 40-50 tiel. Bende evdekini bulamadım yenisini aldım.babanem şey yapmıştı o süslüdür biraz. eczaneden sıcak su torbası alıp polar kumaşı dışına kaplayıp ponponlamış falan süslemiştibu gidişle hepimiz kendi su torbamızı kendimiz yapıcaz
Ahahahahfhfhsfs oy yerimmmmmBorsa da çok kötü battım ama gene de çok mutluyummmmmkendimi daha çok sevmeye başladımmmmm. Canım kendimmmmmm.
Bu yılbaşı öncesi gelecek zamanların habercisiGüneş kremi alicam trendyol hissetmis mi napmış olmuş 218 milyon milyar
E dün 185'ti hayırsız
Senin güneş kremin buydu değil mi? Al bak kargo bedava, 185,90 TLGüneş kremi alicam trendyol hissetmis mi napmış olmuş 218 milyon milyar
E dün 185'ti hayırsız
bana neden reklam yapıyormuşsunuz gibi his uyandı bilmiyorumben glutatyon yaptırdım hariiiika bir şey,kesinlikle herkesin yaptırması gerekiyor.
güvendiğim ve uzun süre hizmet aldığım bir yer
bende alayım , önce sen alSenin güneş kremin buydu değil mi? Al bak kargo bedava, 185,90 TL
Heliocare Advanced Gel Güneş Koruyucu Jel Spf 50 50 ml Yüz İçin Güneş Koruyucu Heliocare Jel
Heliocare Advanced Gel Güneş Koruyucu Jel Spf 50 50 ml Yüz İçin Güneş Koruyucu Heliocare Advanced Gel Güneş Koruyucu Jel Spf 50 50 ml Ürün Açıklaması: Heliocare Advanced Gel Güneş koruyucu Jel Spf 50 50 ml Cilt Tipi: Karma ve yağlı ciltlerin kullanımına uygundur. Kullanım Şeklwww.evdeeczane.com
O ne gıııııı?bana neden reklam yapıyormuşsunuz gibi his uyandı bilmiyorum
E gelir gelmez yazdığı şeye bakarsak doğru anlamışsın zatenbana neden reklam yapıyormuşsunuz gibi his uyandı bilmiyorum
Al albende alayım , önce sen alKova hatunu stokta kaç tane var bilmiyorum 1 vardır alırım haksızlık olur sen al haber verde bende alayım ahahah