- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
Hoş buldum Nisamm bende özledimcanımmhoşgeldin epeydir görünmüyordun özlendin cafeinli hyaluronikli serumlar var sabah o akşamda peptitli göz çevresi kremler sana iyi gelir artık zamanı geldi
dermoskin alacaksan önce hep ilk tavsiye ettiğim varya onu kullan göz çevresi bakım kremi olanı , peptitliyi daha sonrasında kullanırsın dermoskinde ilk onu sonra peptitliyi kullanınca acayip güzel etki oluyor onun dışında direkt peptitli olarak juvenin falan peptitliside güzel seversin cildine de uygun olurHoş buldum Nisamm bende özledimdermoskin kremden bahsetmiştin geçen sayfalarda onu alayım mı peptitli falan
Bende böyle düşündüm hatta evde uygun bir aparat aramaya başladım.onun olayı taş bahane masaj şahanemasajın yüzde yüz faydası ve katkısı olur ,yemek kaşığıyla bile olur aslında
yağ bazlı temizleyici esnasında bol bol masaj yapıyorum ,o masajın tekniğini biliyorsundur nereye hangi yönde... ona dikkat etmek yeterli bence halladersin sen o işi ama masaj gerçekten çok farkediyor başlamadan önce ve 6 ay sonra resmini çek bak farka derimBende böyle düşündüm hatta evde uygun bir aparat aramaya başladım.
The purest nisamid ilk başta sivilce kustursada sonradan efsane oldu doa arbutin çok güzel dermoskin göz kremine aşığım effectha kremde iyi birde crecom nemlendirici denemek istiyorum aslinda celenes güneş kremini ilk güneş kremim bitince aldım oda güzel dermoskin onarıcı kremi de cildim de kızarıklık olduğu zaman kullanıyorum birde sivilcemin üstüne sivilce kremi dermoskin onarıcı krem ve doa arbutin sürünce söndürüyor birde tavsiye ettiğin tonik çok iyi onu kullanıyorum şuan adını hatırlayamadım kil maskesini fena değil aşırı kurutuyor hassasiyet oluşturabiliyor ama iyi geliyor bu bitince başka bildiğim kil markasi olmadığım için tekrar alırım yani kısacası bn ürünlerimden baya memnunum birde notenin fondoteni kullaniyorum efsane kapatıyor fakat sanki her kullandığımda bir sivilce yapıyor bitince bir daha almamsebo en çok hangi kremden memnun kaldın
Ilk fotolara bak bide şimdi güzel yol aldın aynen devamKızlar cildimin son halini atmak istedim nasil durumu sizce N nscckts C ceycey0406Kova hatunu A Ametistt @bensimo @Skinkeyrlover
dermoskin alacaksan önce hep ilk tavsiye ettiğim varya onu kullan göz çevresi bakım kremi olanı , peptitliyi daha sonrasında kullanırsın dermoskinde ilk onu sonra peptitliyi kullanınca acayip güzel etki oluyor onun dışında direkt peptitli olarak juvenin falan peptitliside güzel seversin cildine de uygun olur
Tamam öyle yapayımhatta sen direkt sabah dermoskin göz çevresi kremi akşam dermoskin peptitliyi kullansana aypare
Çok iyi fikir yağ bazlıda masaj yapıyorum ama yönlere dikkat etmiyordum. Yönlere lenf drenaj noktalarına hepsine çalıştım. Fotografta çekeceğim. 6 ay istikrarlı olabilirim umarım.yağ bazlı temizleyici esnasında bol bol masaj yapıyorum ,o masajın tekniğini biliyorsundur nereye hangi yönde... ona dikkat etmek yeterli bence halladersin sen o işi ama masaj gerçekten çok farkediyor başlamadan önce ve 6 ay sonra resmini çek bak farka derim
bak senin cilt yapına uyacak renkli bakım yapan nemlendirici önereyim Essence Hydro Hero Tinte Cream - Renkli Nemlendirici No:05 30ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunu süreceğin zaman nemlendirici kullanmana gerek yokThe purest nisamid ilk başta sivilce kustursada sonradan efsane oldu doa arbutin çok güzel dermoskin göz kremine aşığım effectha kremde iyi birde crecom nemlendirici denemek istiyorum aslinda celenes güneş kremini ilk güneş kremim bitince aldım oda güzel dermoskin onarıcı kremi de cildim de kızarıklık olduğu zaman kullanıyorum birde sivilcemin üstüne sivilce kremi dermoskin onarıcı krem ve doa arbutin sürünce söndürüyor birde tavsiye ettiğin tonik çok iyi onu kullanıyorum şuan adını hatırlayamadım kil maskesini fena değil aşırı kurutuyor hassasiyet oluşturabiliyor ama iyi geliyor bu bitince başka bildiğim kil markasi olmadığım için tekrar alırım yani kısacası bn ürünlerimden baya memnunum birde notenin fondoteni kullaniyorum efsane kapatıyor fakat sanki her kullandığımda bir sivilce yapıyor bitince bir daha almamN nscckts
Ya çok tşk cnm birde zahmet olmazsa fondöten de önerirmisin Şu an elindekimi sevmedim çünkü çok kapaticilik istediğimde kullanırım fondotenide söz kaydedicem daha sormambak senin cilt yapına uyacak renkli bakım yapan nemlendirici önereyim Essence Hydro Hero Tinte Cream - Renkli Nemlendirici No:05 30ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunu süreceğin zaman nemlendirici kullanmana gerek yok
kapatıcı olarak bu ürün de sevebilirsin Note Cosmetics Bb Kapatıcı - Bb Concealer 01 8680705343019 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
önerdiğim krem fondoten olarak kullanabileceğin bir renkli nemlendirici, kapatıcılığı orta günlük kullanım için ideal ... tüm essence satan mağazalarda bulabilirsin whatsonda falan da var
süpersinşu saat de fiddy yapıyorum.yağ aşamasın da bitirdim yıkayacağım şimdi.tek elimle ing diğer elimle yüzümde siyah nokta operasyonu yaptım.
Ben daha baslayacam sözde fiddyeşu saat de fiddy yapıyorum.yağ aşamasın da bitirdim yıkayacağım şimdi.tek elimle ing diğer elimle yüzümde siyah nokta operasyonu yaptım.