Senin dediklerinin dışına çıkmam artık er yada geç alırım senin için bütün cilt bakım uzmanlarina tekme atarım bnm için sen varsın artık ama bugün başıma ne geldi ne yaptı bu sevdalı duysan gülersin
haftaya doğrusunu yaparsın cildin hassas ya yorma cildiniBiliyorum ama ciddiye aldım kabul ediyorum bugün bn bir yanlışlık yaptım umarım bişi olmazfiddy de kille toniğin yerini değiştim unuttum öncesinde toniki sürmeyi birde yüzüm sivilcelendi bu ara diye tüm yüzüme uyguladım kuruyunca hemen çıkardım yüzüm bir kızardı görmen lazım hemen toniki uyguladım beklettim sonra yağ bazlı uyguladim beklettim sonra su bazliyla çıkardım umarım bişi olmaz C ceycey0406
Sitede dileyen dilediği topiği okur bununla ilgili bir yasak yok, sizlerden birine bile ters düşen kişileri topikten yasaklıyorsunuz zaten, topiği okuyabilen ama yazamayanları kışkırtmaya gerek var mı?Şuradan bu topiği okuyan sevmeyenlerime bir el sallayayım aklıma gelmişkennnn. Bizi okumakta ısrarcısınız nedense. Okumaya devammm anacığımmmmm . Pro üyeler sizi görüyor ama bilesinizzzz.
Şampuan olarak kesinlikle tuzsuz şampuan kullanın. Benim kullanıp beğendiğim bir marka var ama şu an bayağı yüksek fiyatı 299 TL ben aldığımda daha uygundu. Ceragan marka biotin&keratin şampuanı. Aldığım site kuaforpazari.com.tr zaten kuaförlerde ya da böyle kuaför tedarikçilerinde satılan bir marka. Eğer bu bütçenize fazla gelirse swissoderm var. Ben kullanmadım ama bunu kullanıp çok beğenen var. Bu da tuzsuz şampuan. Trendyol’da falan satılıyor. Benimki bitince denemeyi düşündüğüm şampuanlardan biri. Çünkü içeriği temiz şampuanlar arasında uygun fiyatlı bi şampuan. Bir de saçınızı yıkayınca çitiler gibi kurutmayın, havluyla avuçlayıp sıkıp bırakın. Saç ıslakken güçsüz bide üstüne çitileyince çok yıpranıyorMerhaba topiğin güzel kadınları. Sizlerden tavsiye almak için geldim. Yüzümde sivilce lekeleri var siyah renkte, aynaya bakınca kötü hissettiriyor. Bunun için hangi ürünleri kullanmalıyım memnun kaldıklarınızı yazar mısınız? Bioderma mavi renkli yüz temizleme jelini önerdi bir akrabam ama emin olamadım. Bir de 2 yıldır saç dökülmesi ile başım dertte. Banyodan sonra avuç avuç dökülüyor. Kan tahlili yaptırdım dahiliyede, d vitamini eksik çıktı takviye dvit damla kullanıyorum. Şampuan önerinize talibim. Teşekkür ederim şimdiden.
Ya bazı insanlar gerçekten saçmalıyor. Ben de köpekten korkarım hatta süs köpeğinden bile korkarım. Ben şimdi köpek düşmanı mıyım? Bazıları klavye delikanlısı olmuşBdv de büyük köpeklerden korktuğumu yazıyorum bir iki üye beni hayvan düşmanı ilan ediyor. Daha bir tanesini yememişim bu nasıl hayvan düşmanlığı?köpekleri canhıraş savun akşama da koyunu kuzuyu mangal yap
Haklısınız ama bazıları da bilerek benim yazdığım konuya gelip kışkırtıyorlar laf sokup.burada ayrıntı vermeyeceğim gerek yok ama burası da doğru yani mune hanım.Sitede dileyen dilediği topiği okur bununla ilgili bir yasak yok, sizlerden birine bile ters düşen kişileri topikten yasaklıyorsunuz zaten, topiği okuyabilen ama yazamayanları kışkırtmaya gerek var mı?
Duvarlarında cevap verseler biz bir şey yapmadık mesajları sıralayarak şikayet etmek zorunda kalıyorsunuz sonra.
Hem yazabilenlere hem yazamayanlaradır uyarı, koskoca kadınlarsınız kum havuzundaki çocuklar gibi davranmayın, birbirinizden hoşlanmıyorsanız göz ardı edin, birbirinizi kastederek imada bile bulunmayın.
Bdv karışık bir dünya dikkate almaya değmez. Uzun zamandır Köpeğim var bir sokak kedisine sahip çıkmaya çalışıyorum. Hayvanları da çok severim ama bazen sokak köpeklerinden korkuyorum. Bu bir kriter olamaz.Bdv de büyük köpeklerden korktuğumu yazıyorum bir iki üye beni hayvan düşmanı ilan ediyor. Daha bir tanesini yememişim bu nasıl hayvan düşmanlığı?köpekleri canhıraş savun akşama da koyunu kuzuyu mangal yap
bizlerden birine ters düşen yasaklanmıyor ,konuda gerginliğe ve polemiğe sebep olanlar gönderiliyor. zira gözardı listemizde olmasına rağmen aylarca aramızda sohbete katılan arkadaşlar oldu bu da dediğimin ispatıdır .Sitede dileyen dilediği topiği okur bununla ilgili bir yasak yok, sizlerden birine bile ters düşen kişileri topikten yasaklıyorsunuz zaten, topiği okuyabilen ama yazamayanları kışkırtmaya gerek var mı?
Duvarlarında cevap verseler biz bir şey yapmadık mesajları sıralayarak şikayet etmek zorunda kalıyorsunuz sonra.
Hem yazabilenlere hem yazamayanlaradır uyarı, koskoca kadınlarsınız kum havuzundaki çocuklar gibi davranmayın, birbirinizden hoşlanmıyorsanız göz ardı edin, birbirinizi kastederek imada bile bulunmayın.
canımmKızlar merhaba, göz altı için ürün arayışındayım daha dolgun ve canlı görünmesi için,öneriniz var mı purest harici
eskiden kırmızı kistik aknelerin vardı yerine küçük minik kabarcık kalmış eskiden çok matdı şimdi parlıyor eskiden kabuk kabuk görüntü ve siyah noktalar vardı şimdi ölü deri asla yok ve siyah noktanda çok ciddi azalma var. ama daha epey işin var canım yalnız emeklerin boşa çıkmamış maddi manevi cildine yatırım yaptın sonucunu görmeye başlamışsınKızlar cildimin son halini atmak istedim nasil durumu sizce N nscckts C ceycey0406Kova hatunu A Ametistt B bensimo S Skinkeyrlover
ben üşeniyorum o işlere girmeyeGua sha kullanıyor musunuz. Kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz. Çişem in bir videosunu izledim baya etkili gibi. Kararsız kaldım.
Maşallah canım cildin ilk haline göre sağlıklı ve parlak görünüyor. Zamanla daha iyi olacaktır. Yanlışta olsa fidy işe yaramışKızlar cildimin son halini atmak istedim nasil durumu sizce N nscckts C ceycey0406Kova hatunu A Ametistt B bensimo S Skinkeyrlover
Senin üşeneceğin bir şey olamaz. Gerekli görsen mutlaka yapardın. Cildim kalın derili sarkmaktan korkmaya başladım. Son günlerde bir yükseliyorum bu taşaben üşeniyorum o işlere girmeyeizlemesi çok güzel keşke biri bana yapsa
onun olayı taş bahane masaj şahaneSenin üşeneceğin bir şey olamaz. Gerekli görsen mutlaka yapardın. Cildim kalın derili sarkmaktan korkmaya başladım. Son günlerde bir yükseliyorum bu taşa