- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
Iste o gün bereketi simgeleyen şeyler alınıyor o saatlerde de enerjyi aktive ediyorsun...gökyüzü açılarına göre verilen tarih ve saatler bunlar ben faydasını hep gördümpeki bu saatlerde ne yapmamız gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iste o gün bereketi simgeleyen şeyler alınıyor o saatlerde de enerjyi aktive ediyorsun...gökyüzü açılarına göre verilen tarih ve saatler bunlar ben faydasını hep gördümpeki bu saatlerde ne yapmamız gerekiyor
ipek kese kullanıyorsunuz anladım ama o vücuda kullanılır size normal bir peeling önermedim içinde küçük mikroplastikler yok, market peelingleri keseden farksız... azeleikle ölü deri temizlenmesi yapan toz bir peeling önerdim :) köpük formda...ama kullandığım kese sert bir şey değil yumuşak, kaliteli ipek bir yüz kesesi. zararlı olmasına şaşırdım.
gerçi peeling de yüzü çizer demişlerdi, kese de ölü deriyi temizliyor gibi düşündüm kese kullanmaya başladığımdan beri yüzüm pürüzsüzleşti gibi de hissettim.
allahım ne akdar zor işlermiş bunlar, kendime nasıl iyi bakacağımı bile bilmiyorum
teşekkür ediyorum. mesajınızı kaydettim ilk işim onu almak olacak. ve bugünden itibaren keseyi bırakıyorum :) gerçi bu çalıştığım yerdeki pisliği yüüzmden nasıl temizleyeceğim tam bir muamma. ve burda sadece Avon ürünleri satan bir abla ver siparişle 3 haftada geliyoripek kese kullanıyorsunuz anladım ama o vücuda kullanılır size normal bir peeling önermedim içinde küçük mikroplastikler yok, market peelingleri keseden farksız... azeleikle ölü deri temizlenmesi yapan toz bir peeling önerdim :) köpük formda...
ürünlerde üreticiler ve içerikler önemlidir marka değil... dermatolog ve eczacıların ürettiği ürünler genelde iyi olur önerdiklerimde onların , eczane ürünü alacaksanız eczaneye veya dermotologa gideceksiniz ... onlar içinde muayene olursunuz cildinize uygun olanı verirler daha iyi olur . sizin bulunduğunuz yerde kesin ordinary aha bha exfoliye peeling vardır ama o ilk aşama için kullanmamanız gerek çünkü cilt bariyeriniz zayıflamış o yüzden eczane ürünü öneriyorum size ...eczane markası olmayan ürünlere de aşırı araştırmacı bir arkadaşım asla güvenmemem gerektiğini söylemişti
bu kadar araştırma ve ürün bilginizin önünde ayrıca
Türkiyeye gittiğimde alcağım linklediğiniz ürünü. teşekkür ederim.
avon oriflame gibi markaların cilt bakımını almayın asla rujları parfümleri güzel sadeceteşekkür ediyorum. mesajınızı kaydettim ilk işim onu almak olacak. ve bugünden itibaren keseyi bırakıyorum :) gerçi bu çalıştığım yerdeki pisliği yüüzmden nasıl temizleyeceğim tam bir muamma. ve burda sadece Avon ürünleri satan bir abla ver siparişle 3 haftada geliyor
Asla almam zaten... onu kullanacağıma hiçbir şey kullanmam daha iyiavon oriflame gibi markaların cilt bakımını almayın asla rujları parfümleri güzel sadece
ben Rusyada şantiyede kalıyorum. en yakın şehir kara yolu ile 1 saat gittikten sonra uçakla 3 saat uzaklıkta. orda da ordinary olduğunu sanmıyorum. hele ki Rusyada her şeyin fiyatı Türkiyede olduğunun 3 katı oldu. avon bile pahalıürünlerde üreticiler ve içerikler önemlidir marka değil... dermatolog ve eczacıların ürettiği ürünler genelde iyi olur önerdiklerimde onların , eczane ürünü alacaksanız eczaneye veya dermotologa gideceksiniz ... onlar içinde muayene olursunuz cildinize uygun olanı verirler daha iyi olur . sizin bulunduğunuz yerde kesin ordinary aha bha exfoliye peeling vardır ama o ilk aşama için kullanmamanız gerek çünkü cilt bariyeriniz zayıflamış o yüzden eczane ürünü öneriyorum size ...
ah ya gönderim imkanı olsa ben buradan alır size gönderirdim ama nasıl bir uzaklık o arkadaş oradan sonrası uzay zatenben Rusyada şantiyede kalıyorum. en yakın şehir kara yolu ile 1 saat gittikten sonra uçakla 3 saat uzaklıkta. orda da ordinary olduğunu sanmıyorum. hele ki Rusyada her şeyin fiyatı Türkiyede olduğunun 3 katı oldu. avon bile pahalı
yakutistanı duydunuz mu, ordayım işte -40 derece hava, hissedilen -50nin üstündeah ya gönderim imkanı olsa ben buradan alır size gönderirdim ama nasıl bir uzaklık o arkadaş oradan sonrası uzay zaten
rusyada babam sabun imaalathane kurmuştu ben lisedeyken mö 300 lü yıllardan bahsediyorum , o dönem gittiğinde iş yerinden araç mesafesinde gidene kadar yolda eli donmuş ve elinden düşen çantasını hissetmemiş bile öyle bir soğuk olduğunu anlatmıştı ...öyle soğuk olurmuş ki mutfaktaki ocağı bile yakarmış ısınsın diye yemek yerkenyakutistanı duydunuz mu, ordayım işte -40 derece hava, hissedilen -50nin üstünde
evet o kadar soğuk ki dışarıdaki 10. saniyede parmaklarım acımaya başlıyor. alıştık neyse ki, deliye vurduk biz derusyada babam sabun imaalathane kurmuştu ben lisedeyken mö 300 lü yıllardan bahsediyorum , o dönem gittiğinde iş yerinden araç mesafesinde gidene kadar yolda eli donmuş ve elinden düşen çantasını hissetmemiş bile öyle bir soğuk olduğunu anlatmıştı ...öyle soğuk olurmuş ki mutfaktaki ocağı bile yakarmış ısınsın diye yemek yerken
zor işler hemde şantiye alanı ... kolaylıklar diliyorumevet o kadar soğuk ki dışarıdaki 10. saniyede parmaklarım acımaya başlıyor. alıştık neyse ki, deliye vurduk biz de
evet şapkaları eldivenleri buranın soğuğuna göre üretilmiş ve çok sempatik geliyor. Türkiyede biri derece ile havanın ne akdar soğuk olduğunu paylaştığında istemsizce gülümsüyorumhatta oradan bana yelekler şapkalar getirmişti aşırı sıcak tutan yumuşacık çok güzeldi
Rusya’ya gitmiştim ama en az 20 yıl oldu. Kış değildi gittiğimde. Kışı korkunçmuş apartmanımda Rus komşum var o anlatır hep. -40 ne demek? Kolaylıklar diliyorum.yakutistanı duydunuz mu, ordayım işte -40 derece hava, hissedilen -50nin üstünde
Hiçbir fikrim yok. Aklıma karpuz kabuğu soktun, araştırmam lazım bunuBazı belediyelerin spor salonun oluyor uygun fiyatlı. Sizin belediyenin yok mu?
Sonradan mı vejetaryen oldun beybi? Hayvanlara üzüldüğün için, onları sevdiğin için mi oldun, yoksa et mi sevmiyorsun? Bir insanın vejetaryenlik yolundaki hikâyelerini hep merak etmişimdir.Süt ve süt ürünleri bal yumurta yiyorum. Et yemiyorum sadece. Milyon verseler yemem .bakliyattan ve extra eczaneden aldığım vitaminlerden karşılıyorum.
Golden haricindeki tüm köpeklerden korkuyorum Hadi bana da desinler de göreyimYa bazı insanlar gerçekten saçmalıyor. Ben de köpekten korkarım hatta süs köpeğinden bile korkarım. Ben şimdi köpek düşmanı mıyım? Bazıları klavye delikanlısı olmuş
Senin üşeneceğin bir şey olamaz. Gerekli görsen mutlaka yapardın. Cildim kalın derili sarkmaktan korkmaya başladım. Son günlerde bir yükseliyorum bu taşa
Aynen, yine deodorant kapağı hareketi diyeceğim beni vuracaklar Dudakların arasında kalem çevirme, dudaklarla kaşık kaldırma hareketleri var. Hepsi birden yanak sarkması düşmanı hareketler.onun olayı taş bahane masaj şahane masajın yüzde yüz faydası ve katkısı olur ,yemek kaşığıyla bile olur aslında