Protein ihtiyacını bitkisel proteinden mi karşılıyorsun. Peynir yumurta bal tüketmiyor musun. Hep merak etmişimdir zor oluyor mu diyeEvet öyle hiç bir hayvanı yemem. Çocuk için aldı babası . Markette farketmemiştim evde bir gördüm kocaman gözleri var hepsininnn.
Cıksss sebbom tam sadakat isterüzzzz bak calci ye uğra sorun yok. Orda da düzgün ürünler öneriliyor. Onun dışındaki yerleri oku geç beğeni niye yapıyorsun?Canım burası form her konuyu ziyaret edebiliriz takipte ederiz gayet normal cilt bakımı konusunda bu topikteki tavsiyeleri dikkate alıyorum endişelenmenizi gerektirecek bir durum yok yani o topikten yarar sağlamak istesem zaten buradakileri bu zamana kadar yormazdim emin olabilirsin tatlım
Süt ve süt ürünleri bal yumurta yiyorum. Et yemiyorum sadece. Milyon verseler yemem .bakliyattan ve extra eczaneden aldığım vitaminlerden karşılıyorum.Protein ihtiyacını bitkisel proteinden mi karşılıyorsun. Peynir yumurta bal tüketmiyor musun. Hep merak etmişimdir zor oluyor mu diye
Bn yuvamdayim zaten kovmadiginiz sürece de gitmeye niyetim yok tavsiye olarak bu topikten söylenenler dışında artık para harcamam gereksiz şeylere harcanacak zamanda para da yok zaten kuzumTam da cildi düzene girmeye başlamıştı. Sebbom yapma etme yuvana dönnnn
Beğeni kraliçesi oldum iki kere tahtımi kaybetmemek için dermişim ne bilim balım öylesine can sıkıntısı evdeyim ya bu günCıksss sebbom tam sadakat isterüzzzz bak calci ye uğra sorun yok. Orda da düzgün ürünler öneriliyor. Onun dışındaki yerleri oku geç beğeni niye yapıyorsun?
Kız şaka yapıyorum sana. İstediğin topik de gez .Bn yuvamdayim zaten kovmadiginiz sürece de gitmeye niyetim yok tavsiye olarak bu topikten söylenenler dışında artık para harcamam gereksiz şeylere harcanacak zamanda para da yok zaten kuzum@ceycey0406
Senin dediklerinin dışına çıkmam artık er yada geç alırım senin için bütün cilt bakım uzmanlarina tekme atarım bnm için sen varsın artık ama bugün başıma ne geldi ne yaptı bu sevdalı duysan gülersinmaddi manevi verdiği emeği kendisi bozmak isterse buyursun
Biliyorum ama ciddiye aldım kabul ediyorum bugün bn bir yanlışlık yaptım umarım bişi olmazKız şaka yapıyorum sana. İstediğin topik de gez .sebbom seni seviyorummmm biliyorsun.
Yok bir şey olmaz. Yarın doğrusunu yaparsın işten gelince.Biliyorum ama ciddiye aldım kabul ediyorum bugün bn bir yanlışlık yaptım umarım bişi olmazfiddy de kille toniğin yerini değiştim unuttum öncesinde toniki sürmeyi birde yüzüm sivilcelendi bu ara diye tüm yüzüme uyguladım kuruyunca hemen çıkardım yüzüm bir kızardı görmen lazım hemen toniki uyguladım beklettim sonra yağ bazlı uyguladim beklettim sonra su bazliyla çıkardım umarım bişi olmaz C ceycey0406
İki gün fiddy yapmak cildi yormaz mi bnde öyle düşündüm deYok bir şey olmaz. Yarın doğrusunu yaparsın işten gelince.
Ayy şimdi hatırladım bu konuyu konuşmuştuk. Tam anlamıyla dejavu oldum. Kusura bakma tekrar tekrar soruyor gibi oldum.Süt ve süt ürünleri bal yumurta yiyorum. Et yemiyorum sadece. Milyon verseler yemem .bakliyattan ve extra eczaneden aldığım vitaminlerden karşılıyorum.
2 gün bekle o zaman Salı günü yap.
Yok ne kusuru. Et yemeden de yaşanabileceğinin temsilcisiyim. Ama evdeki herkes çok seviyor eti. Onlara karışmam .Ayy şimdi hatırladım bu konuyu konuşmuştuk. Tam anlamıyla dejavu oldum. Kusura bakma tekrar tekrar soruyor gibi oldum.
Off baya karışmış. O kadar kızarmış cilde salisilik asitli toniği sürmeseydin iyiymiş.Biliyorum ama ciddiye aldım kabul ediyorum bugün bn bir yanlışlık yaptım umarım bişi olmazfiddy de kille toniğin yerini değiştim unuttum öncesinde toniki sürmeyi birde yüzüm sivilcelendi bu ara diye tüm yüzüme uyguladım kuruyunca hemen çıkardım yüzüm bir kızardı görmen lazım hemen toniki uyguladım beklettim sonra yağ bazlı uyguladim beklettim sonra su bazliyla çıkardım umarım bişi olmaz C ceycey0406
Salistik asit tonik olanından digerini alamadım cnm bitmisti buda zaten yüzde kalabiliyor yıkamasanda oluyor ama ilk önce kili sürdüm çıkarınca aşırı kızardı çok korktum sonradan düzeldi şükürOff baya karışmış. O kadar kızarmış cilde salisilik asitli toniği sürmeseydin iyiymiş.
Aslında belirli bir sırada yapılma amacına tam odaklansan sıralamayı daha doğru yaparsın.