Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba topiğin güzel kadınları. Sizlerden tavsiye almak için geldim. Yüzümde sivilce lekeleri var siyah renkte, aynaya bakınca kötü hissettiriyor. Bunun için hangi ürünleri kullanmalıyım memnun kaldıklarınızı yazar mısınız? Bioderma mavi renkli yüz temizleme jelini önerdi bir akrabam ama emin olamadım. Bir de 2 yıldır saç dökülmesi ile başım dertte. Banyodan sonra avuç avuç dökülüyor. Kan tahlili yaptırdım dahiliyede, d vitamini eksik çıktı takviye dvit damla kullanıyorum. Şampuan önerinize talibim. Teşekkür ederim şimdiden.

Merhaba topiğin güzel kadınları. Sizlerden tavsiye almak için geldim. Yüzümde sivilce lekeleri var siyah renkte, aynaya bakınca kötü hissettiriyor. Bunun için hangi ürünleri kullanmalıyım memnun kaldıklarınızı yazar mısınız? Bioderma mavi renkli yüz temizleme jelini önerdi bir akrabam ama emin olamadım. Bir de 2 yıldır saç dökülmesi ile başım dertte. Banyodan sonra avuç avuç dökülüyor. Kan tahlili yaptırdım dahiliyede, d vitamini eksik çıktı takviye dvit damla kullanıyorum. Şampuan önerinize talibim. Teşekkür ederim şimdiden.
Merhaba hoşgeldiniz. Yüz temizleme jelini cilt tipinize uygun seçmelisini. Tek başına yüz temizleme jeli sivilce lekelerinde etkili olmaz.
Niacinamide ve arbutin içeren ürünler fayda sağlayabilir. Lekeleriniz eski lekeler ise biraz sabır istiyor tabi. Leke konusunda tecrübeli arkadaşlar da yardımcı olur.
Demir eksikliği de saç dökülmesi yapabilir. Önce eksik vitaminlerinizi tamamlayın. Saç dökülmesi içinde arkadaşlar yardımcı olacaktır.

d eksikliği için en iyisi iğne 10 gün arayla 2 iğne , endokrin uzmanı doktorum öyle demişti isterseniz sorun derim ... eczaneden cildinize uygun yüz yıkama jeli- nemlendirici ve güneş kremi alıp düzenli kullanmak zorundasınız bu rutini oluşturun ben size bariyeriniz güçlenince birkaç serum önerisinde bulunurum :KK66:

şampuan içinde dökülme asla market şampuanı olmamalı onları da eczane ürünü öneririm dökülme karşıtı olanlardan

d eksikliği için en iyisi iğne 10 gün arayla 2 iğne , endokrin uzmanı doktorum öyle demişti isterseniz sorun derim ... eczaneden cildinize uygun yüz yıkama jeli- nemlendirici ve güneş kremi alıp düzenli kullanmak zorundasınız bu rutini oluşturun ben size bariyeriniz güçlenince birkaç serum önerisinde bulunurum :KK66:

şampuan içinde dökülme asla market şampuanı olmamalı onları da eczane ürünü öneririm dökülme karşıtı olanlardan
O zaman özelden sorsam hangi markalar diye, belki reklam olduğunu düşünebilir okuyan kişiler.

Bende iğneyi ekmeğe kırıp yiyorum. İğneden 300000 ünite D vitamini var. 80 e çıkınca ayda 1 e düşürdük. Bana da endokrin uzmanı önermişti.

Bana günde 15 damla ekmeğe damlatılan d3 vitamini yazdı doktor. 2. ayımdayım gelecek ay kan vereceğim gittiğimde söyleyim iğnesi varsa tabi daha etkili olur.

S sebbo seni başka topiklerde gördüm az önce. Valla calcifer e gidebilirsin de onun dışında özel gruplarda dolanmaya devam edersen sana gene kibarca bye bye diyebiliriz bak😅😃
Başka güzellik bakım topiklerine mi gidiyor yaramaz sebbo

Bana günde 15 damla ekmeğe damlatılan d3 vitamini yazdı doktor. 2. ayımdayım gelecek ay kan vereceğim gittiğimde söyleyim iğnesi varsa tabi daha etkili olur.
aynen en mantıklısı tahlile göre davranmak, cilt içinde önce eczaneye yönlendirmemin sebebi de cilt tipiniz ve tam olarak sıkıntılarınızı söylesin nokta atışı ürünler buluruz :KK66: bazen cildimiz yağlı sanıyoruz ama aslında sadece aşırı kuru ve nemsiz olduğundan cilt dengelemek için sebum üretiyor olabiliyor , biz yağlı cilt ürünü kullandıkça bu sefer daha da yağ kusuyor gibi, yani kendi cilt tipimizde bile yanılabiliriz eczanede testler oluyor cilt tipi belirleyen onlarla bakılırsa mükemmel olur

S sebbo seni başka topiklerde gördüm az önce. Valla calcifer e gidebilirsin de onun dışında özel gruplarda dolanmaya devam edersen sana gene kibarca bye bye diyebiliriz bak😅😃
ayy nolmuşş nolmuşşş bana da anlat

Buzdolabından bana bakıyorlar devamlı. Kapağı açınca içim bir hoş oluyor. Vejeteryan ceycey e bu yapılır mı? Korku filmi gibi oldu evimmm😅😃

Eklentiler

• AC4335B0-3C5F-4D6B-853B-9CA85699A20A.jpeg
    AC4335B0-3C5F-4D6B-853B-9CA85699A20A.jpeg
    131,5 KB · Görüntüleme: 47
Canım burası form her konuyu ziyaret edebiliriz takipte ederiz gayet normal cilt bakımı konusunda bu topikteki tavsiyeleri dikkate alıyorum endişelenmenizi gerektirecek bir durum yok yani o topikten yarar sağlamak istesem zaten buradakileri bu zamana kadar yormazdim emin olabilirsin tatlım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X