dermoskin arbutinin verdiği his mi effectha nemlendiricinin verdiği his mi hangisi daha mutlu ederZaten hep seni takip edeceğim, anlaşıldıKesinlikle almak istediğimiz his aynı. SVR'nin o pudramsı hissi vardı ya, hah işte onu korumamız lazım. Ne vardı onun içinde, toz partiküller mi, yok başka bir şey diyordun hatırlayamadım Pudramsı bir şey, ay yok bulamadım.
Pazartesi sabhatan itibaren spor şov başlasın o zamanAhan da hepsini yeni sekmede açtım, SPORŞOV
Hay ağzın bal yesinKadife tozu
Kız, 75 milyon kere yazdım, Purest arbutin bitmedi o yüzden dermoskin arbutine başlamadımdermoskin arbutinin verdiği his mi effectha nemlendiricinin verdiği his mi hangisi daha mutlu eder
Ay başlasınnnnnn, başlayalımPazartesi sabhatan itibaren spor şov başlasın o zaman
ayyy ben bitirdin başladın sanıyorum çok pardon doğru ya dedin vallaHay ağzın bal yesin
Kız, 75 milyon kere yazdım, Purest arbutin bitmedi o yüzden dermoskin arbutine başlamadımYalnız Dermoskin arbutinin verdiği his eğer SVR gibiyse kesin kararım şu olur; yazın SVR'nin hissini, kışın Effectha'nın hissini ömür boyu yaşamak istiyorum
Ay yok anacım ne bereketli ürünmüş ya. Kaç ay oldu, bitmiyor. Hayır bir de kıtlık varmış gibi bir ara ikişer ikişer ürün stoklamaya kalkmıştım. En fazla iki ayda biter diyordum, cahillikşovayyy ben bitirdin başladın sanıyorum çok pardon doğru ya dedin vallaarbutini kullandığında netleştirelim
Ben haftada 3 gün gidiyorum. Seni de bekliyorum salı-perşembe-cumartesi. Sipor cilte vücüta iyi geliyor.Ay başlasınnnnnn, başlayalım
Pazartesi, çarşamba, cuma gidiyordum ben. Yarım saat sürüyordu dersler. Belki ay sonunda yine başlarım ama aşırı yorgunluk oluyor bende, o yüzden soğudum. Akdeniz anemisi olanlar normal bir insanın 7 katı daha erken ve daha fazla yorulur demişti doktor.Ben haftada 3 gün gidiyorum. Seni de bekliyorum salı-perşembe-cumartesi. Sipor cilte vücüta iyi geliyor.
doğru aynen de böyle demiştin daha önce deAy yok anacım ne bereketli ürünmüş ya. Kaç ay oldu, bitmiyor. Hayır bir de kıtlık varmış gibi bir ara ikişer ikişer ürün stoklamaya kalkmıştım. En fazla iki ayda biter diyordum, cahillikşov
Bu ay sonuna haftaya biter bence, tamamdır. Dermoskin'e geçince netleştirelim.
Olsun kız, sevimli sevimli mesajlaşıyoruzdoğru aynen de böyle demiştin daha önce desanki ilk kez duyuyormuş gibi oluşum peki sen yazdıkca hatırlayışım aydınlanma yaşıyorum (buraya kafasının üstünde ampul yanan şaşkın emoji)
O zaman hiç uğraşma grup dersi ile yine kısır döngü seni soğutur. Evde de salona gidiyormuş gibi düzene oturtup yapabilirsin.Pazartesi, çarşamba, cuma gidiyordum ben. Yarım saat sürüyordu dersler. Belki ay sonunda yine başlarım ama aşırı yorgunluk oluyor bende, o yüzden soğudum. Akdeniz anemisi olanlar normal bir insanın 7 katı daha erken ve daha fazla yorulur demişti doktor.
10 kişilik gruplar halinde ders yapıyorduk, ben diğerlerine ayak uyduramıyordum. Sık sık dinlenmek zorunda kalıyorum. 3 ay spora gittim, 4 kez hoca değişti. Her hocaya dert anlatmak zorunda kalmak soğuttu beni. Anlayışsız davranıyorlardı.
En iyisi evde yapmak sanırım.
Nisa gördü. Yürüyüş bandımı önce nevresim kurutmak için kullandım uzun zamandır da duvara dayadım . Ha bir de eliptik bisiklet almıştım bir heves o zavallı da bir köşede öyleee duruyor arada tozunu alıyorum o kadar. Tek yaptığım spor salondan mutfağa gidip yiyecek bir şeyler almakNe kadar güzel son derece disiplinli bir yaşam şeklin var.
Aslında evde leslie yaparak başlanabilir kolay, eğlenceli, sürdürülebilir.
Eliptik bisiklet harika bir spor aleti neredeyse bütün vücut çalışıyor ve bacaklar dairesel hareket yaptığı için dizlere zarar vermiyor. Günde 10 dk bile yapsan çok iyi gelir.Nisa gördü. Yürüyüş bandımı önce nevresim kurutmak için kullandım uzun zamandır da duvara dayadım . Ha bir de eliptik bisiklet almıştım bir heves o zavallı da bir köşede öyleee duruyor arada tozunu alıyorum o kadar. Tek yaptığım spor salondan mutfağa gidip yiyecek bir şeyler almak
İlk 3 ay heveslendim. Spor taytı büstiyer i aldım cici spor ayakkabı aldım aynaya baktım ovvvv sanki olimpiyat sporcusuyum. 3 ayda pes ettim amaEliptik bisiklet harika bir spor aleti neredeyse bütün vücut çalışıyor ve bacaklar dairesel hareket yaptığı için dizlere zarar vermiyor. Günde 10 dk bile yapsan çok iyi gelir.
İşte bir ben daha. Bir şey söyleyeceğim de çok gülmeyin tamam mı? Vallahi mesajı okurken 2 defa yazan kişiye baktım ben miyim diyeNisa gördü. Yürüyüş bandımı önce nevresim kurutmak için kullandım uzun zamandır da duvara dayadım . Ha bir de eliptik bisiklet almıştım bir heves o zavallı da bir köşede öyleee duruyor arada tozunu alıyorum o kadar. Tek yaptığım spor salondan mutfağa gidip yiyecek bir şeyler almak
Kondisyon bisikleti yazdım ya demin, benimki de eliptik bisiklet. Almadan önce çok araştırmıştım koşu bandı mı, kondisyon bisikleti mi, eliptik bisiklet mi diye. Karşılaştırma videoları izlemiştim. Dediğin gibi en faydalısı eliptik bisikletmiş. Şimdi bi' heveslendim sanki ama pek emin değilimEliptik bisiklet harika bir spor aleti neredeyse bütün vücut çalışıyor ve bacaklar dairesel hareket yaptığı için dizlere zarar vermiyor. Günde 10 dk bile yapsan çok iyi gelir.
Ay onlardan ben de aldım. Giydiğimde bile kendimi sürekli spor yapan biri zannediyordumİlk 3 ay heveslendim. Spor taytı büstiyer i aldım cici spor ayakkabı aldım aynaya baktım ovvvv sanki olimpiyat sporcusuyum. 3 ayda pes ettim ama
Bugün süslendim püslendim ya tam 2 arkadaş edindim. Biriyle çok elektriğimiz tuttu haftaya buluşuyoruz. İsimlerimiz bile aynı hatta memleketlerimiz.Ay onlardan ben de aldım. Giydiğimde bile kendimi sürekli spor yapan biri zannediyordum
Bazı belediyelerin spor salonun oluyor uygun fiyatlı. Sizin belediyenin yok mu?Kesinlikle vücut istiyor, katılıyorum. Bende de kondisyon bisikleti var, kapalı balkonda kedi kumlarının yanında öyle bana bakıyor. Ara sıra tozunu alıyorum.Her sabah kullansam ne güzel olur ya. Bİr ara satayım dedim, sonra kullanırım dedim, öyle duruyor garibim.
Spor salonunda haftada bir gün TRX vardı, çok sevmiştim onu. Kol kaslarımı geliştirdi bayağı. Anacım pahalı yav, ayda 500 vermek zor geliyor.