Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
dermoskin arbutinin verdiği his mi effectha nemlendiricinin verdiği his mi hangisi daha mutlu eder

Hay ağzın bal yesin
dermoskin arbutinin verdiği his mi effectha nemlendiricinin verdiği his mi hangisi daha mutlu eder
Kız, 75 milyon kere yazdım, Purest arbutin bitmedi o yüzden dermoskin arbutine başlamadım Yalnız Dermoskin arbutinin verdiği his eğer SVR gibiyse kesin kararım şu olur; yazın SVR'nin hissini, kışın Effectha'nın hissini ömür boyu yaşamak istiyorum

ayyy ben bitirdin başladın sanıyorum çok pardon doğru ya dedin valla arbutini kullandığında netleştirelim

ayyy ben bitirdin başladın sanıyorum çok pardon doğru ya dedin valla arbutini kullandığında netleştirelim
Ay yok anacım ne bereketli ürünmüş ya. Kaç ay oldu, bitmiyor. Hayır bir de kıtlık varmış gibi bir ara ikişer ikişer ürün stoklamaya kalkmıştım. En fazla iki ayda biter diyordum, cahillikşov
Bu ay sonuna haftaya biter bence, tamamdır. Dermoskin'e geçince netleştirelim.

Ben haftada 3 gün gidiyorum. Seni de bekliyorum salı-perşembe-cumartesi. Sipor cilte vücüta iyi geliyor.
Pazartesi, çarşamba, cuma gidiyordum ben. Yarım saat sürüyordu dersler. Belki ay sonunda yine başlarım ama aşırı yorgunluk oluyor bende, o yüzden soğudum. Akdeniz anemisi olanlar normal bir insanın 7 katı daha erken ve daha fazla yorulur demişti doktor.
10 kişilik gruplar halinde ders yapıyorduk, ben diğerlerine ayak uyduramıyordum. Sık sık dinlenmek zorunda kalıyorum. 3 ay spora gittim, 4 kez hoca değişti. Her hocaya dert anlatmak zorunda kalmak soğuttu beni. Anlayışsız davranıyorlardı.

En iyisi evde yapmak sanırım.

doğru aynen de böyle demiştin daha önce de sanki ilk kez duyuyormuş gibi oluşum peki sen yazdıkca hatırlayışım aydınlanma yaşıyorum (buraya kafasının üstünde ampul yanan şaşkın emoji)

doğru aynen de böyle demiştin daha önce de sanki ilk kez duyuyormuş gibi oluşum peki sen yazdıkca hatırlayışım aydınlanma yaşıyorum (buraya kafasının üstünde ampul yanan şaşkın emoji)
Olsun kız, sevimli sevimli mesajlaşıyoruz ay senin parantez içinde emoji tarif edişini sevsinler

O zaman hiç uğraşma grup dersi ile yine kısır döngü seni soğutur. Evde de salona gidiyormuş gibi düzene oturtup yapabilirsin.
Benim gittiğim yerde en fazla 4 kişi alıyorlardı. Ben çoğunlukla tek yapıyorum nadiren 2 kişi oluyoruz o yüzden herhangi bir yerim ağrıyınca hoca dinlenmemi bekliyor zorlanmıyorum. Plates diğerleri gibi değil hareketleri daha yavaş yapıyorsun. Bazen sayı tamamlansın diye hızlı yapınca tekrar yavaş yaptırıyor.

Ne kadar güzel son derece disiplinli bir yaşam şeklin var.
Aslında evde leslie yaparak başlanabilir kolay, eğlenceli, sürdürülebilir.
Nisa gördü. Yürüyüş bandımı önce nevresim kurutmak için kullandım uzun zamandır da duvara dayadım . Ha bir de eliptik bisiklet almıştım bir heves o zavallı da bir köşede öyleee duruyor arada tozunu alıyorum o kadar. Tek yaptığım spor salondan mutfağa gidip yiyecek bir şeyler almak

Eliptik bisiklet harika bir spor aleti neredeyse bütün vücut çalışıyor ve bacaklar dairesel hareket yaptığı için dizlere zarar vermiyor. Günde 10 dk bile yapsan çok iyi gelir.

Geçen elektrikler kesildi 6 kat inip çıktım merdivenden mecbur. Bacak kaslarım 2 gün ağrıdı. Noluyoruz ya biz alışık değiliz dediler. Bugün de avm de bir yürüyen merdiven çalışmıyordu. Merdiven çizgilerini gözüm taradı . İçimden saya söve zor indim yaşlılar gibi. Durumum vahimm

Eliptik bisiklet harika bir spor aleti neredeyse bütün vücut çalışıyor ve bacaklar dairesel hareket yaptığı için dizlere zarar vermiyor. Günde 10 dk bile yapsan çok iyi gelir.
İlk 3 ay heveslendim. Spor taytı büstiyer i aldım cici spor ayakkabı aldım aynaya baktım ovvvv sanki olimpiyat sporcusuyum. 3 ayda pes ettim ama

İşte bir ben daha. Bir şey söyleyeceğim de çok gülmeyin tamam mı? Vallahi mesajı okurken 2 defa yazan kişiye baktım ben miyim diye

Kondisyon bisikleti yazdım ya demin, benimki de eliptik bisiklet. Almadan önce çok araştırmıştım koşu bandı mı, kondisyon bisikleti mi, eliptik bisiklet mi diye. Karşılaştırma videoları izlemiştim. Dediğin gibi en faydalısı eliptik bisikletmiş. Şimdi bi' heveslendim sanki ama pek emin değilim Pazartesi sporşov (yine de emin değilim ha)

Ay onlardan ben de aldım. Giydiğimde bile kendimi sürekli spor yapan biri zannediyordum
Bugün süslendim püslendim ya tam 2 arkadaş edindim. Biriyle çok elektriğimiz tuttu haftaya buluşuyoruz. İsimlerimiz bile aynı hatta memleketlerimiz.

Bazı belediyelerin spor salonun oluyor uygun fiyatlı. Sizin belediyenin yok mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…