Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
gerçekten herşeyin fazlası zarar canım ... elektriklenen saça iyi gelen ürünlerden yardım alıyorsun değil mi
Elimde ürünler olunca proteinli keratinli şuan kullanamıyorum. Kardeşim de istemiyor o da orta gibi gözeneği aslında yüksek de değil düşük de değil gibi. Onları bitirmeye çalışıyorum şuan. Kuzenime sordum o da saç sorunları olduğu için doktorunun önerdiği şeyleri kullanıyor. Arkadaşıma sordum o da gene o tarz özel şampuan kullanıyor kaldı elimde. Annem de sevmiyor sülfatsız köpürmeyen şeyler fikrini değiştiremedik onun Şunları aldım: John frieda frizz ease weightless Wonder creme ve Aveda botanical repairthening masque light 25 ml küçük boyunu aldım pahalı olmasından dolayı minik aldım seversem devamşov.

Komik butonuna basmak da bazen çok saçma gibi duruyor. Mesela "devamşov" yazmışsın ya sonuna, gülüyorum ister istemez. Sanki mesajın tamamı komik ya da alay edilesiymiş gibi oluyor.

Alakaya maydanoz: Solgar'ın B12'si iyi midir kızlar?

ay koca cümle ve çok ciddi yazılmış yorumda bile 1 kelime benim gülmeme neden oluyor ve komik tuşuna basıyorum ya

Yok kız bassss gitsinnn Yak söndür sormam maksadın Neee sağ olsun canın duramam üzerindeeee. Sana iltimas bitmez bendeee. Ben lipozoneyi çok beğendim ama solgarı da kuzenim kullanmıştı memnundu.

5 yıl önce beni yine böyle bir yaş alma telaşı tutmuş kızlar... Efendime söyleyeyim, ben deli gibi gıda takviyesi araştırması yapıyorum. Gittim Solgar'a saldırdım kafayı yemişler gibi Q-10 falan kullandım, dedim herhalde bunları kullanınca hemen gençleşiyorum
Ay neyse, böyle bir anım vardı sizlerle paylaşmak istedim

Benim ki sıvı formdaydı katılaşma yoktu.

ellerin gayet güzel canım

saç kalitesinin düştüğünü köklerin daraldığını ve tellerin inceldiğinide söylemişmiydim şimdi terlikle kovalanıcam gibi bir his var içimde ama

büyüyünce felaket tellalı olcam ben
Benim saçlarım oldum olası kablo gibi kalın telli ve gürdür. İncelme falan olmadı. Eşim sende 3 kişilik saç var der hep. Ben bunların hepsini sağlıklı beslenmeye mi borçluyum.

Maşallah diyorum sana, şu azmin çeyreği ben de olsa keşke. Allah daim etsin, bana da güç kuvvat versin bu arada diyetimin 6. Günündeyim ben de.
Amin canım sağol. Yaşam şekli haline gelince alışıyorsun. O şekilde bir beslenme düzeni oluşuyor diyet yapmaktan çok daha kolay.

Q10 aslında hep kullanmak lazım ben ara ara 3 ay kullanıyorum

Geçen gün saç bakım şeysi aldığın yerdeki şampuanları mı kullansak? Sarımsak mı sürsek, ay yok o çok kokuyor denemişliğim var, yağmurda falan kalınca Allah muhafaza. Ne yapsak ki, hı?
teyzem sarımsaklı bi kür yapmıştı bana da vermişti yapayım diye, ben de bi kaç saat tuttum kafamda. Sonra günlerce turşu gibi koktum, evi süpürürken bile terleyince turşu kokusu geliyordu. Bi daha tövbeeee

Benim saçlarım oldum olası kablo gibi kalın telli ve gürdür. İncelme falan olmadı. Eşim sende 3 kişilik saç var der hep. Ben bunların hepsini sağlıklı beslenmeye mi borçluyum.
genetik+ tabii ki sağlıklı beslenmenin çok büyük faktörü var

genetik+ tabii ki sağlıklı beslenmenin çok büyük faktörü var
Genetikten payımı erkek kardeşim çalmış. Annemin yüzü bebek gibidir kardeşim de öyle. Ben babamın saç özelliklerini almışım. Biraz dikkatsiz beslensem kilo da alırım.

Neyseki bakımşov grubumuz var.

Perşembe günü iyengar yoga deneme dersine katılmıştım fitness mı aerobik mi yoga mı belli değil. Çalışmayan ve ağrımayan kasım kalmadığı için bu akşamki plates dersime gidemedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…