- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
Benim de öyle, hem ince hem pamuk gibiNeeeee benim saçlarım zaten ince telli
Sana sayılar kifayetsiz be görlll helal sanaTüm güzel sayıları şu yorumda sıralaman gerekiyorduLiseli ergen beni beğenmişti di mi geçen hafta? Oy oy oy Kıyafet, saç şekli falan da çok etkiliyor beybisi. Öyle giyinirsem olacağı bu
benimde öyle oluyor keratin eksikliği işte... nemsiz kuru kabarık mat saçlara özel ürünler kullanman gerekBenim de öyle, hem ince hem pamuk gibiÇıt çıt kökten kopuyor hemen, güçsüz. Hele benim dombili Zeytin'im sabahları yastığımda kafamdan arta kalan boşluğa yatarken saçlarımın üzerinde geziniyor, ühühühhhh çıt çıt çıt sesler duyuyorum.
Ayyyyyyyyaldım ya kuzum ben onun gibi ... kuaförde uygulanan ne , brazilya fönü yapanda var saç botoksu da . eğer gerçekten keratin yükleyen varsa çok belli başlı büyük merkezlerde yapıyorlar genelde , o olur... gerçek keratin yüklemesinde asla saç düzleştirilmez fön uygulanmaz bildiğin 1- 1 buçuk ay arası saç tellerine tedavi uygulanır öyle 1-2 uygulamayla da olmaz bu iş mesela benim aldığım set ara vermeden düzenli kullanırsam 2 ay sürecek bu en az 5 yıl yeter bana belki 5 yıl sonra yeniden yüklerim genelde de 5 yılda bir ihtiyaç duyuyorum
istediğin zaman canım ... saç işi ciltden zor benceAyyyyyyyyo zaman ben durumları biraz toparlayayım, sana yine danışırım Sebbo gibi
Emekşovistediğin zaman canım ... saç işi ciltden zor bencecilt hemen gözle görülür yanıt veriyor ama saç epeeey emek istiyor .
Benim saçım düşük gözenekli olduğu halde aşırı derecede protein keratin kullanmaktan mahvoldu. Bayağı elektrik şov.istediğin zaman canım ... saç işi ciltden zor bencecilt hemen gözle görülür yanıt veriyor ama saç epeeey emek istiyor .
Heee, şimdi sen diyorsun ki o kürü alıyorsun ve o uygulanan bakım yıllarca yetiyor öyle mi? Ay ben sürekli alınacak sanmıştım. E o zaman iyiymişistediğin zaman canım ... saç işi ciltden zor bencecilt hemen gözle görülür yanıt veriyor ama saç epeeey emek istiyor .
Düşük gözenekli saç ne kız? Saçın da mı gözeneği var? O gözenekleri de mi sıkılaştırmamız lazım?Benim saçım düşük gözenekli olduğu halde aşırı derecede protein keratin kullanmaktan mahvoldu. Bayağı elektrik şov.
yok canım neden sürekli uygulansın ... önce şampuanıyla yıkıyorsun ki tüm bağları partikülleri açıyor o şampuan serumu içine iyi alsın diye... sonra serumu uyguluyorsun en az 6 saat bekliyorsun hatta 1 gün saçta kalırsa daha iyi ... bekledikten sonra sadece ılık suyla duruluyorsun maskesini sürüp 15 dk bekleyip yine sadece durulayıp bakım kremini sürüyorsun bakım kreminde de keratin var bunu 3 günde bir yapıyorsun bu yaklaşık 1 buçuk-2 ay boyunca devam ediyor. tüm serumlar bitti . özel keratin yağ var o serumların etkisini saçın içine hapsedip saç tellerini tek tek sarmal gibi sarıyor o yağı komple sürüp 1 gün bekliyorsun ve tedavi tamamlanmış oluyor. denizde havuzda falan da geçmez çünkü bunca zaman kaybettiğin keratini yerine koymuş oluyorsun ... yaş aldıkça zaman geçtikçe kaybettiğin keratinin gözle görülür etkisi genelde yılllar sürer mesela çocukluğumuzdaki saç parlaklığını 20 yi yaşlara kaybetmeye başlamamız gibi düşün.... hani vücutda depoların boşalır vitamin takviye ile yerine doldurursun o seni epey idare eder ya aynı hesap canımHeee, şimdi sen diyorsun ki o kürü alıyorsun ve o uygulanan bakım yıllarca yetiyor öyle mi? Ay ben sürekli alınacak sanmıştım. E o zaman iyiymiş
gerçekten herşeyin fazlası zarar canım ... elektriklenen saça iyi gelen ürünlerden yardım alıyorsun değil miBenim saçım düşük gözenekli olduğu halde aşırı derecede protein keratin kullanmaktan mahvoldu. Bayağı elektrik şov.
Nisa'm ben okurken yoruldum kuzum ya. Bunları benim yapabileceğime emin misin?yok canım neden sürekli uygulansın ... önce şampuanıyla yıkıyorsun ki tüm bağları partikülleri açıyor o şampuan serumu içine iyi alsın diye... sonra serumu uyguluyorsun en az 6 saat bekliyorsun hatta 1 gün saçta kalırsa daha iyi ... bekledikten sonra sadece ılık suyla duruluyorsun maskesini sürüp 15 dk bekleyip yine sadece durulayıp bakım kremini sürüyorsun bakım kreminde de keratin var bunu 3 günde bir yapıyorsun bu yaklaşık 1 buçuk-2 ay boyunca devam ediyor. tüm serumlar bitti . özel keratin yağ var o serumların etkisini saçın içine hapsedip saç tellerini tek tek sarmal gibi sarıyor o yağı komple sürüp 1 gün bekliyorsun ve tedavi tamamlanmış oluyor. denizde havuzda falan da geçmez çünkü bunca zaman kaybettiğin keratini yerine koymuş oluyorsun ... yaş aldıkça zaman geçtikçe kaybettiğin keratinin gözle görülür etkisi genelde yılllar sürer mesela çocukluğumuzdaki saç parlaklığını 20 yi yaşlara kaybetmeye başlamamız gibi düşün.... hani vücutda depoların boşalır vitamin takviye ile yerine doldurursun o seni epey idare eder ya aynı hesap canım
popoma bile sürüyorum desemPopoma bile krem süresim geldi panikşov
Düşük gözenekli saç ne kız? Saçın da mı gözeneği var? O gözenekleri de mi sıkılaştırmamız lazım?Ay başımıza yeni şeyler mi çıkıyor, tövbeler olsun ya.
gerçekten yorucu işlem zaman alıyor doğru ama başka çare yok canımNisa'm ben okurken yoruldum kuzum ya. Bunları benim yapabileceğime emin misin?
Okuduklarımdan hiçbir şey anlamadımSıkılaştırma değil görl yani saç yapısı. low prosperity hair diye geçiyor. Bazı insanların doğuştan high oluyor zaten ama işte ısı uygulamaları, boya uygulamaları da high yapabiliyor ya da orta. O yüzden çoğu insana iyi geliyor bu tarz içerikler ve her üründen var neredeyse yeto Ama low olunca benim gibi fazla geliyor. Proteine hiç ihtiyacı yok değil tabii ki de ama daha az var. Daha çok nem gerekiyor. Çok elektrikli Hermione Granger saçı
Yaparısssssssgerçekten yorucu işlem zaman alıyor doğru ama başka çare yok canım