yapacak olursan sen bana yaz ,ben sana tek tek şimdi şunu yap bunu yap derim ,bu işlem hata kabul etmez ,bir şeyin sıralamasını yanlış yaparsan sıkıntı mesela serum bitmeden asla yağını kullanmamalısın gibi , birdaha serum sürerim desende fayda yok serum kabul etmez gibi. vs .. her uyguladığında bakarız saç telinin durumuna sağlığına kavuşmuşsa son dokunuşu yaparsın vs... yani bu ilk kez yapacak birinin tek başına zorlanacağı birşey ilk yapışında ben yanında olurum adım adım online konuşarak yaparızYaparısssssssüşenmeyisssss Yazdıklarını kopyalayıp Word'e yapıştırdım seni bir daha yormamak için
Millet poposuna krem sürüyor ben de yüzüme sürünce kendimi bakımlı zannediyorum puhahahapopoma bile sürüyorum desemboynuma sürdüğüm kremleri popoma niye sürmeyeyim popo şov
pütür pütür kırmızı kırmızı dokusu vardı eskiden çok oturmaktan, şu antep sıcağında deri koltukta oturma yüzündenartık yok hem kuru fırçalama yapıyorum hem kremliyorum hergün
Bakıcam valla, merak ettimşimdi kızlar bugün aynada boyunlarına bakacaklarsakin olun kızceler burada yaşından yaşlı duran zaten kimse yok
Tamaaaaaaaaaammmmmmmyapacak olursan sen bana yaz ,ben sana tek tek şimdi şunu yap bunu yap derim ,bu işlem hata kabul etmez ,bir şeyin sıralamasını yanlış yaparsan sıkıntı mesela serum bitmeden asla yağını kullanmamalısın gibi , birdaha serum sürerim desende fayda yok serum kabul etmez gibi. vs .. her uyguladığında bakarız saç telinin durumuna sağlığına kavuşmuşsa son dokunuşu yaparsın vs... yani bu ilk kez yapacak birinin tek başına zorlanacağı birşey ilk yapışında ben yanında olurum adım adım online konuşarak yaparız
onu erhan yapabiliyor ben yapamıyorumKulak demişken, size bir hareketten bahsetmek istiyorum ama nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum. Kafatasını hareket ettiren var mı aranızda? Kulaklarınızı kedi gibi geriye doğru çekmekten bahsediyorum. Elimizle değil, kafa kaslarımızla yapıyoruz. Ben çocukken bulmuştum bu hareketi, kulak oynatmak gibi düşünün... Anlatabildiğimden emin olamadım bir türlü, bence çok komik bir tarif oldu
Bu hareket meğerse yüz yogasında çok önemliymiş. Ben geçen sene takip ettiğim sayfaların birinde tesadüfen bu hareket ile ilgili bir yazı okudum. Kırışmamaya ve kulak büyümesini engellemeye yarıyormuş. Ay ne olur anladık deyin kızlar ya
rica ederim canım ne demekTamaaaaaaaaaammmmmmmharikasın teşekkürler.
Aypopoma bile sürüyorum desemboynuma sürdüğüm kremleri popoma niye sürmeyeyim popo şov
pütür pütür kırmızı kırmızı dokusu vardı eskiden çok oturmaktan, şu antep sıcağında deri koltukta oturma yüzündenartık yok hem kuru fırçalama yapıyorum hem kremliyorum hergün
Maşallah diyorum sana, şu azmin çeyreği ben de olsa keşke. Allah daim etsin, bana da güç kuvvat versinHayatım boyunca sağlıklı beslendim. Paketli hiç bir gıda yemem eve sokmam. Salça peynir, yoğurt tereyağımı kendim yaparım. Cips kola bisküvi yemem. Öğle yemeğimi ara öğünümü her gün evden götürürüm. Diyet yapamam iştahım açılıyor ama kilomu koruyabiliyorum.
Yaa ben yapıyorum kulaklarını hareket ettirebilme de miKulak demişken, size bir hareketten bahsetmek istiyorum ama nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum. Kafatasını hareket ettiren var mı aranızda? Kulaklarınızı kedi gibi geriye doğru çekmekten bahsediyorum. Elimizle değil, kafa kaslarımızla yapıyoruz. Ben çocukken bulmuştum bu hareketi, kulak oynatmak gibi düşünün... Anlatabildiğimden emin olamadım bir türlü, bence çok komik bir tarif oldu
Bu hareket meğerse yüz yogasında çok önemliymiş. Ben geçen sene takip ettiğim sayfaların birinde tesadüfen bu hareket ile ilgili bir yazı okudum. Kırışmamaya ve kulak büyümesini engellemeye yarıyormuş. Ay ne olur anladık deyin kızlar ya
Onlar yüzlerini sadece suyla yıkayıp kurutuyor, tamam. Hiç adil değil!Buradan gelecekteki koca adayıma sesleniyorum: biz eşit değiliz canım. Eşek yüküyle para harcıyorum kremlere. Sen şampuanla duş alırken ben popoma bile krem sürüyorum ne demek eşitiz hadi oradan! Hesabı da ödemiyorum oh canıma değsin
Kız kulağımızı nasıl hareket ettiricez tövbeler olsunKulak demişken, size bir hareketten bahsetmek istiyorum ama nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum. Kafatasını hareket ettiren var mı aranızda? Kulaklarınızı kedi gibi geriye doğru çekmekten bahsediyorum. Elimizle değil, kafa kaslarımızla yapıyoruz. Ben çocukken bulmuştum bu hareketi, kulak oynatmak gibi düşünün... Anlatabildiğimden emin olamadım bir türlü, bence çok komik bir tarif oldu
Hah, yaşasın! Kulakları geriye doğru çekerken kaşlarının hareket etmemesine dikkat edeceksin. O şekilde günde 20 defa bu hareketi yapacaksın. Mucizevi bir hareketmiş, benden söylemesi.Yaa ben yapıyorum kulaklarını hareket ettirebilme de miKaşlarını yukarı kaldırma mimiği yaparken. Diz kapaklarıma da yapabiliyorum hareket ettiriyorum Kardeşim senin gizli yeteneğin diyor hatta çok cringe bir şey
Kulak büyümesini, sarkmasını, kulak kalınlaşmasını önlediği kanıtlanmış. Bence şu an bayağı ilgini çekmeye başladı itiraf etKız kulağımızı nasıl hareket ettiricez tövbeler olsun
Siz küçükken jimnastik kursuna falan mı gittinizHah, yaşasın! Kulakları geriye doğru çekerken kaşlarının hareket etmemesine dikkat edeceksin. O şekilde günde 20 defa bu hareketi yapacaksın. Mucizevi bir hareketmiş, benden söylemesi.
Diz kapaklarıma ben de yapabiliyorumHele el parmaklarımı birbirinin üzerine atışımı bir görseniz, lastik gibi Her parmağın ucu, yanındaki parmağın köküne değiyor Parmak kökü ne acaba, şimdi uydurdum.
Benim kulaklarım oynamıyor anacım başka bir çözümü yok mu bununKulak büyümesini, sarkmasını, kulak kalınlaşmasını önlediği kanıtlanmış. Bence şu an bayağı ilgini çekmeye başladı itiraf etYaşasın genç kulaklar!
Çok esnekti vücudum ama şimdi hantallaştım. Kursa gitmedim ama sürekli şekilden şekle sokuyordum kendimi. Bacaklarımı pergel gibi açıp oturabiliyordum, ellerimin üzerinde yürüyordum. Şimdi yerimden kalkmaya üşeniyorum.Siz küçükken jimnastik kursuna falan mı gittiniz
Çok zor bir hareket zaten. Bir kere yapınca da aaa ne kolaymış diyorsun. O sayfada bu hareketin faydalarını okurken yüzlerce yorum vardı, yapabilen 3-4 kişiydi sadece.Benim kulaklarım oynamıyor anacım başka bir çözümü yok mu bunun