Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iyiki söylemişim he işte hepiniz kremlenirken boynunuzu atlamamalısınız, o yüzden çok sağlıklı beslenip hiç birşey yapamasanız yarım saat hareket etmelisiniz ne kadar çok sağlıklı kaliteli yaşam o kadar genç vücut

Ühühhh, ben deeee
saç kalitesinin düştüğünü köklerin daraldığını ve tellerin inceldiğinide söylemişmiydim şimdi terlikle kovalanıcam gibi bir his var içimde ama

büyüyünce felaket tellalı olcam ben

saç kalitesinin düştüğünü köklerin daraldığını ve tellerin inceldiğinide söylemişmiydim şimdi terlikle kovalanıcam gibi bir his var içimde ama

büyüyünce felaket tellalı olcam ben
Nisa sen bi' git iş güç seni bekler. Akşama ne yemek yapacaksın bi' söyle bakem Canını seven şu konuyu bi' değiştirsin gözünüzü seveyim ya

saç kalitesinin düştüğünü köklerin daraldığını ve tellerin inceldiğinide söylemişmiydim
Geçen gün saç bakım şeysi aldığın yerdeki şampuanları mı kullansak? Sarımsak mı sürsek, ay yok o çok kokuyor denemişliğim var, yağmurda falan kalınca Allah muhafaza. Ne yapsak ki, hı?

Geçen gün saç bakım şeysi aldığın yerdeki şampuanları mı kullansak? Sarımsak mı sürsek, ay yok o çok kokuyor denemişliğim var, yağmurda falan kalınca Allah muhafaza. Ne yapsak ki, hı?
sarımsağa falan gerek yok canım, ihtiyaç duydukça keratin yüklersin, azalma oldukça dökülme önleyici kullanırsın, ona özel vitamin alırsın uzaması yavaşlayınca köklere saç derisine özel serumlarla destek verirsin ,korursun ,ama en önemlisi hatta olayın yüzde 60 ı beslenme yaşam tarzı . en mükemmel serumu da kullansan sağlıklı beslenmezsen kaliteli yaşamazsan boş olur hepsi boşa gider

30ları aştık ya ondan
Bide herhalt tam 35 te geliyooo lekesi kalınlaşması vs 33 olucam şubatta kaldi 2 yil....allah ne verdiyse masajliycam kulak mememi dahil
Ay sen küçüksüüüüüüüüüün, oy yerimmmm. Hele sen bi' dur sıranı bekle, asıl telaş beni tuttu

Keratin yüklersin ne? Kuaförde yapılandan mı? Evde de oluyordu o, öyle konuşuyordunuz aylar önce. Kuaförde çok canım sıkılıyor benim

30ları aştık ya ondan
Bide herhalt tam 35 te geliyooo lekesi kalınlaşması vs 33 olucam şubatta kaldi 2 yil....allah ne verdiyse masajliycam kulak mememi dahil
35-40 arası öyle bir yaş ki hem bedenen hem ruhen her anlamda .... birkere fizyolojik olarak tüm hormonların en üst seviyede olduğu zaman aralığı , yapılan tüm bakımların ya da hiç yapılmayan bakımların tam kendini gösterdiği aralık yadaha genç durursun ya daha yaşlı bunun belli olduğu bir aralık- bundan sonra hücre yenilenmesi ve metobolizma yavaşlayacağı için şimdi etkisini gördüğün herşeyin hatta memnun kaldığın şeylerin o zaman allah allah ben bunu çok severdim neden şimdi etki etmiyor dediğin bir aralık aslında bir kadının da bence hayatdaki en güzel yaşları , cilt-saç vücut olarakda oturmuş oluyor vs... öyle kritik manyak bir zaman dilimi

Keratin yüklersin ne? Kuaförde yapılandan mı? Evde de oluyordu o, öyle konuşuyordunuz aylar önce. Kuaförde çok canım sıkılıyor benim
aldım ya kuzum ben onun gibi ... kuaförde uygulanan ne , brazilya fönü yapanda var saç botoksu da . eğer gerçekten keratin yükleyen varsa çok belli başlı büyük merkezlerde yapıyorlar genelde , o olur... gerçek keratin yüklemesinde asla saç düzleştirilmez fön uygulanmaz bildiğin 1- 1 buçuk ay arası saç tellerine tedavi uygulanır öyle 1-2 uygulamayla da olmaz bu iş mesela benim aldığım set ara vermeden düzenli kullanırsam 2 ay sürecek bu en az 5 yıl yeter bana belki 5 yıl sonra yeniden yüklerim genelde de 5 yılda bir ihtiyaç duyuyorum

Aşko asıl küçük sensin liseliler sana hayran maşallah Bana benden bir kaç yaş küçükler bile abla diyor valla
Tüm güzel sayıları şu yorumda sıralaman gerekiyordu Liseli ergen beni beğenmişti di mi geçen hafta? Oy oy oy Kıyafet, saç şekli falan da çok etkiliyor beybisi. Öyle giyinirsem olacağı bu

Ohhhhh biraz rahatladım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…