şakaklara migren için mi yaptıracaksın bir rivayete göre öyle birşeyler denilmiştide diş sıkma için yapılan işlemin çene ucuna etki etmesi gibiYok yok şaka yaptım yaptırmam.Mecbur yaptıracağım çeneme bir de şakaklara. Aslında o da tartışmalı zararlı diyenler de çok var ama dayanılmaz olunca ağrılar diğer tedaviler devam ediyor zaten son bir kez yaptıracağım. Şakaklardaki kasa da yaptıracağım ilk defa sana önce 3 kere yaptırdım ama sedece çeneyeydi. Belki kaşlarım da kalkar mı acaba bilemedim
Hayatım boyunca sağlıklı beslendim. Paketli hiç bir gıda yemem eve sokmam. Salça peynir, yoğurt tereyağımı kendim yaparım. Cips kola bisküvi yemem. Öğle yemeğimi ara öğünümü her gün evden götürürüm. Diyet yapamam iştahım açılıyor ama kilomu koruyabiliyorum.sağlıklı besleniyor musun ? onunda çok etkisi var da ...sağlıklı beslenme insanı - 5 yaş rahat geriye götürüyor hepimiz sağlıklı beslenelim
sen aynada boşuna yaşlanma belirtisi aramışsın o zaman . yaşlılık sana gelmeye utanır yahuHayatım boyunca sağlıklı beslendim. Paketli hiç bir gıda yemem eve sokmam. Salça peynir, yoğurt tereyağımı kendim yaparım. Cips kola bisküvi yemem. Öğle yemeğimi ara öğünümü her gün evden götürürüm. Diyet yapamam iştahım açılıyor ama kilomu koruyabiliyorum.
Aman inşallah utanır. Dün okulda arkadaşım salata tarifi veriyor 5 kaşık mayonez dedi şoka girdim 5 kaşık mayonezi 1 senede yemem. Spora gidiyorum zayıflamıyorum diyorlar öğlen patso yiyorlar. 27 yaşında bunlar.sen aynada boşuna yaşlanma belirtisi aramışsın o zaman . yaşlılık sana gelmeye utanır yahu
Şöyle kas devam ediyormuş aslında masater kası aynı zamanda şakaklarda var. Aslında yeni bir yayın da çıktı iyi gelmediğine dair. Ama dayanamadığım için mecbur kaldım çok kötüyüm.şakaklara migren için mi yaptıracaksın bir rivayete göre öyle birşeyler denilmiştide diş sıkma için yapılan işlemin çene ucuna etki etmesi gibi
5 kaşık mayonezle vücudum yağ kusar . normalde mayoneze ne gerek var... süzme yogurta sarımsak tozu veya ezmesi+kaya tuzu ekle bitti gitti işte al sana aromatik birşeyAman inşallah utanır. Dün okulda arkadaşım salata tarifi veriyor 5 kaşık mayonez dedi şoka girdim 5 kaşık mayonezi 1 senede yemem. Spora gidiyorum zayıflamıyorum diyorlar öğlen patso yiyorlar. 27 yaşında bunlar.
Benimki katılaşmıştı, sendeki öyle mi, sıvı formda mı? Elime alır almaz yapış yapış, pütür pütürdü. Hatta en merak ettiğim ürünlerden biriydi. Bir tane de krem olanından göndermişler ama denemedim onu.Birkaç gündür kullanıyorum. Nemlendiriciden sonra üstüne farklı günlerde daylong, heliocare ve bb krem sürdüm. Soyulma olmadı.
Kulaklarda kalınlaşma ne kız, ay tövbeler olsun bi' de o çıktı başımızaşimdi kızlar bugün aynada boyunlarına bakacaklarsakin olun kızceler burada yaşından yaşlı duran zaten kimse yok
Dolgusu botoksu ve bilimum islemleri varsa cok wooaww diyemiyorum ama ben ya...gayet normal genç durması o haldeyok yahu ne 37 sizaten şuan 37 gibi gösteriyor ben 37 yim
Dudak dolgusu bence bana da yakışacakNeee hapis şoku bunları bilmiyordumBir de dudak dolgusu sevmem normalde ama ona yakışıyor.
hiç dikkat etmedin mi annaneleri dedeleri bir düşün mesela. kulakları burunları büyük etli ensesi kalınlaşmış olurKulaklarda kalınlaşma ne kız, ay tövbeler olsun bi' de o çıktı başımıza
kaş ortasında dudağında ve çenede dokunuş var burnuda estetikDolgusu botoksu ve bilimum islemleri varsa cok wooaww diyemiyorum ama ben ya...gayet normal genç durması o halde
bence yaptırmaDudak dolgusu bence bana da yakışacakDurun hele bi' o eksik kalmıştı, niyetim var Aşırı yükseliyorum dudak dolgusuna
Ay beni bir telaş aldı, ufaktan gözüm de seğirmeye başladı. Help me!hiç dikkat etmedin mi annaneleri dedeleri bir düşün mesela. kulakları burunları büyük etli ensesi kalınlaşmış olurbir günde olmuyor öyle işte 35 sonrası başlııyor bebeytom
Ay beni bir telaş aldı, ufaktan gözüm de seğirmeye başladı. Help me!
Yok bende hiç dudak yok. 0,5 cc iyi olur dur hele düşürme modumubence yaptırmadudak kalemi ve glosun suyu mu çıktı onlarla doldur dudağını
Sorma boyna kulağa boynuma bakcam artik işsiz gibiAy beni bir telaş aldı, ufaktan gözüm de seğirmeye başladı. Help me!
İptal iptal iptal görl niye kurusun ya deme öyleYok bende hiç dudak yok. 0,5 cc iyi olur dur hele düşürme modumuOnlar sönük dudakta güzel olmuyor, eccük dolgun dudak hoş. Gerçi ben neye elimi atsam kuruyor ay tamam vazgeçtim hıh!
Ay ben onları yerimmmmm... Her hâli güzel onların kız. İyi ki bunu söyledin bak telaşım son buldu. Sen beni nasıl tavlayacağını çözmüşsün bebeytomkız kediler bile yaşlanında bıyıkları kalınlaşıyor yerçekimine karşı aşağı düşüyor ,eti kalınlaşıyor bizde de olsun bir zahmet