Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şakaklara migren için mi yaptıracaksın bir rivayete göre öyle birşeyler denilmiştide diş sıkma için yapılan işlemin çene ucuna etki etmesi gibi

sağlıklı besleniyor musun ? onunda çok etkisi var da ...sağlıklı beslenme insanı - 5 yaş rahat geriye götürüyor hepimiz sağlıklı beslenelim
Hayatım boyunca sağlıklı beslendim. Paketli hiç bir gıda yemem eve sokmam. Salça peynir, yoğurt tereyağımı kendim yaparım. Cips kola bisküvi yemem. Öğle yemeğimi ara öğünümü her gün evden götürürüm. Diyet yapamam iştahım açılıyor ama kilomu koruyabiliyorum.

sen aynada boşuna yaşlanma belirtisi aramışsın o zaman . yaşlılık sana gelmeye utanır yahu

sen aynada boşuna yaşlanma belirtisi aramışsın o zaman . yaşlılık sana gelmeye utanır yahu
Aman inşallah utanır. Dün okulda arkadaşım salata tarifi veriyor 5 kaşık mayonez dedi şoka girdim 5 kaşık mayonezi 1 senede yemem. Spora gidiyorum zayıflamıyorum diyorlar öğlen patso yiyorlar. 27 yaşında bunlar.

şakaklara migren için mi yaptıracaksın bir rivayete göre öyle birşeyler denilmiştide diş sıkma için yapılan işlemin çene ucuna etki etmesi gibi
Şöyle kas devam ediyormuş aslında masater kası aynı zamanda şakaklarda var. Aslında yeni bir yayın da çıktı iyi gelmediğine dair. Ama dayanamadığım için mecbur kaldım çok kötüyüm.

5 kaşık mayonezle vücudum yağ kusar . normalde mayoneze ne gerek var... süzme yogurta sarımsak tozu veya ezmesi+kaya tuzu ekle bitti gitti işte al sana aromatik birşey biz mayonez hiç yemiyoruz en son 5 sene olmuştur yiyeli...yazık oldu güzelim salata desene

bugün 2. kahvemi de yaptım geldim şimdi . benim tek kötü alışkanlığım kahveydi hergün günde 3 filtre 2 türk kahve kesin içerdim, e herşeyin fazlası zarar ...günde 2 ye düşürdüm... sabah filtre içiyorsam akşam veya bu saatlerde türk kahvesi ya da tam tersi bu bile ciddi farketti bende desem.. . ölçü olarak az kahve koymam ve şekersiz içmiş olmam bile fazlasının zararlı olmasına engel değilmiş .

Birkaç gündür kullanıyorum. Nemlendiriciden sonra üstüne farklı günlerde daylong, heliocare ve bb krem sürdüm. Soyulma olmadı.
Benimki katılaşmıştı, sendeki öyle mi, sıvı formda mı? Elime alır almaz yapış yapış, pütür pütürdü. Hatta en merak ettiğim ürünlerden biriydi. Bir tane de krem olanından göndermişler ama denemedim onu.

Kulaklarda kalınlaşma ne kız, ay tövbeler olsun bi' de o çıktı başımıza
hiç dikkat etmedin mi annaneleri dedeleri bir düşün mesela. kulakları burunları büyük etli ensesi kalınlaşmış olur bir günde olmuyor öyle işte 35 sonrası başlııyor bebeytom

Dolgusu botoksu ve bilimum islemleri varsa cok wooaww diyemiyorum ama ben ya...gayet normal genç durması o halde
kaş ortasında dudağında ve çenede dokunuş var burnuda estetik ama cildi genç ... eskiden bir leke vardı kendisinde oooffff ne leke ama ... senelerce kendisi tüm ürünleri kullandı ve geçirdi . cildine çok iyi bakıyor ve cildi gerçekten yaşından genç vücudu hele dersin 25 ... bir gram fazla olmaz mı insanda hiç mi bir nokta fazlalık olmaz yok valla

hiç dikkat etmedin mi annaneleri dedeleri bir düşün mesela. kulakları burunları büyük etli ensesi kalınlaşmış olur bir günde olmuyor öyle işte 35 sonrası başlııyor bebeytom
Ay beni bir telaş aldı, ufaktan gözüm de seğirmeye başladı. Help me!

Ay beni bir telaş aldı, ufaktan gözüm de seğirmeye başladı. Help me!
kız kediler bile yaşlanında bıyıkları kalınlaşıyor yerçekimine karşı aşağı düşüyor ,eti kalınlaşıyor bizde de olsun bir zahmet

bence yaptırma dudak kalemi ve glosun suyu mu çıktı onlarla doldur dudağını
Yok bende hiç dudak yok. 0,5 cc iyi olur dur hele düşürme modumu Onlar sönük dudakta güzel olmuyor, eccük dolgun dudak hoş. Gerçi ben neye elimi atsam kuruyor ay tamam vazgeçtim hıh!

Yok bende hiç dudak yok. 0,5 cc iyi olur dur hele düşürme modumu Onlar sönük dudakta güzel olmuyor, eccük dolgun dudak hoş. Gerçi ben neye elimi atsam kuruyor ay tamam vazgeçtim hıh!
İptal iptal iptal görl niye kurusun ya deme öyle

kız kediler bile yaşlanında bıyıkları kalınlaşıyor yerçekimine karşı aşağı düşüyor ,eti kalınlaşıyor bizde de olsun bir zahmet
Ay ben onları yerimmmmm... Her hâli güzel onların kız. İyi ki bunu söyledin bak telaşım son buldu. Sen beni nasıl tavlayacağını çözmüşsün bebeytom

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…