Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maşallah benden genç duruyor ama
35 den genç durmuyor bence. ya da biz 35 yaş ve üstüler kimin 35 olduğunu anlayabiliyoruz diye düşünüyorum asla 40 durmuyor ama 35 den küçük durduğunu sanmam yüz olarak . ama arkadan sadece vücut görsen 25 dersin o ayrı

meslek olarakda spikerlik yapmış ve hacettepede ders vermiş şimdi şirketi varmış akıllı kadına bak sen
Evet YouTubea girmeden istifa etmiş devlet memurluğundan. Şimdi şirketinden markalara da danışmanlık veriyor. Çok cool bir kadın

Evet YouTubea girmeden istifa etmiş devlet memurluğundan. Şimdi şirketinden markalara da danışmanlık veriyor. Çok cool bir kadın
kesinlikle bende çok beğeniyorum duruşu-konuşması-hayat tarzı parmakla gösterilir

Yaa ben cahoyum herhalde 32 falan gibi bence. Vücudu efsane maşallah boylu poslu en sevdiğim.

Yaa ben cahoyum herhalde 32 falan gibi bence. Vücudu efsane maşallah boylu poslu en sevdiğim.
vücudunda bir tane kusur yok değil mi taş gibi maşallah ya

35 sonrası kulaklarında etlenme, boyunda kalınlaşma ve yağlanma -etlenme başlıyor ben oradan anlıyorum derisi kalınlaşıyor çünkü

vücudunda bir tane kusur yok değil mi taş gibi maşallah ya

35 sonrası kulaklarında etlenme, boyunda kalınlaşma ve yağlanma -etlenme başlıyor ben oradan anlıyorum derisi kalınlaşıyor çünkü
Neee hapis şoku bunları bilmiyordum Bir de dudak dolgusu sevmem normalde ama ona yakışıyor.

şimdi kızlar bugün aynada boyunlarına bakacaklar sakin olun kızceler burada yaşından yaşlı duran zaten kimse yok
Biz umursamaz yay görls olarak Bu konudaki herkes çok taş maşallahsu Ben sağlıklıklı olsam yeto ya tek isteğim kalan her şey hallolur. Bruksizm için gene botoks patlatçam hazır yaptırırken her yere mi yaptırsam

Birkaç gündür kullanıyorum. Nemlendiriciden sonra üstüne farklı günlerde daylong, heliocare ve bb krem sürdüm. Soyulma olmadı.

ayyy heryere yaptırma benceee ,botoksun yaşlandırdığını düşünüyorum ben tam aksine botokslu tüm hatunların yüüzü olgun duruyor

Tamda elim kulağımda gözüm aynadayım. Hayır ya kulaklarım kalınlaşmamış
sağlıklı besleniyor musun ? onunda çok etkisi var da ...sağlıklı beslenme insanı - 5 yaş rahat geriye götürüyor hepimiz sağlıklı beslenelim

Tövbeler olsun 20 li yaşlarda çıtır görl botoks mu yaptırırmış. Gençliğin tazeliğin yeter bence hiç ihtiyacın yoktur.

Tövbeler olsun 20 li yaşlarda çıtır görl botoks mu yaptırırmış. Gençliğin tazeliğin yeter bence hiç ihtiyacın yoktur.
bencede .... hatta bence botoks 45 yaş sonrası için ''gerekirse eğer'' olunsa daha iyi olur minik dokunuşlarla ...

ayyy heryere yaptırma benceee ,botoksun yaşlandırdığını düşünüyorum ben tam aksine botokslu tüm hatunların yüüzü olgun duruyor
Yok yok şaka yaptım yaptırmam. Mecbur yaptıracağım çeneme bir de şakaklara. Aslında o da tartışmalı zararlı diyenler de çok var ama dayanılmaz olunca ağrılar diğer tedaviler devam ediyor zaten son bir kez yaptıracağım. Şakaklardaki kasa da yaptıracağım ilk defa daha önce 3 kere yaptırdım ama sedece çeneyeydi. Belki kaşlarım da kalkar mı acaba bilemedim

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…