- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
Net bilgi yayılsın 40yok yahu ne 37 sizaten şuan 37 gibi gösteriyor ben 37 yim
ay bunu şimdi gördüm google araştırması yapıyordum ahahNet bilgi yayılsın 4082 temmuz doğumlu yengeç burcu görl
Maşallah benden genç duruyor amaay bunu şimdi gördüm google araştırması yapıyordum ahah
35 den genç durmuyor bence. ya da biz 35 yaş ve üstüler kimin 35 olduğunu anlayabiliyoruz diye düşünüyorumMaşallah benden genç duruyor ama
Evet YouTubea girmeden istifa etmiş devlet memurluğundan. Şimdi şirketinden markalara da danışmanlık veriyor. Çok cool bir kadınmeslek olarakda spikerlik yapmış ve hacettepede ders vermiş şimdi şirketi varmış akıllı kadına bak sen
kesinlikle bende çok beğeniyorum duruşu-konuşması-hayat tarzı parmakla gösterilirEvet YouTubea girmeden istifa etmiş devlet memurluğundan. Şimdi şirketinden markalara da danışmanlık veriyor. Çok cool bir kadın
Yaa ben cahoyum herhalde 32 falan gibi bence. Vücudu efsane maşallah boylu poslu en sevdiğim.35 den genç durmuyor bence. ya da biz 35 yaş ve üstüler kimin 35 olduğunu anlayabiliyoruz diye düşünüyorumasla 40 durmuyor ama 35 den küçük durduğunu sanmam yüz olarak . ama arkadan sadece vücut görsen 25 dersin o ayrı
vücudunda bir tane kusur yok değil mi taş gibi maşallah yaYaa ben cahoyum herhalde 32 falan gibi bence. Vücudu efsane maşallah boylu poslu en sevdiğim.
Neee hapis şoku bunları bilmiyordumvücudunda bir tane kusur yok değil mi taş gibi maşallah ya
35 sonrası kulaklarında etlenme, boyunda kalınlaşma ve yağlanma -etlenme başlıyor ben oradan anlıyorumderisi kalınlaşıyor çünkü
Biz umursamaz yay görls olarakşimdi kızlar bugün aynada boyunlarına bakacaklarsakin olun kızceler burada yaşından yaşlı duran zaten kimse yok
Tamda elim kulağımda gözüm aynadayım. Hayır ya kulaklarım kalınlaşmamışşimdi kızlar bugün aynada boyunlarına bakacaklarsakin olun kızceler burada yaşından yaşlı duran zaten kimse yok
Birkaç gündür kullanıyorum. Nemlendiriciden sonra üstüne farklı günlerde daylong, heliocare ve bb krem sürdüm. Soyulma olmadı.Bana da %5'lik Cvit tester serum göndermişler, dün dedim ki kullanayım. Herkes bu serum ilk sürüşte bile cildi parlak gösteriyor falan demiş. Yapış yapış oldum ya. Neyse 15 dk bekledim, güneş kremi sürdüm. İlk defa benim bebeyto Solante'm yüzümden soyuldu. Normalde Solante'yi Effectha'dan sonraki aşamada kullanırım, cildime harika oturur, ne beyazlık bırakır ne bir şey. O Cvit niye öyle yaptı bilmem.
ayyy heryere yaptırma benceee ,botoksun yaşlandırdığını düşünüyorum ben tam aksineBiz umursamaz yay görls olarakBu konudaki herkes çok taş maşallahsu Ben sağlıklıklı olsam yeto ya tek isteğim kalan her şey hallolur. Bruksizm için gene botoks patlatçam hazır yaptırırken her yere mi yaptırsam
sağlıklı besleniyor musun ? onunda çok etkisi var da ...sağlıklı beslenme insanı - 5 yaş rahat geriye götürüyor hepimiz sağlıklı beslenelimTamda elim kulağımda gözüm aynadayım. Hayır ya kulaklarım kalınlaşmamış
Tövbeler olsun 20 li yaşlarda çıtır görl botoks mu yaptırırmış. Gençliğin tazeliğin yeter bence hiç ihtiyacın yoktur.Biz umursamaz yay görls olarakBu konudaki herkes çok taş maşallahsu Ben sağlıklıklı olsam yeto ya tek isteğim kalan her şey hallolur. Bruksizm için gene botoks patlatçam hazır yaptırırken her yere mi yaptırsam
bencede .... hatta bence botoks 45 yaş sonrası için ''gerekirse eğer'' olunsa daha iyi olur minik dokunuşlarla ...Tövbeler olsun 20 li yaşlarda çıtır görl botoks mu yaptırırmış. Gençliğin tazeliğin yeter bence hiç ihtiyacın yoktur.
Yok yok şaka yaptım yaptırmam.ayyy heryere yaptırma benceee ,botoksun yaşlandırdığını düşünüyorum ben tam aksinebotokslu tüm hatunların yüüzü olgun duruyor