Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
mesela ben ürün önerirken şunu da düşünüyorum birinin fiyatı artarsa alamayacak duruma gelirsek yerine koyacak ürün olsun veya bazen firma piyasadan çektirme kararı alıyor onun yerine geçecek ürün olsun . yoksa yurt dışı kaynaklı harika ürünler var ama onun muadilini bulucaz da içeriğinin ilerde değişmeyeceğinden emin olucaz da ohoo bir sürü iş. o sebeple ilk yerli malına bakıyorum ki nasıl olsa o olmasa başkası var devamını bulmak kolay yerine koymak kolay
Bundan sonra o kardeşlerin peşine düşeceğim. Birer birer kavuşacağım. Kız biri zengin ailede büyümüş diğeri yurtta büyümüş çocuklar gibi. Bağrıma basarım onları
ojem rujum rimelim diye bir yotuber hatun var kendisi bu muadil bulma işinde iyi cilt bakım ve makyajda ... onu takip edebilirsin

Benim de gitmek içirediğim çok kurs var
Makyaj kursu
Saç kursu
Stilistlik kursu
Zerafet kursu
Dans kursu
Tiyatro kursu
Resim kursu
Bir de bütün bunlar için zengoluk kursu lazım
İçirediğim ne ya yanlış yazmışım düzeltemiyorum da.. neyse anladınız siz onu

İçirediğim ne ya yanlış yazmışım düzeltemiyorum da.. neyse anladınız siz onu
anladık canım sıkıntı yok .makyaj saç için halk eğitimin ücretsiz meslek edindirme kurslarında harika bilgiler veriyorlar benim teyzem orada öğretmenlik yaptı bildiğin işin inceliklerini öğrenirsin ona paraya gerek yok inan bana birçok ünlü kursla aynı bilgiler ama diğerleri için evet para şart maalesef

bu kadın 43 yaşındaydı yanlış hatırlamıyorsam ... çok iyi yaşıyor beslenme spor çok kaliteli bir yaşam şekli var , yanlış hatırlamıyorsam meslek olarakda spiker mi yetiştiriyordu neydi...

Yahuuuu ben dün gece arbutin öncesi (hâlâ Purest kullanıyorum bitmedi mübarek) Purest'in şu mavi toniğini kullandım. O toniği uygulayıp bekledim, nasıl bir nem verdi o ya! İnanılır gibi değil. Salisilik var diye ne kurutma ne bir şey, ağustos ayında Antalya'ya gitmişim gibi nemli bir his...

Neden kullandığıma gelecek olursak, ben haftada 2 kez salisilik içerikli bir tonik kullanıyorum, sonra arbutin ile kombinliyorum. Sadece fiddy günlerinde kullanım yapmıyorum yani. Bu arada son fiddy maceramdan bu güne hiç fiddy yapmadım.

o tonik gerçekten çok güzel içindeki glikolik ve laktik asit nemi veriyor ,tüm cilt tipine uygun aslında ama kuru ciltlerde çok severek kullanır

o tonik gerçekten çok güzel içindeki glikolik ve laktik asit nemi veriyor ,tüm cilt tipine uygun aslında ama kuru ciltlerde çok severek kullanır
Ben bayıldım açıkçası. Jeu'nun salisilik toniği vardı, onu kullanıyordum. O bitince buna geçtim dün. Gerçekten çok başarılı. Bu ürünleri hep sen aldırdın Nisa

Benim boynumda minnacık et benlerine benzeyen şeyler çıktı. Hayatımın ilk tatilinde güneşten dolayı çıktı onlar. Aşırı rahatsız oluyorum. Jeu'nun toniğini ben onların üzerine de uyguladım hep. Çoğu geçti, büyük olanlar küçüldü. Geçen kış da AHA BHA peelingler oluyor ya kırmızı olan, onlardan damlatıyordum üzerlerine. Çoğunu kurutup geçirdi. Böyle sorunları olanların bilgisi olsun. Gerçi Nisa bu konuda daha net bir açıklama yapar şimdi ordinaryüsümüsssssss

Ben de onları halkeğitimlerde halletmeyi düşünüyorum hatta halkeğitimde stilistlik kursu oluyor bazılarında ama eğitim kalitesini bilmiyorum tabii ki. Diğerlerine de sırayla giderim artık para oldukça

bu kadın 43 yaşındaydı yanlış hatırlamıyorsam ... çok iyi yaşıyor beslenme spor çok kaliteli bir yaşam şekli var , yanlış hatırlamıyorsam meslek olarakda spiker mi yetiştiriyordu neydi...
Bismillah Bismillah 43 yaşında mı ???? Şok şok şok sayın seyirciler

Ben de onları halkeğitimlerde halletmeyi düşünüyorum hatta halkeğitimde stilistlik kursu oluyor bazılarında ama eğitim kalitesini bilmiyorum tabii ki. Diğerlerine de sırayla giderim artık para oldukça
şunuda yapabilirsin halk eğitimdekine gidip sertifkanı aldıktan sonra temelin oluşmuş bir şekilde daha gelişmiş stilistlik eğitimi alabilirsin ,çünkü daha iyi kurslara genelde temeli olanlar yazılıyor hazır bir şekilde başlamış olursun

aaa geçirmesine çok sevindim süper olmuş et beni büyük dert valla bende et beni çıkmıyor kırmızı ben çıkıyor vücudumda epey kırmızı ben çıkmış annemde de hep kırmızı renk çıkardı sinir bozucu kırmızı kırmızı noktalara sahibim

Onlardan da var birkaç tane. 20'li yaşlarımda boynum, vücudum tertemizdi, bembeyazdı. Yaz tatillerinin bana hediyesi böyle şeyler oldu. AHA BHA peelinglerin böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum ama mantık olarak düşününce bir deneyeyim dedim. İyi ki denemişim İşte ben o yüzden boynuma ve dekolteme gün aşırı Maru'nun peptit serumunu, bazen de Purest niacinamide uyguluyorum ki bariyeri güçlendirsin. Doğru yolda mıyım bilmem, umarım yanlış bir şey yapmıyorumdur

Bana da %5'lik Cvit tester serum göndermişler, dün dedim ki kullanayım. Herkes bu serum ilk sürüşte bile cildi parlak gösteriyor falan demiş. Yapış yapış oldum ya. Neyse 15 dk bekledim, güneş kremi sürdüm. İlk defa benim bebeyto Solante'm yüzümden soyuldu. Normalde Solante'yi Effectha'dan sonraki aşamada kullanırım, cildime harika oturur, ne beyazlık bırakır ne bir şey. O Cvit niye öyle yaptı bilmem.

çok iyi yapıyorsun canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…