Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben içiyorum şu anhadi keyfini yerine getirelim şimdi kahve yaptım seversen yap sende içelim hadi kahve içmek isteyen herkes gelsin
tam okumadığının ispatı sebo diyecektim, doa arbutin demiş yazmış demin yavaş yavaş okuyacağını umut ediyorum bir umuttur yaşamak sabırsızlıkla bekledim seboyu da halbukiBen içiyorum şu an
Sebbo bize yüz vermedi gördün mü
Fark ettim, tövbe bismillahSebbo bize yüz vermedi gördün mü
Ya olurmu öyle şey cnm bnde kahve içiyorum şuan bugün çok stresli ve yorucuydu yorumlarınızı okuyorum kahve eşliğindeBen içiyorum şu an
Sebbo bize yüz vermedi gördün mü
bak yüze dokundurma şöyle yap , direk yüzünü yıkadıktan sonra tam kurumadan yüzün nemliyken elinde tam kurumadan nemliyken yarım pompa eline sık effectha yı, iki elin arasında eşitle ürünü ,tüm yüze (göz altı hariç) komple sür. yüze nokta şeklinde ürün bırakarak yaydığında eşit yayılmıyor .
He Sebbo he
Çok mutsuzum bu ara iş yerinde biri bana taktı durmadan birşeyler bulup şikayet ediyor gözünü seveyim birde sen uğraşma bnle yaaa kafam dumanlı seviyorum sizleri iyi geliyorsunuz bana. S sepyazeytinHe Sebbo he
Artik ozel etiketledigin üyelerin değiliz yani
O iş yerindeki ayarsızlar herkesin başında, takma kafana. Bize takıl hayatını yaşa Sebbo Bir de sokak hayvanlarına iyi davran, canını yerimÇok mutsuzum bu ara iş yerinde biri bana taktı durmadan birşeyler bulup şikayet ediyor gözünü seveyim birde sen uğraşma bnle yaaa kafam dumanlı seviyorum sizleri iyi geliyorsunuz bana. S sepyazeytin
Siz benim için hepiniz ayrı ayrı özelsiniz hatunum Kova hatunuArtik ozel etiketledigin üyelerin değiliz yani
Ay ölürüm bn onlara ya geçen işten cikarken gördüm bir köpek kafası yanmıştı hangi it oğlu it yaptı acaba çok sinirleniyorum aklıma geldikçe S sepyazeytinO iş yerindeki ayarsızlar herkesin başında, takma kafana. Bize takıl hayatını yaşa Sebbo Bir de sokak hayvanlarına iyi davran, canını yerim
Ay kahkaha attım Yok bu kahkaha da değil, böğürmeydiPir o bi kere kendine gel
Bnde annem namaz kılıyor dedi kız şimdi neye gülüyor acaba S sepyazeytinAy kahkaha attım Yok bu kahkaha da değil, böğürmeydi
Küfürlerimi buraya yazsam anında banlanırım!Ay ölürüm bn onlara ya geçen işten cikarken gördüm bir köpek kafası yanmıştı hangi it oğlu it yaptı acaba çok sinirleniyorum aklıma geldikçe S sepyazeytin