Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben içiyorum şu an
Sebbo bize yüz vermedi gördün mü
tam okumadığının ispatı sebo diyecektim, doa arbutin demiş yazmış demin yavaş yavaş okuyacağını umut ediyorum bir umuttur yaşamak sabırsızlıkla bekledim seboyu da halbuki

Doa arbutin
Doa arbutin kullaniyorum bitince dermoskine geçeceğim elime çok az sikiyorum nokta konduyorum anlima yanaklarima sonra tüm yüzüme boynuma yediriyorum cnm N nscckts
bak yüze dokundurma şöyle yap , direk yüzünü yıkadıktan sonra tam kurumadan yüzün nemliyken elinde tam kurumadan nemliyken yarım pompa eline sık effectha yı, iki elin arasında eşitle ürünü ,tüm yüze (göz altı hariç) komple sür. yüze nokta şeklinde ürün bırakarak yaydığında eşit yayılmıyor .

tam okumadığının ispatı sebo diyecektim, doa arbutin demiş yazmış demin yavaş yavaş okuyacağını umut ediyorum bir umuttur yaşamak sabırsızlıkla bekledim seboyu da halbuki
Sana cvp verince herkese cvp vermiş gibi olacağım oyuzden herkesi okudum sana yazdım cnm N nscckts

Çok mutsuzum bu ara iş yerinde biri bana taktı durmadan birşeyler bulup şikayet ediyor gözünü seveyim birde sen uğraşma bnle yaaa kafam dumanlı seviyorum sizleri iyi geliyorsunuz bana. S sepyazeytin
O iş yerindeki ayarsızlar herkesin başında, takma kafana. Bize takıl hayatını yaşa Sebbo Bir de sokak hayvanlarına iyi davran, canını yerim

O iş yerindeki ayarsızlar herkesin başında, takma kafana. Bize takıl hayatını yaşa Sebbo Bir de sokak hayvanlarına iyi davran, canını yerim
Ay ölürüm bn onlara ya geçen işten cikarken gördüm bir köpek kafası yanmıştı hangi it oğlu it yaptı acaba çok sinirleniyorum aklıma geldikçe S sepyazeytin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…