Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
leptin hormonun çalışıyor şuan cayır cayır,seni gençleştiren iyileştiren hormon :KK36: tüm hormonların kontrol altına alınacak bu leptinin stabil olmasıyla. açlık hissi duyduğunda bunu hatırla leptin hormonun çalıştığı için... ne kadar uzun sürerse o kadar çok çalışıyor
Canım leptinim benim :KK36: sen çalış ben dayanırım :KK48:birazdan ara öğünümü yapıcam zaten, o zaman rahatlarım. Bi de şu an pedikür yaptırıyorum, ayaklara da bakmak lazım di mi ama :KK70:

canım çok normal çünkü kolojen alıyorsun ,çinko içerikli vitamin alınca da hızlı uzar
Yok kız, onu biliyorum da diyorum acaba kolajeni bıraktığım aylarda da mı bir şey kullansam ya da tırnaklarımı limona mı batırsam? :KK70: veya şu besleyici, şeffaf tırnak bakım kürleri var onları mı alsam? Yani bunu yazarken kolajeni sorgulamak değildi amacım, neden sadece kolajen kullanıyorken tırnaklarım uzuyor meselesini sorguluyorum :confused: Bir şey yapsam da diğer zamanlarda da uzasa gibisinden şeeden bir cümleydi :KK70: çinko takviyesi mi, yoksa Ahsoş'un dediği gibi yumurta kabuğu mu yiyeyim :KK70:

Benim surat da alarm verdi geçen çenede altında kulak hizasında alttan bi cıktı ki nasıl acıttı iki gün sonra uç vermeden kaçtı gitti bende çekirdeğe ara verdim 😪
Yüzümde şu an 4 tane misler gibi sivilce var ama iltihaplı falan değil, güzel çıkıp güzel sönenlerden :KK70: Kaşımın içinde çıkmış, o ağrıyor. Hayır yani orada ne işin var di mi? Geçen eşim de dedi, yüzünde sivilceler var ama sivilce gibi de değil, kırmızı sadece. Ay dedim bu adam bana bakarken beni değil d sivilcelerimi görmeye başlamış, help! :KK70:

Yok kız, onu biliyorum da diyorum acaba kolajeni bıraktığım aylarda da mı bir şey kullansam ya da tırnaklarımı limona mı batırsam? :KK70: veya şu besleyici, şeffaf tırnak bakım kürleri var onları mı alsam? Yani bunu yazarken kolajeni sorgulamak değildi amacım, neden sadece kolajen kullanıyorken tırnaklarım uzuyor meselesini sorguluyorum :confused: Bir şey yapsam da diğer zamanlarda da uzasa gibisinden şeeden bir cümleydi :KK70: çinko takviyesi mi, yoksa Ahsoş'un dediği gibi yumurta kabuğu mu yiyeyim :KK70:
taze kuruyemiş yersen hepsinden daha çok etki eder canım badem ceviz gibi taze çiğ olanından. hepsinden daha iyi gelir hem cilde hem saça hem tırnağa , normal zamanda vitamin depon azdır ondan az uzuyordur takviyede o yüzden esktra oluyor normal zamana göre. normalde haftada 1 tırnak kesimi kadar uzaması idealdir ahsenle benim haftada 2 kesiyoruz biz anormaliz o ayrı :KK70: benim saçımda anormal hızlı uzar çünkü kuruyemiş tüketiyorum protein ağırlıklı besleniyorum onun gibi

Kızlar azaleik asit kullanan varmı aramızda the purestte çıkarmış yeni sivilcelere iyi gelen bir icerik biliyorsunuz nisa alsam mı cnm sence çok gerekli mi bana maruderminkini deneyebilirim al dersen🤣
aldığın enzim peeling zaten azeleik asit ,ekstra şuan ihtiyacın yok bence

Yüzümde şu an 4 tane misler gibi sivilce var ama iltihaplı falan değil, güzel çıkıp güzel sönenlerden :KK70: Kaşımın içinde çıkmış, o ağrıyor. Hayır yani orada ne işin var di mi? Geçen eşim de dedi, yüzünde sivilceler var ama sivilce gibi de değil, kırmızı sadece. Ay dedim bu adam bana bakarken beni değil d sivilcelerimi görmeye başlamış, help! :KK70:
kaş burun bölgesi sivilceler ölüm bölgesi diye geçer oradaki sivilcelerle sakın ha sakın oynama canım, hoş senin sivilce patlatmadığını biliyorumda ,bu mesaj vesilesiyle söyleyeyim oradaki sinirler direkt beyine gidiyor menenjitden tut hertürlü hastalığa direkt neden olabilir...

kızlar celenesi siz belliki çok alıyorsunuz, ondan zor arındırıyorsunuz, yıkadıktan sonra kalan nemli his de termal etkili oluşundan nem veriyor ondan , bir ürün için köpürmek demek kimyasal var demek birşey ne kadar az köpürürse o kadar sağlıklı doğal demektir. şampuanlar içinde geçerli tüm temizleyiciler için geçerli bu. köpük temizlemez içerik temizler. insanlar tatmin olsun diye içine dayadıkları kimyasalla köpürüyor sizde oh ferahladım diyorsunuz :KK43:gelenesi elde suyla köpürtüp uygulayın ,nemli cilde sürün ovalayın kendi kendine yetecek kadar köpürüyor zaten :KK66:
Yok ben köpüğünden şikayetçi değilim evet sülfatı az olan ürünler az köpürüyor, ki bu benim için önemli bir kriter sülfatsız olması. Maruderm de az köpürüyor celenes gibi o yüzden ikisini de beğendim. Celenes’ten yarım pompadan biraz fazla kullanıyorum ama ben direkt yüzüme sürüyorum. Maruderm’den 1.5 pompa ancak yetti ama celenes’e göre çok çabuk arındı şaşırdım hatta😂😂 bugün bir de elimde köpürtüp deneyim celenesi

Yok ben köpüğünden şikayetçi değilim evet sülfatı az olan ürünler az köpürüyor, ki bu benim için önemli bir kriter sülfatsız olması. Maruderm de az köpürüyor celenes gibi o yüzden ikisini de beğendim. Celenes’ten yarım pompadan biraz fazla kullanıyorum ama ben direkt yüzüme sürüyorum. Maruderm’den 1.5 pompa ancak yetti ama celenes’e göre çok çabuk arındı şaşırdım hatta😂😂 bugün bir de elimde köpürtüp deneyim celenesi
aynen direkt yüze yapma bak aradaki farkı göreceksin canım, önce ıslak eline jeli al ,iki elin arasında sıvazla köpürecek, onu ıslak cildine sür bak nasıl temizleyecek . jeli direkt yüzüne sürersen arındıramazsın yıka yıka çıkmaz

😂 acemice oldu
Fark goruyorum ama

IMG_20221129_174459.jpg

IMG_20221129_174438.jpg

Yani galiba 😂 daha ne kadar yag olsun 🤭 parildiyorum
cildin karma ,asla yağlı değilsin, ışıltıda yağ kusması değil :KK70: sen sanırım kupkuru cilt istiyorsun canı kanı çekilmiş çok kuru ciltlerde t bölgesinde yağlanma olmaz onlarda azıcık parlasın diye yağa batırıyorlar kendilerini :KK70: 5-6 yıl sonra ne güzel parlıyormuş cildim canlıymış diyeceksin . biz sendeki o parıltıya cam cilt diyoruz canım :KK70:

Kızlar dolabımda bunu buldum cilt bakımına başlamadan önce ara ara kullanırdım bunlardan son iki kalmış bunları kullaniyim mi nedersiniz🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X