- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
Görl, yaptım valla gece cüzdansuyu Hem sen öğretmensen ben ancak stajyer öğretmen falan olabilirim sen Best of Bestsin enerji işlerindeS Skinkeyrlover bizde senle enerji öğretmeni olalım mı,sen kaytariyon ama hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görl, yaptım valla gece cüzdansuyu Hem sen öğretmensen ben ancak stajyer öğretmen falan olabilirim sen Best of Bestsin enerji işlerindeS Skinkeyrlover bizde senle enerji öğretmeni olalım mı,sen kaytariyon ama hep
Lutfen 777'lere 520 lere sahip çıkalım,başında dur plisss yaniGörl yaptım gece cüzdansuyu Hem sen öğretmensen ben ancak stajyer öğretmen falan olabilirim sen Best of Bestsin enerji işlerinde
Enerji yay bugün bana. Ahdım var az kaldı borsadan zararım çıksın oyuncağı az olan bir çocuğa oyuncak alacağımmm .Görl yaptım gece cüzdansuyu Hem sen öğretmensen ben ancak stajyer öğretmen falan olabilirim sen Best of Bestsin enerji işlerinde
Günde dört saatlik uyku dört tarafı hain dolu yorgun bitkin ama pes etmeyen bir beden. Hakkını ödeyemeyiz. Yoruldun biliyoruz ama bu dava sensiz olmaz reis diyorsun yaniLutfen 777'lere 520 lere sahip çıkalım,başında dur plisss yani
520 777 oldu oldu çok güzel oldu daha iyi neler mümkünEnerji yay bugün bana. Ahdım var az kaldı borsadan zararım çıksın oyuncağı az olan bir çocuğa oyuncak alacağımmm .
Girl ne şanssızsın bulmuşsun gürültülü komşuyu. Sen o komşuya enerji gönder. Ya adam gibi insanları rahatsız etmeden otursun ya da taşınsın gitsinGünde dört saatlik uyku dört tarafı hain dolu yorgun bitkin ama pes etmeyen bir beden. Hakkını ödeyemeyiz. Yoruldun biliyoruz ama bu dava sensiz olmaz reis diyorsun yani
Olmaz tabikisideeeGünde dört saatlik uyku dört tarafı hain dolu yorgun bitkin ama pes etmeyen bir beden. Hakkını ödeyemeyiz. Yoruldun biliyoruz ama bu dava sensiz olmaz reis diyorsun yani
İptal iptal iptal. Çok şanslıyımdır. Her şeyin en iyisi en hayırlısı kolayca güzelce zevkle beni bulurGirl ne şanssızsın bulmuşsun gürültülü komşuyu. Sen o komşuya enerji gönder. Ya adam gibi insanları rahatsız etmeden otursun ya da taşınsın gitsin
Ay bende okudum onu dedim gel vatandaş gel burada ne bakımları var Hapis şoku olmasın but Ek olarak enerjiler sayı seanslarıBdv de konu açılmış: bakımlı olamamak.
Ucundan baktım...dönemsel oluyor ya herkesde inş toparlarBdv de konu açılmış: bakımlı olamamak.
Evet bence de oluyor normal. İnsan yoruluyor morali bozuluyor. Bir başlansa devamı geliyor asıl olay başlamak bence.Ucundan baktım...dönemsel oluyor ya herkesde inş toparlar
Yok anacığım biz bize iyiyiz böyle.Ay bende okudum onu dedim gel vatandaş gel burada ne bakımları var Hapis şoku olmasın but
Biliyordum böyle diyeceğiniYok anacığım biz bize iyiyiz böyle.
Herşeyi tek tek baştan sorarlar. Nisam delirir.Biliyordum böyle diyeceğini
Koca topiği okuyup gelen tek insanımHerşeyi tek tek baştan sorarlar. Nisam delirir.
Ben de ben de hepsini okumadan yazmamıştımKoca topiği okuyup gelen tek insanım
Bu konuda övünücem
Cevap cok iyi
Ilk mi senin de bu furyaya girişinBen de ben de hepsini okumadan yazmamıştım