- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
Ay ay mütevazı görlsu coolsun işteAynı aynı hatta beni tanımayanlar çok havalı olduğumu düşünürlermiş. Havamdan konuşmadığımı sanarlarmış, halbuki hiç havalı değilimdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ay mütevazı görlsu coolsun işteAynı aynı hatta beni tanımayanlar çok havalı olduğumu düşünürlermiş. Havamdan konuşmadığımı sanarlarmış, halbuki hiç havalı değilimdir
Ben de üniversitede garnier yüz yıkama jelini kullanarak kaliteli ürün kullandığımı zannedip havaya giriyordumBen de çevreme göre her zaman ilgiliydim ama kendi çapımda tabi mesela çıtır zamanlarımda yüzüme dove sabun kullanıyordum düşün (çok bakımlı olduğumu düşünerek ) burdaki kişilerin yaptığı çoğu hatayı ben de yaptım. Şimdi de toparlamaya çalışıyorum işte
Yok kız gerçekten havalı değilimdir. Aslında bazen olmak istiyorum, bazılarına gerekiyor ama işteAy ay mütevazı görlsu coolsun işte
Ben de değilim görl boşverYok kız gerçekten havalı değilimdir. Aslında bazen olmak istiyorum, bazılarına gerekiyor ama işte
Çok güldüryon beni...ben görecem bi gün seni cuteymiş hıhıBen de değilim boşver
Ben üniversitedeyken biraz süslüydüm, özellikle hazırlıktayken. Hatta bi hoca saçlarıma iltifat falan etmişti (şu an 5 numara saçı olan kadınım ) sonra kapandım ve yavaş yavaş azaldı süslülüğüm. Hatta bi ara pasaklı sayılabilecek kadar salmıştım. Sonra toparladım kendimi, dedim kendine gel daha yaşın kaç senin. Şimdi dikkat ediyorumBen de üniversitede garnier yüz yıkama jelini kullanarak kaliteli ürün kullandığımı zannedip havaya giriyordum
Simdi hangi ürünleri kullaniyorsunBen üniversitedeyken biraz süslüydüm, özellikle hazırlıktayken. Hatta bi hoca saçlarıma iltifat falan etmişti (şu an 5 numara saçı olan kadınım ) sonra kapandım ve yavaş yavaş azaldı süslülüğüm. Hatta bi ara pasaklı sayılabilecek kadar salmıştım. Sonra toparladım kendimi, dedim kendine gel daha yaşın kaç senin. Şimdi dikkat ediyorum
Yves rocher yağ bazlı, bioderma yıkama jeli, benton yeşil çay tonik, she vec hyaluronik, the ordinary azelaik, peptit ve göz çevresi serumu, nemlendirici olarak cerave ve effectha var. Güneş kremi la roche. Tabi bi de drun verdiği kremler var. Ama 2 haftadır daha minimal tutuyorum rutini, peptit ve göz çevresini kullanmıyorum, enzim de yapmıyorum, azelaik asiti de azalttım.Biraz toparladı elma yanaklarımSimdi hangi ürünleri kullaniyorsun
Ohh güzellik olsun ❤Yves rocher yağ bazlı, bioderma yıkama jeli, benton yeşil çay tonik, she vec hyaluronik, the ordinary azelaik, peptit ve göz çevresi serumu, nemlendirici olarak cerave ve effectha var. Güneş kremi la roche. Tabi bi de drun verdiği kremler var. Ama 2 haftadır daha minimal tutuyorum rutini, peptit ve göz çevresini kullanmıyorum, enzim de yapmıyorum, azelaik asiti de azalttım.Biraz toparladı elma yanaklarım
Cute and normal görlüm Boringim bir de Mistik bir hava katıyorum merakşovÇok güldüryon beni...ben görecem bi gün seni cuteymiş hıhı
Havali olmayan,çekici olmayan mistik havayi ne bilecek cute and çekci havalı vsdir o boşverseneCute and normal görlüm Mistik bir hava katıyorum merakşov
Ezhel'den var VIP şeklim Bugün raper kimliğimi ortaya koymaya karar verdim Nerden nereyeden ve artı bunlaHavali olmayan,çekici olmayan mistik havayi ne bilecek cute and çekci havalı vsdir o boşversene
Rap severizEzhel'den var VIP şeklim Bugün raper kimliğimi ortaya koymaya karar verdim Nerden nereyeden ve artı bunla
Aynen boynumdaki chain Bana kekosun diyorlar hep altın zincirimle gezerim hep Sana hapis şoku hiç tahmin etmeyeceğin tarzda biriyim görlRap severiz
Tarz değil bebeğim tarz değil mevzuAynen boynumdaki chain Bana kekosun diyorlar hep altın zincirimle gezerim hep Sana hapis şoku hiç tahmin etmeyeceğin tarzda biriyim görl
ay estağfurullah ,hepimiz birbirimize birşeyler katıyoruz, bende sizlerden ayrı ayrı çok şey öğrendimNisa da cilt oğretmeni ❤
ahsende şuan ceylan gibi sekiyor öğretmene öyle bir not yaptı ki düğün davetiyesi gibi olduOkulda hediye yasak . Ama kız 2 öğretmenine kendi harçlığıyla maddi değeri olmayan ama elleriyle seçtiği kupa ve kar küresi aldı.içlerine notlar yazdı süsledi. Sevinçle gitti okula.
Ayy harika olmuşlar. İşte en doğrusu bu kendi harçlığıyla kendi seçerek almaları. Sizin geçen yıl neydi öyle? Vakko çantalar eşarplar tam takım kahvaltı setleriiiahsende şuan ceylan gibi sekiyor öğretmene öyle bir not yaptı ki düğün davetiyesi gibi oldu
şu hediyeyi ahsen kendi harçlığıyla aldı bu arada
benim öğretmenim ben almalıyım dedi
yaptığı not ve süslemeleri gösteriyorum hemenBk Gift Kişiye Özel Siyah Defter Kalem Kupa Seti - 1 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bk Gift Kişiye Özel Siyah Defter Kalem Kupa Seti - 1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Eki Görüntüle 3165718 Eki Görüntüle 3165719 Eki Görüntüle 3165720 Eki Görüntüle 3165721