- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
ben her yaşını her halini gördüm sanırım25 yaş resmimi gördün.şanslısın değerini bil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben her yaşını her halini gördüm sanırım25 yaş resmimi gördün.şanslısın değerini bil
nisa ve sepya gördü e yeterrrr.size de çeyreğini koydum ya geçen gün.Şu gül yüzünü bi göremedik
Teşekkür ederimmmmkolay gelsin canım
Nisacanı aylar önce görmüştüm, o da efsaneydi benim içinnisa ve sepya gördü e yeterrrr.size de çeyreğini koydum ya geçen gün.
Atsan da açıp bakmam.hıh.!nisa ve sepya gördü e yeterrrr.size de çeyreğini koydum ya geçen gün.
ayyy teşekkür ederimTeşekkür ederimmmm
Nisacanı aylar önce görmüştüm, o da efsaneydi benim için
nisayı tüm site gördü ayol.çarşaf çarşaf var resimleri her yerde.o derecede özgüvenli bir girl.Teşekkür ederimmmm
Nisacanı aylar önce görmüştüm, o da efsaneydi benim için
E sen niye yükleyip 4 saniye sonra sildin? Hı? Gözümüz gönlümüz açılırdı, bizim neyimiz eksikti?Atsan da açıp bakmam.hıh.!
neyyyyy resim mi yükledi?ne zaman neden nasılll?ben nasıl kaçırdım?E sen niye yükleyip 4 saniye sonra sildin? Hı? Gözümüz gönlümüz açılırdı, bizim neyimiz eksikti?
Birşeyi de unut yaE sen niye yükleyip 4 saniye sonra sildin? Hı? Gözümüz gönlümüz açılırdı, bizim neyimiz eksikti?
ayy sen görmedin mi ben gördüm sanırım buranın resim bekçisi benim herkesin güzelliğine şahitimneyyyyy resim mi yükledi?ne zaman neden nasılll?ben nasıl kaçırdım?
Biz kaçıralım diye yüklemiş zaten. 4. saniye silmiş zalım.neyyyyy resim mi yükledi?ne zaman neden nasılll?ben nasıl kaçırdım?
Ben de gördüm. Avrupai vibelı görl. Ama tam değildi zaten ucundan azıcıkayy sen görmedin mi ben gördüm sanırım buranın resim bekçisi benim herkesin güzelliğine şahitim
sen tarif et.ben emniyetten bir uzman ayarlar robot resmini çizdiririm yarın.ayy sen görmedin mi ben gördüm sanırım buranın resim bekçisi benim herkesin güzelliğine şahitim
gördüğüm bile yetti ya o gözler neydi öyle şahin bakışlıBen de gördüm. Avrupai vibelı görl. Ama tam değildi zaten ucundan azıcık
valla çok havalı onu diyeyim, kaş göz yerinde. göz rengide çok güzel , yüzüne bakınca enerjin yükseliyor, göz altları göz çevresi çok sağlıklı. cildi de ışık saçıyor . dışarda gördün mü ne güzel kadın denilen kadınlardansen tarif et.ben emniyetten bir uzman ayarlar robot resmini çizdiririm yarın.
iyi geceler canımgeç olmuş iyi güldük eğlendik.ilaçlarımı içip yatayım.herkese iyi gecelerrrr.
Kurt bakışlımgördüğüm bile yetti ya o gözler neydi öyle şahin bakışlı
valla çok havalı onu diyeyim, kaş göz yerinde. göz rengide çok güzel , yüzüne bakınca enerjin yükseliyor, göz altları göz çevresi çok sağlıklı. cildi de ışık saçıyor . dışarda gördün mü ne güzel kadın denilen kadınlardan
Gözaltim mavimsi ve hafif çökük kız hahaha ama tabi düzensiz hayat biçimime bakinca yine şükür diyorum buna dagördüğüm bile yetti ya o gözler neydi öyle şahin bakışlı
valla çok havalı onu diyeyim, kaş göz yerinde. göz rengide çok güzel , yüzüne bakınca enerjin yükseliyor, göz altları göz çevresi çok sağlıklı. cildi de ışık saçıyor . dışarda gördün mü ne güzel kadın denilen kadınlardan
kendinde kusur bulmana hiç şaşırmadım bugün dediğim gibi kendinde kusur bulanlar hep güzel çıkıyorGözaltim mavimsi ve hafif çökük kız hahaha ama tabi düzensiz hayat biçimime bakinca yine şükür diyorum buna da