Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de gördüm. 😂Avrupai vibelı görl. Ama tam değildi zaten ucundan azıcık 😂
gördüğüm bile yetti ya o gözler neydi öyle şahin bakışlı :KK70:
sen tarif et.ben emniyetten bir uzman ayarlar robot resmini çizdiririm yarın. :KK45:
valla çok havalı onu diyeyim, kaş göz yerinde. göz rengide çok güzel , yüzüne bakınca enerjin yükseliyor, göz altları göz çevresi çok sağlıklı. cildi de ışık saçıyor . dışarda gördün mü ne güzel kadın denilen kadınlardan

valla çok havalı onu diyeyim, kaş göz yerinde. göz rengide çok güzel , yüzüne bakınca enerjin yükseliyor, göz altları göz çevresi çok sağlıklı. cildi de ışık saçıyor . dışarda gördün mü ne güzel kadın denilen kadınlardan
Kurt bakışlım 😂

Gözaltim mavimsi ve hafif çökük kız hahaha 🤣🤣 ama tabi düzensiz hayat biçimime bakinca yine şükür diyorum buna da 🤣🤣

Gözaltim mavimsi ve hafif çökük kız hahaha 🤣🤣 ama tabi düzensiz hayat biçimime bakinca yine şükür diyorum buna da 🤣🤣
kendinde kusur bulmana hiç şaşırmadım bugün dediğim gibi kendinde kusur bulanlar hep güzel çıkıyor :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X