- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
Ah bir dakika her şeyden önce benim sevgilim hayatımın aşkı love yani aşkım dünyanın en yakışıklı ve en yetenekli aktörü canım sözlüm Robert Pattinsonımın o güzel kafasımı oTabii ki iptal iptal iptal yani Ahmetsu please
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah bir dakika her şeyden önce benim sevgilim hayatımın aşkı love yani aşkım dünyanın en yakışıklı ve en yetenekli aktörü canım sözlüm Robert Pattinsonımın o güzel kafasımı oTabii ki iptal iptal iptal yani Ahmetsu please
Ben deeeKoca topiği okuyup gelen tek insanım
Bu konuda övünücem
Oha ben şok Aşko ben seni bayağı az da olsa ilgili bilgili olup burada cila attın sanmıştımIlk mi senin de bu furyaya girişin
Zerre ürün bilgim yoktu ha koca yazda müsait olduğum gecelerde ders çalışır gibi gelip okurdum sabahlara dek hey gidi...ki inanılmaz kosturmacali bi dönemdi benim için
Sen deneyimlisin sen çekilBen deee
Yok ben yeniyim bu yola yeni düştümOha ben şok Aşko ben seni bayağı az da olsa ilgili bilgili olup burada cila attın sanmıştım
Aynen ilk girişim, öncesinde sadece yıkama ve nemlendirme yapıyordum. Onu da hergün değil he sonra dedim bu böyle olmaz bişeler yapmam lazım. Araştırma yaparken bu topiğe denk geldim ve başladım okumaya. Sonra baktım okurken herkesi tanıyormuşum gibi hissettim ve yazmaya karar verdimIlk mi senin de bu furyaya girişin
Zerre ürün bilgim yoktu ha koca yazda müsait olduğum gecelerde ders çalışır gibi gelip okurdum sabahlara dek hey gidi...ki inanılmaz kosturmacali bi dönemdi benim için
Ne olursan ol gel ister deneyimli ol 3882272 tane ürün dene ister deneyimsiz ol çift aşamalı temizlik ne demek bilme Fiddy metodunu ilk defa duymuş ol gelSen deneyimlisin sen çekil
636155253 ürün denemiş,bende diyo
Tünelin sonu kötü yerlere çıkıyor Madem Ahmetle açtık günü İnek Şabanla devam edelimYok ben yeniyim bu yola yeni düştüm
Bakımla hep uğraştım ben aslında ama doğru içerik ve doğru ürün olayını tam çözemediğim için cok etkiler almıyordumAynen ilk girişim, öncesinde sadece yıkama ve nemlendirme yapıyordum. Onu da hergün değil he sonra dedim bu böyle olmaz bişeler yapmam lazım. Araştırma yaparken bu topiğe denk geldim ve başladım okumaya. Sonra baktım okurken herkesi tanıyormuşum gibi hissettim ve yazmaya karar verdim
Ohash Ezhel Nerden nereye. Nerelerden nerelerden geldik buralara Nerden nereye hiç sorma ya. Nerden nereye bilmezdim böyle olacağınıAynen ilk girişim, öncesinde sadece yıkama ve nemlendirme yapıyordum. Onu da hergün değil he sonra dedim bu böyle olmaz bişeler yapmam lazım. Araştırma yaparken bu topiğe denk geldim ve başladım okumaya. Sonra baktım okurken herkesi tanıyormuşum gibi hissettim ve yazmaya karar verdim
Fikirlerini de yaz ama daha fazla . Sadece okuma lütfen. Sebbom da yeni öğreniyor cilt bakımını ama ürünler bile öneriyorAynen ilk girişim, öncesinde sadece yıkama ve nemlendirme yapıyordum. Onu da hergün değil he sonra dedim bu böyle olmaz bişeler yapmam lazım. Araştırma yaparken bu topiğe denk geldim ve başladım okumaya. Sonra baktım okurken herkesi tanıyormuşum gibi hissettim ve yazmaya karar verdim
Geç olsun güç olmasın ama cok da geç olmasınNe olursan ol gel ister deneyimli ol 3882272 tane ürün dene ister deneyimsiz ol çift aşamalı temizlik ne demek bilme Fiddy metodunu ilk defa duymuş ol gel
Görl herkes kendi zamanını yaşar. Doğru zaman herkes için değişirGeç olsun güç olmasın ama cok da geç olmasın
Şu sihirli sayıları yaz hemen . Borsa açılmak üzere. Para kazanmalıyımGörl herkes kendi zamanını yaşar. Doğru zaman herkes için değişir
520/ 519 7148/318 798/777/817219738Şu sihirli sayıları yaz hemen . Borsa açılmak üzere. Para kazanmalıyım
Ben henüz o aşamaya gelemedim ben normal hayatımda da çok konuşkan biri değilimdir, belki de ondan çok fazla yazmıyorum. Ama daha fazla katılmaya çalışırımFikirlerini de yaz ama daha fazla . Sadece okuma lütfen. Sebbom da yeni öğreniyor cilt bakımını ama ürünler bile öneriyor
Ay aynı ben ağzım vardır dilim yokturBen henüz o aşamaya gelemedim ben normal hayatımda da çok konuşkan biri değilimdir, belki de ondan çok fazla yazmıyorum. Ama daha fazla katılmaya çalışırım
Ben de çevreme göre her zaman ilgiliydim ama kendi çapımda tabi mesela çıtır zamanlarımda yüzüme dove sabun kullanıyordum düşün (çok bakımlı olduğumu düşünerek ) burdaki kişilerin yaptığı çoğu hatayı ben de yaptım. Şimdi de toparlamaya çalışıyorum işteBakımla hep uğraştım ben aslında ama doğru içerik ve doğru ürün olayını tam çözemediğim için cok etkiler almıyordum
Artık sey diyordum bi nemlendirici yeter cok bi fark olmuyor herşey reklam kafasindaydim...ve bu kore bakimlarina bakiyordum bi sürüüü ürün asla bi fark yaratacaklar gibime gelmiyordu
Önceden bi sürü ürün dediğim şu an gözümde o kadar az ki
Ben bu markayi cok begeniyorum. Ama denemedim. Baska urunlerini denedim,hepsinden de asiri memnun kaldim
Hubislab botol ampül denedim. Fiyati nasil bilmiyorum orda. Fakat harika bir urun. Tavsiye ederim.
Thank youuuugüzel ürün
Aynı aynı hatta beni tanımayanlar çok havalı olduğumu düşünürlermiş. Havamdan konuşmadığımı sanarlarmış, halbuki hiç havalı değilimdirAy aynı ben ağzım vardır dilim yoktur