Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O senin güzelliğin ❤❤❤kendinde kusur bulmana hiç şaşırmadım bugün dediğim gibi kendinde kusur bulanlar hep güzel çıkıyor
Mükemmel baZ bu zamanında kullanmıştıminsanlar o ışıltıyı alabilmek için makyaj altına baz uyguluyorlar aydınlatıcı baz . Golden Rose Aydınlık Veren Makyaj Bazı - Make Up Primer Luminous 30 ml 8691190070540 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL senin gib, pürüzsüz görünmek içinde fondoten sürüyorlar . pembelikleri olmadığı için ya da makyajla kapandığı için allık sürüyorlar yani senin kendinde rahatsız olduğun herşeyi insanlar para verip kendinde yapmaya çalışıyor
Ben bu markayi cok begeniyorum. Ama denemedim. Baska urunlerini denedim,hepsinden de asiri memnun kaldimArkadaşlar şu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kiz sende öğretmendin dimi yanlış hatırlamıyorum ?Günaydın kızlar. Aramızdaki eğitimcilerin ve eğitime emek verenlerin öğretmenler günü kutlu olsun
güzel ürünArkadaşlar şu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz?
Öğretmenlik yaptım devlette formasyonum var ama öğretmen demem kendime. Eğitim fakültesi mezunu değilim. Ama evdeki annem gerçek öğretmen. Onun gününü kutlayacağım bugünKiz sende öğretmendin dimi yanlış hatırlamıyorum ?
annenin ellerinden öperim canım tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsunÖğretmenlik yaptım devlette formasyonum var ama öğretmen demem kendime. Eğitim fakültesi mezunu değilim. Ama evdeki annem gerçek öğretmen. Onun gününü kutlayacağım bugün
Hiii benim yerime de öp kutla çaktırmadanÖğretmenlik yaptım devlette formasyonum var ama öğretmen demem kendime. Eğitim fakültesi mezunu değilim. Ama evdeki annem gerçek öğretmen. Onun gününü kutlayacağım bugün
Ametist eğitimci, sepya da kitap yapımı resimleme vs işleriyle uğraştığından o da eğitim emekçisi. Yesa da eğitimci . Hepsinin öğretmenler günü kutlu olsunannenin ellerinden öperim canım tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun
Ametist eğitimci, sepya da kitap yazım resimleme vs işleriyle uğraştığından o da eğitim emekçisi. Yesa da eğitimci . Hepsinin öğretmenler günü kutlu olsunannenin ellerinden öperim canım tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun
Ya işte sonra neden bu topik diğerlerinden farklı...insanlar kaliteli,bilgileri kaliteliAmetist eğitimci, sepya da kitap yapımı resimleme vs işleriyle uğraştığından o da eğitim emekçisi. Yesa da eğitimci . Hepsinin öğretmenler günü kutlu olsun
Hem de ordinaryüs Prof oNisa da cilt oğretmeni ❤