Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet sanırım aynı yaştayız doğru :KK70: ben cemreciydim ya , şuanda da bence içlerinde en güzeli cemre . edisin klibinde gördüm en son dans ediyordu

Ben de Cemroşçuydum aynen 😂Edisle kuzenler galiba. Zengo tabii şimdi. Cemre de skinkeyr delisi skinceuticals, bioderma, la roche, heliocare,esthederm falan anlatıp linkliyor.

İşte bunlar hep yokluktandı :KK70:
e tabi canım o zamanlar anten falan vardı :KK70: yükseltici ile çalışırdı :KK70: geceleri istiklal marşıyla tek kanal trt 12 de kapatır uyurduk, radyoda zeki alasya metin akpınar tiyatro yapardı onu dinlerdik :KK70: tüm kanallar bebeklerimiz hepsinin açıldığı günleri hatırlıyorum

aslında grup güzeldi ama gülçin sürekli ön plana çıkmak istiyordu gibi hissediyordum ben.
Dizide günlüğü ona yazdırıyorlardı ya nasıl deliriyorduk hayır günlüğü neden o yazıyor diye 😂Bir de Jacoba nasıl sinir olurdum hele yeni ayda Edward onu yüzünden Bella öldü zannedip intihara giderken 😂

Ben Rosalinda jenerasyonundanim
Ay Thalia...Hayran olduğum tek hatun ❤
O ne güzellik o ne frekanstı ya o gençliği 🤩
topikte dedikodu yaptığımız iddia ediliyor.şimdi bu filmleri şarkıcıları konuştuk ya bu da dedikoduya giriyor mu acep? :işsiz: :işsiz: :KK45: :bicak::mad:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X