- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
Sütü sıcak içmiş belli gezmiş görmüş öğrenmişAmanın da amanın kim gelmiş
Eski sevgilim gelmişşş
Ay tüylerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sütü sıcak içmiş belli gezmiş görmüş öğrenmişAmanın da amanın kim gelmiş
Eski sevgilim gelmişşş
Ay tüylerim
aslında grup güzeldi ama gülçin sürekli ön plana çıkmak istiyordu gibi hissediyordum ben.Sütü sıcak içmiş belli gezmiş görmüş öğrenmiş
ben çocukken dallas ı izliyordum düşün.Ayyyyyyy ergengörl
Bir gün kendine nazar değdireceksin ha, şöyle konuşmasan sorun yok, kimse bilmeyecek zaten.ben çocukken dallas ı izliyordum düşün.
bende yalan rüzgarının müdavimiydim hızlı hızlı ödevimi bitirirdim izlemek içinben çocukken dallas ı izliyordum düşün.
evet sanırım aynı yaştayız doğru ben cemreciydim ya , şuanda da bence içlerinde en güzeli cemre . edisin klibinde gördüm en son dans ediyordu
Gülçin o sarı ve gıcık olan mıydı?aslında grup güzeldi ama gülçin sürekli ön plana çıkmak istiyordu gibi hissediyordum ben.
evet sarışın kıvırcık olandıGülçin o sarı ve gıcık olan mıydı?
aa bilirlerse bilsinler.cildim görünüşüm en fazla 35.Bir gün kendine nazar değdireceksin ha, şöyle konuşmasan sorun yok, kimse bilmeyecek zaten.
İşte bunlar hep yokluktandıbende yalan rüzgarının müdavimiydim hızlı hızlı ödevimi bitirirdim izlemek için
Şu gül yüzünü bi göremedikaa bilirlerse bilsinler.cildim görünüşüm en fazla 35.
e tabi canım o zamanlar anten falan vardı yükseltici ile çalışırdı geceleri istiklal marşıyla tek kanal trt 12 de kapatır uyurduk, radyoda zeki alasya metin akpınar tiyatro yapardı onu dinlerdik tüm kanallar bebeklerimiz hepsinin açıldığı günleri hatırlıyorumİşte bunlar hep yokluktandı
Dizide günlüğü ona yazdırıyorlardı ya nasıl deliriyorduk hayır günlüğü neden o yazıyor diye Bir de Jacoba nasıl sinir olurdum hele yeni ayda Edward onu yüzünden Bella öldü zannedip intihara giderkenaslında grup güzeldi ama gülçin sürekli ön plana çıkmak istiyordu gibi hissediyordum ben.
topikte dedikodu yaptığımız iddia ediliyor.şimdi bu filmleri şarkıcıları konuştuk ya bu da dedikoduya giriyor mu acep?Ben Rosalinda jenerasyonundanim
Ay Thalia...Hayran olduğum tek hatun ❤
O ne güzellik o ne frekanstı ya o gençliği
35 mi? Sen etrafındaki 35'liklere bir bak da öyle konuşaa bilirlerse bilsinler.cildim görünüşüm en fazla 35.
25 yaş resmimi gördün.şanslısın değerini bil35 mi? Sen etrafındaki 35'liklere bir bak da öyle konuş
Ay benim fizik sorusu yazmam lazım kızlar Hepinize iyi geceler, öpüldünüz beybiler.
kolay gelsin canım35 mi? Sen etrafındaki 35'liklere bir bak da öyle konuş
Ay benim fizik sorusu yazmam lazım kızlar Hepinize iyi geceler, öpüldünüz beybiler.
He gördüm valla yuppiiiiiii... Enfesti25 yaş resmimi gördün.şanslısın değerini bil