Düzenli kullanmasam da kullanıyorum, bu aralar keyifsizim biraz. Yüzümü yıkayıp kremimi sürdüm mü kardan sayıyorumsen zaten hassas ciltli olduğun için pek birşey kullanamazsın maalesefcildin biraz rahatlasın da rimunun arbutinini alırsın zaten kullanabileceğin şeyler kısıtlı . doktorun sana verdiklerini kullanıyorsun hala değil mi
Aynen öyle uyuz oldum bi kereayy çok enteresan olmuş , dediğin gibi bir kere içine şüphe düştü rahat edemezsin içine sinmedikten sonra.... direkt eczaneden alırsın mis. en azından kafan rahat eder . ben böyle destek ürünlerini hiç netden almıyorum açıkcası
daha ne olsun canım temizliğini yapıp nemlendiriyorsun bu en önemli adımı zatenDüzenli kullanmasam da kullanıyorum, bu aralar keyifsizim biraz. Yüzümü yıkayıp kremimi sürdüm mü kardan sayıyorum
Ben mor cüzdan alamadım 10300 tl battım borsada 10 gün içinde. Ama geri toparladım çok şükür. Azaldı zararım. Mor cüzdan alaydım paralar akacaktı tühhhhAynen öyle uyuz oldum bi kere
Başlarım parasına nasılsa 777 ler 520 ler bizdedimi kız S Skinkeyrlover
O kadarını yapmazsam içim rahat etmiyor, aslında ona da üşeniyorum dadaha ne olsun canım temizliğini yapıp nemlendiriyorsun bu en önemli adımı zaten
bu morlu morlu işlere girdikten sonra ben daha rahat harcama yapmaya başladımAynen öyle uyuz oldum bi kere
Başlarım parasına nasılsa 777 ler 520 ler bizdedimi kız S Skinkeyrlover
yok yok onu ihmal etme kıyamet kopsaa da o yüzümüzü yıkar kremimizi sürerizO kadarını yapmazsam içim rahat etmiyor, aslında ona da üşeniyorum da
Var ki gidiyor ben bu kafadayim bu senebu morlu morlu işlere girdikten sonra ben daha rahat harcama yapmaya başladımerhan dün şey dedi ya bu işte bir terslik var cüzdanda bolluk olması gerekiyordu gelen gidiyor mübarek işlerimiz açıldı tesadüf mü bilmem şey dedim sus sus 777 lerin rızkını yiyoruz
Allahalla retinol gündüz kullanılmaz benim bildiğim niye öyle bir krem yapmışlar acabaNeutragena retinol gündüz kremi spf li olan
Merhaba hoşgeldin Nisa
hoşbulduk canım çok teşekkür ederimMerhaba hoşgeldin NisaGeçmiş olsun Ahsen’e,oğlum da geniz etinden ameliyat oldu kulağında sıvı birikmesi de olmuştu kulağına tüp takıldı,kısa süren bir işlem hastanede yatış olmadı işlemden 2saat sonra eve geldik,siz de kolay atlatırsınız inşallah oğlum çok rahatladı.
Cildime gelecek olursak geçen aldıklarımdan yüzüm gülmedi,centella da aynı tepkiyi verdi bana Eczabakım sayfasında gördüm ürün içeriğini söylerken acaba içindeki tranexamic asid mi dokundu acaba diye düşündüm,yani hiç yatıştırmadı daha da alev aldı cildim çok şaşırdım. Üç gündür sadece temizliyorum birşey sürmüyorum kendine geliyor.
Evet malesef deneyerek öğreniyoruz işte sağlık olsunhoşbulduk canım çok teşekkür ederim
ah ya... centellada demek aynı tepkiyi verdi o bile dokunduysaçok üzüldüm böyle olmasına resmen yoruldun bu süreçte
Ben de bir süre böyle deneyecem,cildim de yorulduğunun tepkisini veriyor galiba sürekli yeni şeyler yüklüyoruz o da şaşırdıbu akşam sadece hyoloronik üzerine peptid kullandım hepsi bu.cildim dinlensin biraz.devamlı üst üste ürün kullanmak da yoruyor.
bir şey alerji mi yaptı?ya da bir ürün mü kullandın bugün yeni denediğin?Ya benim yuzum niye kirmizii
farklı birşey mi yaptın yeni birşey mi denedinYa benim yuzum niye kirmizii