Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düzenli kullanmasam da kullanıyorum, bu aralar keyifsizim biraz. Yüzümü yıkayıp kremimi sürdüm mü kardan sayıyorum

Aynen öyle uyuz oldum bi kere
Başlarım parasına nasılsa 777 ler 520 ler bizde dimi kız S Skinkeyrlover

Düzenli kullanmasam da kullanıyorum, bu aralar keyifsizim biraz. Yüzümü yıkayıp kremimi sürdüm mü kardan sayıyorum
daha ne olsun canım temizliğini yapıp nemlendiriyorsun bu en önemli adımı zaten

Ben mor cüzdan alamadım 10300 tl battım borsada 10 gün içinde. Ama geri toparladım çok şükür. Azaldı zararım. Mor cüzdan alaydım paralar akacaktı tühhhh

bu morlu morlu işlere girdikten sonra ben daha rahat harcama yapmaya başladım erhan dün şey dedi ya bu işte bir terslik var cüzdanda bolluk olması gerekiyordu gelen gidiyor mübarek işlerimiz açıldı tesadüf mü bilmem şey dedim sus sus 777 lerin rızkını yiyoruz

Var ki gidiyor ben bu kafadayim bu sene o rahatlık işte hep inançtan ve inandığın er yada gec bulur insanı buna kac kez şahit oldum işlerin açılması süper olmuş ne güzel günden güne bolluk olur inşallah ❤

L LinaAsel seni merak ettim nasılsın cildin toparladı mı
Merhaba hoşgeldin NisaGeçmiş olsun Ahsen’e,oğlum da geniz etinden ameliyat oldu kulağında sıvı birikmesi de olmuştu kulağına tüp takıldı,kısa süren bir işlem hastanede yatış olmadı işlemden 2saat sonra eve geldik,siz de kolay atlatırsınız inşallah oğlum çok rahatladı.
Cildime gelecek olursak geçen aldıklarımdan yüzüm gülmedi,centella da aynı tepkiyi verdi bana Eczabakım sayfasında gördüm ürün içeriğini söylerken acaba içindeki tranexamic asid mi dokundu acaba diye düşündüm,yani hiç yatıştırmadı daha da alev aldı cildim çok şaşırdım. Üç gündür sadece temizliyorum birşey sürmüyorum kendine geliyor.

hoşbulduk canım çok teşekkür ederim

ah ya... centellada demek aynı tepkiyi verdi o bile dokunduysa çok üzüldüm böyle olmasına resmen yoruldun bu süreçte

bu akşam sadece hyoloronik üzerine peptid kullandım hepsi bu.cildim dinlensin biraz.devamlı üst üste ürün kullanmak da yoruyor.
Ben de bir süre böyle deneyecem,cildim de yorulduğunun tepkisini veriyor galiba sürekli yeni şeyler yüklüyoruz o da şaşırdı

erhan eve yeni geldi peşine kedi takılmış beni bir bıyıklı kovalıyor dedi telde inanmadım, doğruymuş , o bıyıklı bu bıyıklıymış eve girmekte ısrarcı birde habire yoğuruyor bizi mır mır , bakınız :

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…