hoşbuldummHoşgeldin Nisa
kullandığın arbutin ve niacinimade o izlerini geçirecekBende de ilk defa çıkan sivilcelerden iz kaldı, ne yapmam lazım
Ben arbutin ve niacinamide kullanmıyorum kikullandığın arbutin ve niacinimade o izlerini geçirecek
rimuyu arbutini kullanan linaselmiydi ya sensin diye düşündüm ayyy . azeleik asitde leke üstünde güzel çalışır sen rimu arbutin kullanabilirsin aslındaBen arbutin ve niacinamide kullanmıyorum kiaktif içerik sadece azelaik asit kullanıyorum şu an.
evet eczanelerde öyle sen ne kadara almıştın ki bu ürünlerin sahtesi çok oluyor vallaGecen günlerde kolajen almıştım ya kızlar
Kullaniyorum faydasını da görüyorum ama dün fark ettim ki uts kaydı yok...2 tane 7'li şase almıştım denemek amaçlı çok da güzel gidiyor sahtrdir de diyemiyorum ama yarın 30'lusunu eczenden alicam paraya kıyıp valla...icimin rahat etmesi önemli
700 tl dedi eczacı.
162 tl 14 şase toplamda...evet eczanelerde öyle sen ne kadara almıştın ki bu ürünlerin sahtesi çok oluyor valla
Neutragena retinol gündüz kremi spf li olanRetinolü sabah mı kullandınız
Dermoskin alayım demiştim, sen alma deyince vazgeçtim. Azelaikle deneyeyim bakayım olmadı arbutin de alırımrimuyu arbutini kullanan linaselmiydi ya sensin diye düşündüm ayyy . azeleik asitde leke üstünde güzel çalışır sen rimu arbutin kullanabilirsin aslında
Hangi markaydı?Gecen günlerde kolajen almıştım ya kızlar
Kullaniyorum faydasını da görüyorum ama dün fark ettim ki uts kaydı yok...2 tane 7'li şase almıştım denemek amaçlı çok da güzel gidiyor sahtrdir de diyemiyorum ama yarın 30'lusunu eczenden alicam paraya kıyıp valla...icimin rahat etmesi önemli
700 tl dedi eczacı.
Day2dayHangi markaydı?
Ben 30 şaseyi 167 ye aldım gratisten. Naturagen marka. Daha öncede 3 kutu kullandım memnun kaldım. Fiyat performans ürünü.Gecen günlerde kolajen almıştım ya kızlar
700 tl dedi eczacı.
sen zaten hassas ciltli olduğun için pek birşey kullanamazsın maalesefDermoskin alayım demiştim, sen alma deyince vazgeçtim. Azelaikle deneyeyim bakayım olmadı arbutin de alırım
700 mü olmuş? En son 30 şaselisini eczaneden 300 e almıştım. Devamını getiremedim fiyatından dolayı.Day2day
Likit olanı kullanmıştım ben onu bu yaz kısa bir süre fena değildi gercekten de güzeldiBen 30 şaseyi 167 ye aldım gratisten. Naturagen marka. Daha öncede 3 kutu kullandım memnun kaldım. Fiyat performans ürünü.
800 küsür hatta en son 700 demiş eşimi görevlendirdim valla gidemedim ben eczaneye bugün700 mü olmuş? En son 30 şaselisini eczaneden 300 e almıştım. Devamını getiremedim fiyatından dolayı.
162 tl 14 şase toplamda...
Bu uts hakkında değişik değişik mevzular var kimi onemli diyor kimi alakası yok diyor...sahte diyemiyorum çünkü bi yan etkisi bir tepki olmadı.
yüzüme ilk 1 haftalik kullanim için de fark var kesinlikle
Ama içim rahat etmedi iste sonucta aylarca kullanilacak
ayy çok enteresan olmuş , dediğin gibi bir kere içine şüphe düştü rahat edemezsin içine sinmedikten sonra.... direkt eczaneden alırsın mis. en azından kafan rahat eder . ben böyle destek ürünlerini hiç netden almıyorum açıkcasıAma şöyle bisey var barkod okuttuğumda nette çıkıyor uts de çıkmıyor...kafam çorba olduuuuhatta barkod nosu su an dermoeczanem de stokta olmayan aynı ürünle aynı barkod,tabi ben ordan almadim ama barkod arattığımda o cıktı
Bi kaç ay önce 350ye almıştım eczaneden, şaka gibi fiyat yaa.Day2day
Likidleri ucuz buldukça Migros’tan 2 tane falan alır içerim ben ayrıca. Likidler güzel evet.Likit olanı kullanmıştım ben onu bu yaz kısa bir süre fena değildi gercekten de güzeldi