Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben arbutin ve niacinamide kullanmıyorum ki aktif içerik sadece azelaik asit kullanıyorum şu an.
rimuyu arbutini kullanan linaselmiydi ya sensin diye düşündüm ayyy . azeleik asitde leke üstünde güzel çalışır sen rimu arbutin kullanabilirsin aslında

merhaba herkese.cilt bakımı falan yapmıyorum.yüzümü zor yıkıyorum valla.böyle bir grip görmedim.dişlerimden tutun başıma kaslarıma kadar ağrıyor.nezle de oldum ağırca.dikkatli olun yakalanmayın hastalıklara.vitamin falan alın.bu sene çok ağır geçiyor grip .

Gecen günlerde kolajen almıştım ya kızlar
Kullaniyorum faydasını da görüyorum ama dün fark ettim ki uts kaydı yok...2 tane 7'li şase almıştım denemek amaçlı çok da güzel gidiyor sahtrdir de diyemiyorum ama yarın 30'lusunu eczenden alicam paraya kıyıp valla...icimin rahat etmesi önemli
700 tl dedi eczacı.

evet eczanelerde öyle sen ne kadara almıştın ki bu ürünlerin sahtesi çok oluyor valla

evet eczanelerde öyle sen ne kadara almıştın ki bu ürünlerin sahtesi çok oluyor valla
162 tl 14 şase toplamda...
Bu uts hakkında değişik değişik mevzular var kimi onemli diyor kimi alakası yok diyor...sahte diyemiyorum çünkü bi yan etkisi bir tepki olmadı.
yüzüme ilk 1 haftalik kullanim için de fark var kesinlikle
Ama içim rahat etmedi iste sonucta aylarca kullanilacak

rimuyu arbutini kullanan linaselmiydi ya sensin diye düşündüm ayyy . azeleik asitde leke üstünde güzel çalışır sen rimu arbutin kullanabilirsin aslında
Dermoskin alayım demiştim, sen alma deyince vazgeçtim. Azelaikle deneyeyim bakayım olmadı arbutin de alırım

Hangi markaydı?

Ben 30 şaseyi 167 ye aldım gratisten. Naturagen marka. Daha öncede 3 kutu kullandım memnun kaldım. Fiyat performans ürünü.

Dermoskin alayım demiştim, sen alma deyince vazgeçtim. Azelaikle deneyeyim bakayım olmadı arbutin de alırım
sen zaten hassas ciltli olduğun için pek birşey kullanamazsın maalesef cildin biraz rahatlasın da rimunun arbutinini alırsın zaten kullanabileceğin şeyler kısıtlı . doktorun sana verdiklerini kullanıyorsun hala değil mi

ayy çok enteresan olmuş , dediğin gibi bir kere içine şüphe düştü rahat edemezsin içine sinmedikten sonra.... direkt eczaneden alırsın mis. en azından kafan rahat eder . ben böyle destek ürünlerini hiç netden almıyorum açıkcası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…