Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu markanın hiç bir ürününu sevmiyorum cildi Mahvediyor celenes iyi ama

Neutrogena ismine güvenerek aldım. Retinol boost gece kremi çok iyi gelirken, retinol boost gündüz kremiz göz altlarımı mahvetti. Rezillik ya. Celenes'e geçtim sonra. 4 farklı ürününü kullanıyorum, hepsi çok iyi

Dermoskin göz altı kremi çok güzel onuda denemelisin bnce

O spfli göz kremini mi yoksa genel olarak skinceuticals gibi mi anlaşılmış mesajım Mineral filtreli spfli göz kremi bayağıdır her yere sordum yoktu stokta.

Ay çok pardon genel anlamışım ben

Sen de liste yapsana haahhah
[/QUOTE]
Ben yapsam hapis şoku gibi bir şey olur Sonsuza uzanan liste

Kızlar ben de boyle bır excel dosyası yapacagım

yorumlarımı yazacagım

kendıme notlar seklınde :)

sız de yaparsanız mutlaka paylasın

anlık sadece ısımler :)

Eki Görüntüle 3164824
Listeyi yapayim dedim. Bir dünya urunum var suan kullanamiyorum diye uzuldum

Bonajour dan biraz bahsedeyim. Mary & may i begendigim kadar bu markayida begeniyorum.
Daha once tonigini ve serumunu kullandim.

C vitamini yerine almistim bunu. Hemen emiyor ve cok guzel his birakiyor. Yarisini kullanip anneme vermistim. siyah lekeleri vardi baya. Ondada etkili oldu.

Tonic ise siyah noktalar ve büyük gozenek sorunu yasarken almistim. Verdigin sozu tutuyor. Siyah nokta ve gozenek sorunum devam etseydi tekrar alirdim.

Senle biz aynı şeyleri seviyoruz nolur sen çok önerme

Simdi gidip bonajour araştırıcam

isana c vitamini kapsülleri aldım.hiç beğenmedim.yağlı yağlı bir etki bıraktı cildimde.tüm c vitamini serumlar da böyle mi acaba?
Babe- svr- cyrene kullandım hiç yağlı bir his olmadı. 2. Si 1 tl den maruderm c vitamini almıştım. Varlığı yokluğu belirsiz. Bir etki alıyor muyum farkedemedim ama yağlı his yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…