Bu markanın hiç bir ürününu sevmiyorum cildi Mahvediyor celenes iyi amaBugün başka birinin şikayetine denk geldim.tamamen benim yaşadığım sorunlar aynı... Kesinlikle bu üründe bi problem var. Ciddi bi sorun
Bu markanın hiç bir ürününu sevmiyorum cildi Mahvediyor celenes iyi ama
Dermoskin göz altı kremi çok güzel onuda denemelisin bnceNeutrogena ismine güvenerek aldım. Retinol boost gece kremi çok iyi gelirken, retinol boost gündüz kremiz göz altlarımı mahvetti. Rezillik ya. Celenes'e geçtim sonra. 4 farklı ürününü kullanıyorum, hepsi çok iyi
O spfli göz kremini mi yoksa genel olarak skinceuticals gibi mi anlaşılmış mesajımMineral filtreli spfli göz kremi bayağıdır her yere sordum yoktu stokta.
Ben kullanıyorum şuanAlırsam all day olarak değil all night olarak kullanirim ben bunuhem içerik hem parlak bir görüntü bırakıyor ufaktan...ben matçıyım
Notumu alıyorum:)Dermoskin göz altı kremi çok güzel onuda denemelisin bnce
Listeyi yapayim dedim. Bir dünya urunum varKızlar ben de boyle bır excel dosyası yapacagım
yorumlarımı yazacagım
kendıme notlar seklınde :)
sız de yaparsanız mutlaka paylasın
anlık sadece ısımler :)
Eki Görüntüle 3164824
O urun bende yok
Ben Nisa’ya sordum başlangıç için the purest ve Luv it kullanılabilir demişti.
isana c vitamini kapsülleri aldım.hiç beğenmedim.yağlı yağlı bir etki bıraktı cildimde.tüm c vitamini serumlar da böyle mi acaba?Ben Nisa’ya sordum başlangıç için the purest ve Luv it kullanılabilir demişti.
Senle biz aynı şeyleri seviyoruz nolur sen çok önermeBonajour dan biraz bahsedeyim. Mary & may i begendigim kadar bu markayida begeniyorum.
Daha once tonigini ve serumunu kullandim.
C vitamini yerine almistim bunu. Hemen emiyor ve cok guzel his birakiyor. Yarisini kullanip anneme vermistim. siyah lekeleri vardi baya. Ondada etkili oldu.
Eki Görüntüle 3165079
Tonic ise siyah noktalar ve büyük gozenek sorunu yasarken almistim. Verdigin sozu tutuyor. Siyah nokta ve gozenek sorunum devam etseydi tekrar alirdim.
Eki Görüntüle 3165080
Babe- svr- cyrene kullandım hiç yağlı bir his olmadı. 2. Si 1 tl den maruderm c vitamini almıştım. Varlığı yokluğu belirsiz. Bir etki alıyor muyum farkedemedim ama yağlı his yok.isana c vitamini kapsülleri aldım.hiç beğenmedim.yağlı yağlı bir etki bıraktı cildimde.tüm c vitamini serumlar da böyle mi acaba?