- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
ben kasa arkası almıştım onu zaten denemek için.düzgün b,r c vitamini alırım en kısa zamanda.herkese iyi geceler.uyumaya çalışayım.aman kendinize dikkat edin.berbat ağır geçiyor grip.yakalanmayın.Babe- svr- cyrene kullandım hiç yağlı bir his olmadı. 2. Si 1 tl den maruderm c vitamini almıştım. Varlığı yokluğu belirsiz. Bir etki alıyor muyum farkedemedim ama yağlı his yok.
Şuan aktif olarak kullandıkların mı görl yoksa eskiler de var mı. Kusura bakma hastayım da kafam çok şey değilKızlar ben de boyle bır excel dosyası yapacagım
yorumlarımı yazacagım
kendıme notlar seklınde :)
sız de yaparsanız mutlaka paylasın
anlık sadece ısımler :)
Eki Görüntüle 3164824
Türkiyede yok diyebiliyorum değil mi? Görl cüzdanın zengoluktan eror verir ancak çok para var diyeAraştırırken cüzdanım error verdi vazgeçtim araştırmıyorum
Hadi bismillahEki Görüntüle 3165078
Şuan aktif olarak kullandıkların mı görl yoksa eskiler de var mı. Kusura bakma hastayım da kafam çok şey değil
Şuan aktif olarak kullandıkların mı görl yoksa eskiler de var mı. Kusura bakma hastayım da kafam çok şey değil
Ankara bile fena sallandı. Umarım can kaybı yoktur Düzce de
İki ilde okullar tatil düzce ve SakaryaCeycey düşün biz eryaman 3..kat yeni bina uykudan zıpladık. 13. Katın avize kırılmış allah korusun herkesi
Joom diye bi sitede toniği 800 küsür milyorTürkiyede yok diyebiliyorum değil mi? Görl cüzdanın zengoluktan eror verir ancak çok para var diye520 777
Purestin c vitamininden memnunmusun merak ettim cnm @Arrietty_
Hadi bismillahEki Görüntüle 3165078
dermoeczanem ecza deposu, ha eczaneden almışsın ha oradan bir farkı yokArkadaşlar, şu kremi dermoeczanem'den aldım. İlk defa eczane harici dermokozmetik ürünü alıyorum o yüzden orijinallik konusunda biraz paranoyaya düştüm. Cahilliğimi mazur görün
Kutudaki barkodu üts'de arattım, orijinal gibi gözüküyor, ama şişenin üzerinde başka bir kod var, 1 olarak işaretledim 2. resimde. O kod ne kodu? Başka bir şeyin kodu mu? Bir de yine şişenin üzerinde pm yazıyor ama kutuda yazmıyor.
Bir de bu ürün elimde yapış yapış bir hissiyat bıraktı ve tüm yüzüme sürebilmem için epey sıkmam gerekti. Normal midir bu
La roche posay güneş kremi aldım bir de, onda da aynı şekilde kutudaki kod orijinal gözüküyor ama içerideki farklı.
ecet çünkü nemli cilde uygulanmalı içinde hyaluronik var kuru cilde uygulanmaz.Bugün başka birinin şikayetine denk geldim.tamamen benim yaşadığım sorunlar aynı... Kesinlikle bu üründe bi problem var. Ciddi bi sorun
Ay fena sallandık.
geçmiş olsun kızlarrr ...Ankara bile fena sallandı. Umarım can kaybı yoktur Düzce de