Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babe- svr- cyrene kullandım hiç yağlı bir his olmadı. 2. Si 1 tl den maruderm c vitamini almıştım. Varlığı yokluğu belirsiz. Bir etki alıyor muyum farkedemedim ama yağlı his yok.
ben kasa arkası almıştım onu zaten denemek için.düzgün b,r c vitamini alırım en kısa zamanda.herkese iyi geceler.uyumaya çalışayım.aman kendinize dikkat edin.berbat ağır geçiyor grip.yakalanmayın.

Kızlar ben de boyle bır excel dosyası yapacagım

yorumlarımı yazacagım

kendıme notlar seklınde :)

sız de yaparsanız mutlaka paylasın

anlık sadece ısımler :)

Eki Görüntüle 3164824
Şuan aktif olarak kullandıkların mı görl yoksa eskiler de var mı. Kusura bakma hastayım da kafam çok şey değil 😂

Arkadaşlar, şu kremi dermoeczanem'den aldım. İlk defa eczane harici dermokozmetik ürünü alıyorum o yüzden orijinallik konusunda biraz paranoyaya düştüm. Cahilliğimi mazur görün :KK43:

Kutudaki barkodu üts'de arattım, orijinal gibi gözüküyor, ama şişenin üzerinde başka bir kod var, 1 olarak işaretledim 2. resimde. O kod ne kodu? Başka bir şeyin kodu mu? Bir de yine şişenin üzerinde pm yazıyor ama kutuda yazmıyor.

Bir de bu ürün elimde yapış yapış bir hissiyat bıraktı ve tüm yüzüme sürebilmem için epey sıkmam gerekti. Normal midir bu :KK43:

La roche posay güneş kremi aldım bir de, onda da aynı şekilde kutudaki kod orijinal gözüküyor ama içerideki farklı.
dermoeczanem ecza deposu, ha eczaneden almışsın ha oradan bir farkı yok :KK66:

Bugün başka birinin şikayetine denk geldim.tamamen benim yaşadığım sorunlar aynı... Kesinlikle bu üründe bi problem var. Ciddi bi sorun
ecet çünkü nemli cilde uygulanmalı içinde hyaluronik var kuru cilde uygulanmaz.

doktor ahsene film çektirdi- herşeye bakıldı lenf nodülleri şişmiş. lenfler vücudun bekçisidir aşırı direnç düşmesinden de böyle olur dedi,aklınıza kötü birşey gelmesin dedi, ahsenin geniz etinin büyüdüğünü geçen muayenede dolu olmayan bronşlarını dolu gördüğünü söyledi zaten alerjik astım sebebiyle + reflü sebebiyle kullandığı ilaçlarına ilaç ekledi. geniz eti akıntısından ve geniz büyümesinden kaynaklı östaki borusu dolmuş orta kulağıda iltihaplanmış ileri derece olduğundan antibiyotiksiz geçmez bu maalesef vermek zorundayım dedi . şuan 12 tane ilaç kullanıyor . çarşamba gidicez hem genel kontrol hemde kkb ya yönlendiricek geniz eti için . onun bir an önce çözülmesi lazım tıkalı düzgün nefes alamıyor sürekli hasta oluyor bu kadar hasta olup bu kadar direnci düşünce lenf bezleri tepki vermiş dedi . korkulacak birşey yok ama iyi birşeyde yok :) belki genizeti ameliyatı gerekebilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X