Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapısı bir tık yoğunmuş ama o açıdan fazla gelebilir ama olsun bir şey akşam sürersin.
Evet Nisa da söyledi. Riskleri kabul ediyorum. Az sürerim, aralıklı kullanırım yapıcaz artık bişeyler.
Ayy cildimi mahvetti diye gelmem inşallah

Evet Nisa da söyledi. Riskleri kabul ediyorum. Az sürerim, aralıklı kullanırım yapıcaz artık bişeyler.
Ayy cildimi mahvetti diye gelmem inşallah
İptal iptal iptal. Yok mahvetmez bence sadece denemesem de arkadaşımın da dediği kadarıyla Isıs gibi de değil. Isıs çok konforlu ama incecik krem yapıda. Onu da kuru ciltliler yetersiz bulur ama.

İptal iptal iptal. Yok mahvetmez bence sadece denemesem de arkadaşımın da dediği kadarıyla Isıs gibi de değil. Isıs çok konforlu ama incecik krem yapıda. Onu da kuru ciltliler yetersiz bulur ama.
Yalnız benim cildim yağlı birkaç tık fazla geleceği belli ama dediğim gibi risk aldım.

Yalnız benim cildim yağlı birkaç tık fazla geleceği belli ama dediğim gibi risk aldım.
Arkadaşım kuru bir de Ama onu boğuyor anlamında demedi o da Isıs kullandı daha önce o daha konforlu dedi. Bence iyi olacak 777 Sonra isisi dene ama bak o tam senlik bence.Asit ürünü olarak tek bir ürün seç deseler ya retinol retinal seçerim bir tane ya da isis azaleiki mia klinika da iyi serum %10.

Genel olarak yorumlarda yapış yapış hissi bıraktığı var. Ben çok dert etmem. Mia ve isis i mutlaka deneyeceğim listeye aldım.

Arkadaşlar, şu kremi dermoeczanem'den aldım. İlk defa eczane harici dermokozmetik ürünü alıyorum o yüzden orijinallik konusunda biraz paranoyaya düştüm. Cahilliğimi mazur görün

Kutudaki barkodu üts'de arattım, orijinal gibi gözüküyor, ama şişenin üzerinde başka bir kod var, 1 olarak işaretledim 2. resimde. O kod ne kodu? Başka bir şeyin kodu mu? Bir de yine şişenin üzerinde pm yazıyor ama kutuda yazmıyor.

Bir de bu ürün elimde yapış yapış bir hissiyat bıraktı ve tüm yüzüme sürebilmem için epey sıkmam gerekti. Normal midir bu

La roche posay güneş kremi aldım bir de, onda da aynı şekilde kutudaki kod orijinal gözüküyor ama içerideki farklı.

Eklentiler

• 20221122_012526.jpg
    73,8 KB · Görüntüleme: 35
  • 20221122_012450.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 28
[/QUOTE]

skinceuticals satısta bence hatta 3 al 2 ode varmıs

hatta blondy_beauty hep paylasıyor sankı S Skinkeyrlover

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…