Kötü olmuş doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar hesabı. Kaç gün oluyor ban.Nisa çabuk dön aramıza
yarın gece 4 e kadar dedi.evet aynen öyle oldu.özelden yazacağım akşam sana .şok olacaksın olaylara.Kötü olmuş doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar hesabı. Kaç gün oluyor ban.
burada izleniyoruz bazı üyeler tarafından .sana da akşam yazarımYa ben absürt bişey görmedim neyden gitti?
Tamam bekliyorum.yarın gece 4 e kadar dedi.evet aynen öyle oldu.özelden yazacağım akşam sana .şok olacaksın olaylara.
Aaaa niyebanlandı ama gelir yakında sebbom.
Çok güzel olmuş eline sağlık bende yapacağım.
Bi ürünün yorumunu bulması 2 gün sürer herhaldeÇok güzel olmuş eline sağlık bende yapacağım.
Bizim skinkeyr canki görl S Skinkeyrlover yapmalı bunu uzuuun bir liste olur herhalde
Banada yazarmisin ne oldu cnm ya çok üzüldümburada izleniyoruz bazı üyeler tarafından .sana da akşam yazarım
üzülecek bir şey yok sebbo.senin bilmediğin şeyler.sen cilt bakımına devam et.Banada yazarmisin ne oldu cnm ya çok üzüldüm
Ay ben onu kullandim. Cok sevmistimJumiso all day vitamin testeri vardı onu denedim bugün
hoş bir yapısı var irite etmedi güzel bir doku bıraktı inşallah beğendiğimi unuturum
Alırsam all day olarak değil all night olarak kullanirim ben bunuAy ben onu kullandim. Cok sevmistim
yarın gece 4 e kadar dedi.evet aynen öyle oldu.özelden yazacağım akşam sana .şok olacaksın olaylara.
Ay bana da yazar mısın lütfen, çok merak ettimburada izleniyoruz bazı üyeler tarafından .sana da akşam yazarım
Öyle diyorsan öyle olsun Cnmüzülecek bir şey yok sebbo.senin bilmediğin şeyler.sen cilt bakımına devam et.
Çok güzel olmuş eline sağlık bende yapacağım.
Bizim skinkeyr canki görl S Skinkeyrlover yapmalı bunu uzuuun bir liste olur herhalde
O spfli göz kremini mi yoksa genel olarak skinceuticals gibi mi anlaşılmış mesajımskinceuticals satısta bence hatta 3 al 2 ode varmıs
hatta blondy_beauty hep paylasıyor sankı S Skinkeyrlover
2 hafta önce gratis indiriminden tüm celenes kremleri topladım. Başta güneş kreminden 2 tane olmak üzere tabi. Hiç sorun yaşamadığım, ve gerçekten her kremi ayrı ayrı güzel ve etkili tek marka benim için.turuncu ambalajlı yatıştırıcı kremini peelinglerimden sonra kullanıyorum,mavi ambalajlıyı makyajlardan önce.. çok iyiler
Ben bi gözükeyim en iyisi. Çok teşekkürler