Ben the ordinary azelaik kullanıyorum, sürdüğüm zaman cildimi yumuşacık yapıyor elim hep yüzüme gidiyor.Dermoskin arbutinden sonra bu ürünle devam etsem olur mu. Azelk asit hiç kullanmadım merak ediyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben the ordinary azelaik kullanıyorum, sürdüğüm zaman cildimi yumuşacık yapıyor elim hep yüzüme gidiyor.Dermoskin arbutinden sonra bu ürünle devam etsem olur mu. Azelk asit hiç kullanmadım merak ediyorum.
Onda silikon var bayağı ya onun da etkisi vardır o pürüzsüzlükte.Ben the ordinary azelaik kullanıyorum, sürdüğüm zaman cildimi yumuşacık yapıyor elim hep yüzüme gidiyor.
Açmayacaktım gelir gelmez denemeye karar verdim. Tam merakşov oldumBen the ordinary azelaik kullanıyorum, sürdüğüm zaman cildimi yumuşacık yapıyor elim hep yüzüme gidiyor.
Yapısı bir tık yoğunmuş ama o açıdan fazla gelebilir ama olsun bir şey akşam sürersin.Açmayacaktım gelir gelmez denemeye karar verdim. Tam merakşov oldum
Ay bilmem ne yapıyor ama güzel oluyor dokunmasıOnda silikon var bayağı ya onun da etkisi vardır o pürüzsüzlükte.
Evet Nisa da söyledi. Riskleri kabul ediyorum. Az sürerim, aralıklı kullanırım yapıcaz artık bişeyler.Yapısı bir tık yoğunmuş ama o açıdan fazla gelebilir ama olsun bir şey akşam sürersin.
İptal iptal iptal. Yok mahvetmez bence sadece denemesem de arkadaşımın da dediği kadarıyla Isıs gibi de değil. Isıs çok konforlu ama incecik krem yapıda. Onu da kuru ciltliler yetersiz bulur ama.Evet Nisa da söyledi. Riskleri kabul ediyorum. Az sürerim, aralıklı kullanırım yapıcaz artık bişeyler.
Ayy cildimi mahvetti diye gelmem inşallah
Silikonu seven çok seviyor sevmeyen nefret ediyor. Çok değişik birisi kendileriAy bilmem ne yapıyor ama güzel oluyor dokunması
Yalnız benim cildim yağlı birkaç tık fazla geleceği belli ama dediğim gibi risk aldım.İptal iptal iptal. Yok mahvetmez bence sadece denemesem de arkadaşımın da dediği kadarıyla Isıs gibi de değil. Isıs çok konforlu ama incecik krem yapıda. Onu da kuru ciltliler yetersiz bulur ama.
Arkadaşım kuru bir de Ama onu boğuyor anlamında demedi o da Isıs kullandı daha önce o daha konforlu dedi. Bence iyi olacak 777 Sonra isisi dene ama bak o tam senlik bence.Asit ürünü olarak tek bir ürün seç deseler ya retinol retinal seçerim bir tane ya da isis azaleiki mia klinika da iyi serum %10.Yalnız benim cildim yağlı birkaç tık fazla geleceği belli ama dediğim gibi risk aldım.
Genel olarak yorumlarda yapış yapış hissi bıraktığı var. Ben çok dert etmem. Mia ve isis i mutlaka deneyeceğim listeye aldım.Arkadaşım kuru bir de Ama onu boğuyor anlamında demedi o da Isıs kullandı daha önce o daha konforlu dedi. Bence iyi olacak 777 Sonra isisi dene ama bak o tam senlik bence.Asit ürünü olarak tek bir ürün seç deseler ya retinol retinal seçerim bir tane ya da isis azaleiki mia klinika da iyi serum %10.
Cok merak ettigim urun. Ama almamam lazimBen the ordinary azelaik kullanıyorum, sürdüğüm zaman cildimi yumuşacık yapıyor elim hep yüzüme gidiyor.
Harika fikir olmusKızlar ben de boyle bır excel dosyası yapacagım
yorumlarımı yazacagım
kendıme notlar seklınde :)
sız de yaparsanız mutlaka paylasın
anlık sadece ısımler :)
Eki Görüntüle 3164824
[/QUOTE]Yok canım valla ironi değil
Hani kızlar yazıyor ya ay parlama yaptı transparan pudra kullanıyorum vs vs diye içimden diyorum oh mis gibi parlasın işte hahah
Ben highlighter bayılırım mesela
C vitamini de belki o yüzden sevdim
Ama senin o dediğin farklı farklı parlaklıkları anladım evet. güzel olan parlaklık candır mis gibiiiiiii
Nereye gitti kiNisa çabuk dön aramıza
banlandı ama gelir yakında sebbom.Nereye gitti ki