- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
Hersey olabilir ama sanmam ya...Elma yok ama sabah aşırım. Teşekkürler tarife. Kemiklerim de ağrıyor. Acaba covid miyimki bilmiyorum. Hiç yakalanmadım bugüne dek
Bende hic olmadım bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hersey olabilir ama sanmam ya...Elma yok ama sabah aşırım. Teşekkürler tarife. Kemiklerim de ağrıyor. Acaba covid miyimki bilmiyorum. Hiç yakalanmadım bugüne dek
Genelde sevilmiyor ya ondan dedim görl Ben de parlaklık severim görl. Bu ışıltılı hayatı bizseçtik Ama gözlerimi fena yaptı valla. Lieracın sadece göz için olan spfsi var onu mu alsam diye düşünüyorum. Asıl skinceuticalsın vardı ama artık Türkiyeye gelmiyor mudur nedir anlamadım ya yurt dışında var ama. Barulab candır ya en iyisi yakmıyordu da. Nemli bitişliydi ama çok da yağlı yağlı değil iyiydi yani.
güzel bir sayfa ama puanlama yöntemi enteresan, mesela bir bronzlaştırıcı var ona yüzde yüz puan vermiş, bronzlaştırı demek cilt üstündegüneş ışınlarını daha etkili hızlı hale getiip yakmak demek ama doktorların önerdiği başka bir seruma yüzde 0 en düşük puan vermiş gıdayla temasta kansarojen demiş ... o serumu gıdayla kimsenin bütünleştirdiğini sanmam. onun gibi 1-2 şey dikkatimi çekti ,satışı bilinmeyen yeni çıkmış, labaratuvarda testler yaptırıp testlerden geçti denilemeyen ürünlere yüzde yüz puan vermiş inceleme şeklinin olayını bir çözersem iyi olacak o yüzden takibe aldım benim genelde çok sevdiğim ürünlere hep yüksek puan vermişEvet canım
Şifa olsun inşallah.Hepsini karıştırıp yaptım. Sanırım bir kaç kez içince etki edecek. Taze taze yapacağım her seferinde.
barış mançonun nane limon kabuğu bir güzel kaynasın aman ha ha ha ha ile devam eden şarkısında yazılan tüm kaynakları kaynatırım ben tek tek kesinlikle eksiksiz. ve birtek o ayağa kaldırır beniCey elma varsa evde 1 tane elma kabuğu biraz kekik kaynat,sonra limon da ekle...baya toparlıyor insanı C ceycey0406
Evet bende farkettim doktorların önerdiği bazı güneş kremleri çok düşük puan almış. Daha çok bitkisel içerikli, doğal diye satılan yerel firma ürünlerine de yüksek puan veriyorlar. Vegan ve curelty free olmasıda puanı etkiliyor sanırım.güzel bir sayfa ama puanlama yöntemi enteresan, mesela bir bronzlaştırıcı var ona yüzde yüz puan vermiş, bronzlaştırı demek cilt üstündegüneş ışınlarını daha etkili hızlı hale getiip yakmak demek ama doktorların önerdiği başka bir seruma yüzde 0 en düşük puan vermiş gıdayla temasta kansarojen demiş ... o serumu gıdayla kimsenin bütünleştirdiğini sanmam. onun gibi 1-2 şey dikkatimi çekti ,satışı bilinmeyen yeni çıkmış, labaratuvarda testler yaptırıp testlerden geçti denilemeyen ürünlere yüzde yüz puan vermiş inceleme şeklinin olayını bir çözersem iyi olacak o yüzden takibe aldım benim genelde çok sevdiğim ürünlere hep yüksek puan vermiş
çok doğal demek en iyi demek değil ama ... yüzde yüz puan verdiği bronzlaştırıcı saf yağlardan oluşuyor ama yüzde yüz cilt kanserine davetiye de çıkarıyor . kesin onu süren yanacak ay aklım hala onda bak durup durup onu söylüyorumEvet bende farkettim doktorların önerdiği bazı güneş kremleri çok düşük puan almış. Daha çok bitkisel içerikli, doğal diye satılan yerel firma ürünlerine de yüksek puan veriyorlar. Vegan ve curelty free olmasıda puanı etkiliyor sanırım.
O yağı sürüp yanmayı kafasına koymuş biri kanser riskini göz ardı ediyordur zaten. Yaz boyu bronzlaştırıcı sürüp sürüp güneşe yatan ve tavsiye eden insanlar çok vardı.çok doğal demek en iyi demek değil ama ... yüzde yüz puan verdiği bronzlaştırıcı saf yağlardan oluşuyor ama yüzde yüz cilt kanserine davetiye de çıkarıyor . kesin onu süren yanacak ay aklım hala onda bak durup durup onu söylüyorum
Eda Taşpınar’ın cildi nasıl dayanıyor acaba? Yaz kış bronz kadın.O yağı sürüp yanmayı kafasına koymuş biri kanser riskini göz ardı ediyordur zaten. Yaz boyu bronzlaştırıcı sürüp sürüp güneşe yatan ve tavsiye eden insanlar çok vardı.
evet görünce elim ayağım titriyor hani bazı yangınlara ıslak battaniye müdahalesiyle örterler ya onu yapasım geliyor ahhahaO yağı sürüp yanmayı kafasına koymuş biri kanser riskini göz ardı ediyordur zaten. Yaz boyu bronzlaştırıcı sürüp sürüp güneşe yatan ve tavsiye eden insanlar çok vardı.
Evet bir de yüzü çok iyi koruyup vücudu yakma olayı var Ben yağlı mağlı değil sağlık sorunum var ye haftada bir kaç gün sadece kol bacak 10 15 dk güneşlendim genç olmama rağmen gördüm aradaki farkı şuan daha kuru daha garip kol ve bacaklarım pörsümüş gibiO yağı sürüp yanmayı kafasına koymuş biri kanser riskini göz ardı ediyordur zaten. Yaz boyu bronzlaştırıcı sürüp sürüp güneşe yatan ve tavsiye eden insanlar çok vardı.
geçen yaz bazı resimleri gündeme düştü yüzü ,bacaklarında bazı lekelerle...Eda Taşpınar’ın cildi nasıl dayanıyor acaba? Yaz kış bronz kadın.
İlk kullanımda %10 fazla olmaz mı ben de kullanmadım bilmiyorum ama Maru derm’de %5 olan azelaik asit kremi varDermoskin arbutinden sonra bu ürünle devam etsem olur mu. Azelk asit hiç kullanmadım merak ediyorum.
Yani ne kadar düşük o kadar iyi tabii aktif içeriklerde 5 ile başlamak mantıklı olabilir ama nazik de bir içerik rozalılara dahi öneriliyor. Ben 15 ile başladım bir sıkıntı olmadı ama herkes farklı tabii ki.İlk kullanımda %10 fazla olmaz mı ben de kullanmadım bilmiyorum ama Maru derm’de %5 olan azelaik asit kremi var
çok teşekkür ederim canımN nscckts gecmis olsun kizcene.
C ceycey0406 gecmis olsun sanada canim. Bana kaynamis su icine limon damlatip 1-2 Cay kasigi toz zencefil ekleyip iciyorum. Cay bardagina yapiyorum bunu. Cok iyi geliyor. Birkac bardak tuketirsen gun icinde,ertesi gune fark gorursun.
çok iyi düşünmüşsün bence mantıklıYarin banila co urunlerim gelir herhal.
Aha-bha padleri bacagima kullanmaya karar verdim. Biran once bitsin senedir dolmadan
Cildim hassas değil öyle herşeye tepki vermez hatta hiçbirşeye tepki vermez. Haftada 3 gün kullanacağım sorun olursa 2 gün kullanırım. Deneyeceğim bakalım.İlk kullanımda %10 fazla olmaz mı ben de kullanmadım bilmiyorum ama Maru derm’de %5 olan azelaik asit kremi var