- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
Oh mis vallahi.Fiddy mi yaptım . Sonra duşumu aldım. Ardından the purest hyploronik asit kullandım. 10 dakika sonra peptit serumumu sürdüm 10 dakika daha bekledim. Göz kremimi en son da diadermine capsül leğenden bir tane açıp kullandım. Kadife gibi yağıyor cildi ama çok zam yaptılar. Peptidi resmini attığım cihaza kullanıyorum. O cihazda kremleri serumları cildin derinlerine gönderen tuşu da var. Ayaklarımı törpüleyeceğim pilli bir törpüm var. Sonra ayak kremi dermokil marka süreceğim. Bugünkü rutinim bu. Cildim yorulduğundan fazla ürün kullanmadım enzim peeling de kullanmadım.
Biraz alınganlık etmiş olabülürüm, regl öncesi şeysi olarak kabul et lütfen
Bu kadar çok parladıktan sonra kırışıklığım olmasa ne olurYağlı cilt iyidir aslında . Geç kırışır geç yaşlanır.
Ay bu ben. Ten rengimiz haricBu kadar çok parladıktan sonra kırışıklığım olmasa ne olurSokağa çıkmak istemem için yetiyor bu parlaklık. Bir saat bile değil yarım saatte böyle oluyor ne kadar pudra sürersem süreyim.
Valla mevzu ne bilmiyorum ama aynı şeyleri benim de yaşadığım oldu.Abovvvv valla yılın sözü seçtim bunu. Çerçeveletip duvarıma asacağım. Hayır bir de gülün diye espriler yapıyorum ya devamlı ,cahil insan sananlar olmuş. Ne yapacaktım her yazdığım cümlenin başına diplomalarımımı ekleyecektim resimli tövbe tövbe.komik eğlenceli kadınım. Beni kaybedenler üzülsün
oh mis ,hyaluronik sürdükten hemen sonra beklemeden peptit sürebilirsin . hyaluronikde beklenmez canımFiddy mi yaptım . Sonra duşumu aldım. Ardından the purest hyploronik asit kullandım. 10 dakika sonra peptit serumumu sürdüm 10 dakika daha bekledim. Göz kremimi en son da diadermine capsül lerinden bir tane açıp kullandım. Kadife gibi yağıyor cildi ama çok zam yaptılar. Peptidi resmini attığım cihaza kullanıyorum. O cihazda kremleri serumları cildin derinlerine gönderen tuşu da var. Ayaklarımı törpüleyeceğim pilli bir törpüm var. Sonra ayak kremi dermokil marka süreceğim. Bugünkü rutinim bu. Cildim yorulduğundan fazla ürün kullanmadım enzim peeling de kullanmadım.
Ay yanlış yazmışım. Sokağa çıkmak istememem için* diyecektimBu kadar çok parladıktan sonra kırışıklığım olmasa ne olurSokağa çıkmak istemem için yetiyor bu parlaklık. Bir saat bile değil yarım saatte böyle oluyor ne kadar pudra sürersem süreyim.
Ok öyle yaparım bundan sonra. Hyoloroniği hafif nemli cildime sürüyorum ama hocam. Onu öğrendimmmoh mis ,hyaluronik sürdükten hemen sonra beklemeden peptit sürebilirsin . hyaluronikde beklenmez canım
süper yapmışsın hyaluronikden hemen sonra da peptit sürünce onu sabitlemiş oluyorsun nem olarak , yoksa hyaluronik uçup gidiyor vüüccdansuuzOk öyle yaparım bundan sonra. Hyoloroniği hafif nemli cildime sürüyorum ama hocam. Onu öğrendimmm
Neyyyyyy? Bak bunu bilmiyordummm .süper yapmışsın hyaluronikden hemen sonra da peptit sürünce onu sabitlemiş oluyorsun nem olarak , yoksa hyaluronik uçup gidiyor vüüccdansuuz
Fotoğrafımı attım bakın. Kesin düşmanlarım da görmüştür.pırıl pırıl cildim var çatlasınlarrrt
Resimde koyu çıkmış aslında dibi 7. 11 diğer yerleri de platin röfleli. Düz sarıya hiç cesaret edemedim. Hep balyaj ya da röfleli kullandım bayağı uzadılar da 45 cm falan oldu . Ama ince telli iyi bakmazsam çabuk kırılıyor.sen birilerine iyi giydiriyon sabahtan beri hadi hayırlısı
Sac tonun iyi elleme
Tahmin ediyorum öyle koyu olmadığı sen gezmezsin çünkü böyle bir diple farkındayımResimde koyu çıkmış aslında dibi 7. 11 diğer yerleri de platin röfleli. Düz satıya hiç cesaret edemedim. Hep balyaj ya da röfleli kullandım bayağı uzadılar da 45 cm falan oldu . Ama ince telli iyi bakmazsam çabuk kırılıyor.
Onu gün ışığında bakcan,bilek damarlarin yeşilse sarı alt ton maviyse soğukHa bir de cilt alt tonunu konuştunuz. Benim ki hangi ton oluyor?
Yok gezmem. Saçıma şekil falan vermem ama bakarım ürünlerle. Düzleştirici falan da kullanmam fön de çekmem. Bolca burada önerdiğim keratin sütten sürerim tararım kendi halinde ellemeden kurur. Kabarık yün yumağı gibi sarı saç sevmemTahmin ediyorum öyle koyu olmadığı sen gezmezsin çünkü böyle bir diple farkındayım