Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kuaförden sonraki hali. Edit: resimlerim çalıntı değildir.bu da bir göndermedir😅😃

Eklentiler

• 8F058880-F172-4949-8E01-B3DC35302DC5.jpeg
    8F058880-F172-4949-8E01-B3DC35302DC5.jpeg
    191 KB · Görüntüleme: 43
Bende kirmiziyim bence 😂
senin sıkıntılı zamanında gördüm o yüzden emin değilim kuru dönemde de yüz pembe durur
Bana dudak parlatıcısı lazım ama hangi renk alsam bilemiyorum bir de hangi marka? Ruj sevmiyorum .
bak onun püf noktasını gördüm ben parmak ucunu sık sıkınca renk çıkııyor :KK70: rujların yanına tut bak hangisine yakınsa sana yakışacak olan o benim tam gülkurusu rengi oluyor :KK70:

N nscckts bacim kos akil ver bana. Sitenin biri kapaniyormus. Banila co temizleme urunu 250 tl e geliyor 😵 sadece 1 alirsam aptallik olur degil mi
ay fiyat çok iyi ben olsam 3 tane alırım burada 450 mi 500 mü ne fiyatı

senin sıkıntılı zamanında gördüm o yüzden emin değilim kuru dönemde de yüz pembe durur

bak onun püf noktasını gördüm ben parmak ucunu sık sıkınca renk çıkııyor :KK70: rujların yanına tut bak hangisine yakınsa sana yakışacak olan o benim tam gülkurusu rengi oluyor :KK70:
Watsons puanım varmış. Onla kahverengi bir ruj aldım. Evde denedim hiç yakışmadı. Hediye ederim onu bir yakınıma.

Simdi pembe olan her cilt tipine uygun
Birde teal rengi. Turkcesini bilemedim. Yesil mavi karisimi 😂 karma ve yagli icin. Hangisinden iki alayim. Ay kacmaz bu firsat
pembeden kesin al birde yeşilli gözenek temizleyendi ondan da al derim mavide arındırıcı :KK70: her renginden 1 tane al sarı alma o kuru ciltler için ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X