- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pembe alt tonlusun son gördüğüm halin makyajsız ve gün ışığındaydı görür görmez tam pembe beyaz dedimHa bir de cilt alt tonunu konuştunuz. Benim ki hangi ton oluyor?
şuan kızlar şokBu kuaförden sonraki hali. Edit: resimlerim çalıntı değildir.bu da bir göndermedir
Bende kirmiziyim bencepembe alt tonlusun son gördüğüm halin makyajsız ve gün ışığındaydı görür görmez tam pembe beyaz dedim
Bana dudak parlatıcısı lazım ama hangi renk alsam bilemiyorum bir de hangi marka? Ruj sevmiyorum .pembe alt tonlusun son gördüğüm halin makyajsız ve gün ışığındaydı görür görmez tam pembe beyaz dedim
Tonu hoşuma gitti,kumrallığı cok dozundaBu kuaförden sonraki hali. Edit: resimlerim çalıntı değildir.bu da bir göndermedir
Bu bana değildir umarım dkndodncokcFotoğrafımı attım bakın. Kesin düşmanlarım da görmüştür.pırıl pırıl cildim var çatlasınlarrrt
Fena şeyler döndü bellişuan kızlar şok
Çok sarı sevmiyorum makyaj ister devamlı bir de yaşlı gösteriyor. Bu tonlar fresh oluyor . Spor giyime de uyuyor.Tonu hoşuma gitti,kumrallığı cok dozunda
Yok göndermelerimin buradaki kişilerle alakası yok.Bu bana değildir umarım dkndodncokc
Saç rengi güzel, cildin de mis gibi
senin sıkıntılı zamanında gördüm o yüzden emin değilim kuru dönemde de yüz pembe dururBende kirmiziyim bence
bak onun püf noktasını gördüm ben parmak ucunu sık sıkınca renk çıkııyor rujların yanına tut bak hangisine yakınsa sana yakışacak olan o benim tam gülkurusu rengi oluyorBana dudak parlatıcısı lazım ama hangi renk alsam bilemiyorum bir de hangi marka? Ruj sevmiyorum .
Simdi pembe olan her cilt tipine uygunay fiyat çok iyi ben olsam 3 tane alırım
Watsons puanım varmış. Onla kahverengi bir ruj aldım. Evde denedim hiç yakışmadı. Hediye ederim onu bir yakınıma.senin sıkıntılı zamanında gördüm o yüzden emin değilim kuru dönemde de yüz pembe durur
bak onun püf noktasını gördüm ben parmak ucunu sık sıkınca renk çıkııyor rujların yanına tut bak hangisine yakınsa sana yakışacak olan o benim tam gülkurusu rengi oluyor
ya kıyamamBu bana değildir umarım dkndodncokc
Saç rengi güzel, cildin de mis gibi
Elbette öyleyimmmmm. Kötülüğün dünyada vücutlaşmış haliyimmmC ceycey0406 kotu kalplimisin ne guluyorsun (ironi icerir )
pembeden kesin al birde yeşilli gözenek temizleyendi ondan da al derim mavide arındırıcı her renginden 1 tane al sarı alma o kuru ciltler için yaSimdi pembe olan her cilt tipine uygun
Birde teal rengi. Turkcesini bilemedim. Yesil mavi karisimi karma ve yagli icin. Hangisinden iki alayim. Ay kacmaz bu firsat