- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
Kuru fırçaalamayı yazın yapıyorum da kışın hemen giyindiğim için yapamıyorum. Aslında kılın daha çok ihtiyacım var sanki çünkü daha çok kuruyorum. Life bayıldım, yarın gidip bakayım bulabilecek miyim diyeyoğunlaştırılmış dalga boylu ışık atımı , ev tipi lazer
bak ben şunu kullanıyorum lif olarak bu direkt peeling görevi görüyor sonra da kuru fırçalama yapıyorum keseye hiç gerek kalmıyor rosmandan 25 tl ye almıştım Eki Görüntüle 3163670
1 gün öncesinden itibaren önerilmiyor diye biliyorum bence hiç riske girme direkt bitince gidersinTakvimde 2 gün kaldı diyor ama sabahtan beridir ağrım çok fazla. Olmazsam gideyim ama di mi? 2 gün önce boyatılabilir mi?
AA bundan bende de var. Ama kullanıyor muyum hayır.yoğunlaştırılmış dalga boylu ışık atımı , ev tipi lazer
bak ben şunu kullanıyorum lif olarak bu direkt peeling görevi görüyor sonra da kuru fırçalama yapıyorum keseye hiç gerek kalmıyor rosmandan 25 tl ye almıştım Eki Görüntüle 3163670
Nasıl da denk geldi ya üfffff, tamam canım gitmeyeyim1 gün öncesinden itibaren önerilmiyor diye biliyorum bence hiç riske girme direkt bitince gidersin
Saçının rengi çok güzel senin. Tam olarak kaç numara o renk?Nasıl da denk geldi ya üfffff, tamam canım gitmeyeyim
TeşekkürlerSaçının rengi çok güzel senin. Tam olarak kaç numara o renk?
Valla mi kız alıyım mi cesarete ihtiyacim var çok harcama yaptım bu ay çünkü cildeİyi de o serum çok güzel, keşke alsaydın niye tutuyon ki kendini
açık kumral küllü sarı karışımı gibi geldi benim gözüme güzel bir renkTeşekkürlerbilmiyorum canım, bende birkaç ton oluşmuştu saçım yandığı dönemde. Sarı, pembe, fuşya, mor ne ararsan vardı sonra gittim saçımı kendi rengine boyayın ki tek ton olsun, alttan çıkanlar da sırıtmasın dedim.
Kendi rengini buldu ama iki ya da üç renk karıştırdı. Şimdi de 2 ayda bir yine boyatıyorum, boyatmazsam alttaki renk yüzünden turunculaşıyor. Sorayım mı gittiğimde?
Fiyatı düşmüşken kaçırma bence. Ben onu kullandım, 6 aydır bitmedi. Kıvamı yoğun ve gerçekten iyi bir serum.Valla mi kız alıyım mi cesarete ihtiyacim var çok harcama yaptım bu ay çünkü cildebu indirim sadece bugünlük mu acaba gidip alayım devam ediyorsa S sepyazeytin
Ben de yaptırdımSadece bıyık mi
Ben full yüz ağda yaptırmış kisiyim hahahahaah
Evet indirim sadece bugünValla mi kız alıyım mi cesarete ihtiyacim var çok harcama yaptım bu ay çünkü cildebu indirim sadece bugünlük mu acaba gidip alayım devam ediyorsa S sepyazeytin
Asıl haftasonu olmalı .Evet indirim sadece bugün
Saçma sapan işler işteAsıl haftasonu olmalı .
Tm alacağım cnm Birde göz altımda nokta nokta şeyler var zamanında yıllar önce kapatıcıdan dolayı oluşmuştu onlara da iyi gelir mi sence S sepyazeytinFiyatı düşmüşken kaçırma bence. Ben onu kullandım, 6 aydır bitmedi. Kıvamı yoğun ve gerçekten iyi bir serum.
aynen burun üstüne uygularsın , güneş kremi üstüne uygulanan pudra pürüzsüz durduruyor sanki fondotenli gibiN nscckts bu tarz mi demek istemistim?
[innisfree] No-Sebum Powder Cushion (Main 14g or Refill 14g) | eBay
Find many great new & used options and get the best deals for [innisfree] No-Sebum Powder Cushion (Main 14g or Refill 14g) at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!www.ebay.com
Simdi birkac cesit marka varaynen burun üstüne uygularsın , güneş kremi üstüne uygulanan pudra pürüzsüz durduruyor sanki fondotenli gibi
bende de şeffaf renkte olanı var onu kullanıyorum fırçayla ,eğer fırçayla pütür durursa makyaj süngerini ıslat sonra fazla suyunu havluya emdir nemli süngerle uygula mükooo olacak
missha tercihim olurdu ,sizin oralarda ne satılıyor bilseydim keşke, renksiz yani transparanlar var öncelik o olsun. genelde makyaj sabitlemek için ya da makyaj pişirme yöntemi olarak kullanırlar renksizdir beyaz tebeşir gibi durur ,sürünce renk vermez toz sadece. onlardan bulursan muhteşem olurSimdi birkac cesit marka varay bide hangi no uygun bana bilmiyorum. Makyaj ozurlusuyumdur. Bunu becere bilirim herhal
Missha nin da var
Heimish inde ve bu Innisfree nin. Ah Birde moonshot var. Neye gore secmeli