Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
missha tercihim olurdu ,sizin oralarda ne satılıyor bilseydim keşke, renksiz yani transparanlar var öncelik o olsun. genelde makyaj sabitlemek için ya da makyaj pişirme yöntemi olarak kullanırlar renksizdir beyaz tebeşir gibi durur ,sürünce renk vermez toz sadece. onlardan bulursan muhteşem olur
Var ondan . Tamamdir tesekkur ederim 😍

missha tercihim olurdu ,sizin oralarda ne satılıyor bilseydim keşke, renksiz yani transparanlar var öncelik o olsun. genelde makyaj sabitlemek için ya da makyaj pişirme yöntemi olarak kullanırlar renksizdir beyaz tebeşir gibi durur ,sürünce renk vermez toz sadece. onlardan bulursan muhteşem olur
Essense var ben de beyaz pudra. Dediğin işe yarar mı?

Revolution Conceal And Fix Loose Pudra Translucent Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Ama cildi kurutuyorlar sanki . Ben devamlı kullanırım cildimde parlama sevmediğim için. Sivilce bile kurutuyor ama bi tık da cildi kurutuyorlar.
o yüzden sadece yağ damlayan yere sürmek lazım :KK70: arrtynin burnu soğuk sıkım zeytinyağı makinası gibi olduğundan onun işine gelir gün boyu parlamaz

Fotoğraf isterizzzz biz de alalımm
link atayım hemen bebeytom gündüz de beyaz kağıt üstüne üçünüde sürerek örneğini alırım nasıl durduğuna bakarsın en iyi öyle görünür
en çok şu ikisini sevdim ben tüm yüze uyguladım asla kurutma etkili değil Lovely Hd Pürüzsüzlüğe Yardımcı Loose Pudra Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

bunuda sadece burun üstüne uyguladım kurutma etkili Lovely Mineral Loose Pudra Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

hepsi şeffaf

Canin sagolsun 🤭🤭
Missha nin beyaz pudralisi yok 🤔
Innisfree
Etude house
Sirf beyaz tebesir gibi olan pudra
sen bence bunu bir mağazadan görerek al canım transparanlarda çeşit çeşit kimisi cookie :KK70: için kullanılır mesela göz altına kapatıcı sürdün çizgi çizgi durmasın diye booolca pudra sürülür en son makyaj bitimi fırçayla süpürülür vücudun kendi ısısıyla pişer tam oturur zamp gibi çeşit çeşit charlot var dedin bak ondan memnun kalırsın diye düşünüyorum ama işte görsen sanki daha iyi olacak netde risk

sen bence bunu bir mağazadan görerek al canım transparanlarda çeşit çeşit kimisi cookie :KK70: için kullanılır mesela göz altına kapatıcı sürdün çizgi çizgi durmasın diye booolca pudra sürülür en son makyaj bitimi fırçayla süpürülür vücudun kendi ısısıyla pişer tam oturur zamp gibi çeşit çeşit charlot var dedin bak ondan memnun kalırsın diye düşünüyorum ama işte görsen sanki daha iyi olacak netde risk
Oda sadece nerde var.. Nyx magzada var.
Ya ben kore urunlerinden yanayim 😂 baska hersey rahatsiz ediyor beni.bak Clinique,cosmed,svr, bunlar yaramadi bana. Hicbir kore urununde sorun yasamadim. Birtane goz alti kremi disinda 🙈

Oda sadece nerde var.. Nyx magzada var.
Ya ben kore urunlerinden yanayim 😂 baska hersey rahatsiz ediyor beni.bak Clinique,cosmed,svr, bunlar yaramadi bana. Hicbir kore urununde sorun yasamadim. Birtane goz alti kremi disinda 🙈
doğrudur ,kore ürünü candır zaten :KK36: orada şimdi ne güzel kore cicileride vardır oy .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X