He aynen kız, cildim yağlı değil de hani efendimisss ya kendileri, fiddy sonrası her türlü nimetinden faydalanayım dedimçünkü o serum yağlı cilt serumu ,bu ne demek kuruturum demek
Centella öğünüüüüüücentella tonikten sonra serumu kullan centella öğünü olsunürünler birbirine çok karışıyor effecthayı daha kaç gün oldu kullanalı bir bakalım alerjin var mı yok mu değil mi canım
İyi ki centellayı sende gördüm aldım, yoksa halimiz haraptıAkşama fiddy yapcam grubun enerjisine bak cayır cayır yanıyorlar nolur bu bir mesaj olmasıncentella bocalayacam üstüme
Hayır canım sürdükten hemen sonra olmadı öyle olsa uyutmazdı beni o karıncalanma,batma hissi.Gün içinde yaşıyorum bunu,sabaha mı etki edip tepkisi başlıyor anlamadımki…arbutini sürdükten hemen sonra kaşıntı başladı değil mi ... resime baktım zaten evet alerji ama öyle kötü durumda değil anında yıkasaydın ve yazsaydın buraya keşke canım yana yana kaşına kaşına niye sürdün ki ahçok geçmiş olsun centella ile toparlarsın 2 gün sonra geçmeye başlar
fiddy ve peeling sonrası sadece nem desteği veriyoruz cilde bebeytom bu çok önemli bak yoksa cildini çok kötü hale getirirsin . güneş korumayıda atlamıyoruz yoksa lekelenirsin fidy sert işlem peeling gibi , bunlar micro cilt soyulmalarıda yapıyor ölü derileri atıyor sen gözle görmüyorsun ama keselemek gibi bir işlem öyle düşün .He aynen kız, cildim yağlı değil de hani efendimisss ya kendileri, fiddy sonrası her türlü nimetinden faydalanayım dedim
Centella öğünüüüüüü
Effectha daha dün geldi beybi, ilk kullanışımdı. Ben tüm suçu niacinamide'e yıktım vallaAy ne olur Effectha bana hayat arkadaşı olsun ya, hiç kavga etmek istemiyorum onunla.
Geçer kesin geçer zaten hiç üzülmesin. Topikçenek uyuz olduk sanki bi' anda, çenem, boynum kaşınıyorarbutini sürdükten hemen sonra kaşıntı başladı değil mi ... resime baktım zaten evet alerji ama öyle kötü durumda değil anında yıkasaydın ve yazsaydın buraya keşke canım yana yana kaşına kaşına niye sürdün ki ahçok geçmiş olsun centella ile toparlarsın 2 gün sonra geçmeye başlar
başka birşeye alerji olabilir mi o zaman emin olamadım şimdi eğer ürüne alerjin varsa sürdüğün an anında olur bak kovahatunundaki gibi sürdüğü an duramadı yıkadı öyle olur . yüzün çaydanlığın sıcak buharında bile kalsa tetikleyebilir iyi düşün canım neler oldu o gün başka :)Hayır canım sürdükten hemen sonra olmadı öyle olsa uyutmazdı beni o karıncalanma,batma hissi.Gün içinde yaşıyorum bunu,sabaha mı etki edip tepkisi başlıyor anlamadımki…
Aslında resimde biraz soluk çıkmış kızarıklıklar daha belirgin,sebbonun bir ara attığı fotoya benzettim aynı ona benzedim
sen artık yağlı cilt değilsin aslında her zaman nemsiz ve kuruydun nemsizlikten fazla sebum üretiyordun bariyerin güçlenince nem dengen sağlanınca sebum artışın azaldı yazın sıcak ve nemli yerde yaşadığın için akneye yağlanmaya meyilin olur yaşadığın coğrafya kaderinGeçer kesin geçer zaten hiç üzülmesin. Topikçenek uyuz olduk sanki bi' anda, çenem, boynum kaşınıyorHava çok soğudu zaten benim cildim yağlı olsa her kış bu kadar kurumazdım di mi?
Benim de sabahına coşmuştu ortalıkHayır canım sürdükten hemen sonra olmadı öyle olsa uyutmazdı beni o karıncalanma,batma hissi.Gün içinde yaşıyorum bunu,sabaha mı etki edip tepkisi başlıyor anlamadımki…
Aslında resimde biraz soluk çıkmış kızarıklıklar daha belirgin,sebbonun bir ara attığı fotoya benzettim aynı ona benzedim
Dermoskin güneş kremini aldım alalı neredeyse gece de sürüp yatacağım, o derece bağlandımfiddy ve peeling sonrası sadece nem desteği veriyoruz cilde bebeytom bu çok önemli bak yoksa cildini çok kötü hale getirirsin . güneş korumayıda atlamıyoruz yoksa lekelenirsin fidy sert işlem peeling gibi , bunlar micro cilt soyulmalarıda yapıyor ölü derileri atıyor sen gözle görmüyorsun ama keselemek gibi bir işlem öyle düşün .
İhihiihhh, yine haklısınsende tutup daha da kurutucu şeyler sürersen yandım allah diye gezersin valla burada birinizin yüzüne birşey olsa yemin ederim benim canım acıyor hepinizin yüzü benim bebeklerimgül gibi bakmak istiyorum ilmek ilmek emek vermek istiyorum sen ne demeye benim bebek yüzüme fidy sonrası kurutucu sürüyon kız
effectha seversin ama daha ilk kullanımda ürünler birbirine karışırsa alerji yapar hele de fiddyden yeni çıkmışken ..
bana nolur anında yazın hatta resimde atın 1 gün bile beklemesin bir terslik hissettiğiniz an, yapmak istediğiniz şeyide sorun önceden sorsan fiddy sonrası svr aslaaaaa derdim zaten sana yazın kullan şimdi kullanma demiştim niye sürdün kiBenim de sabahına coşmuştu ortalıkO gece olsa yıkar rahatlardım. İyi bir şey yapacağız derken şu hale bak. Keşke hepimizin evinde bir Nisa olsa
Yaaa çok tatlısınGeçer kesin geçer zaten hiç üzülmesin. Topikçenek uyuz olduk sanki bi' anda, çenem, boynum kaşınıyorHava çok soğudu zaten benim cildim yağlı olsa her kış bu kadar kurumazdım di mi?
güneş kreminin üstüne pudra geçmeye ne dersinMat bitişli ama yağlı ciltler için üretilmemiş bir güneş kremi biliyor musunuz? Ay delirmeme ramak kaldı
Cildim normalde yağlıydı ama retinol kullanmaya başladım, sebum üretimini azalttı-azaltıyor. Yağlı ciltler için yapılmış ürünlerde ekstra cildi kurutucu maddeler oluyor ya o yüzden o kadarı fazla gelir gerek yok diye normal ciltler için yapılmış ama yağlı göstermeyen, mat bitişli bir güneş kremi arıyorum. Yok mudur, imdat diye bağıracağım aaaaaa
Svr sayesinde buldum kendileriniİyi ki centellayı sende gördüm aldım, yoksa halimiz haraptı
Sen bu fiddy işini bir daha düşün ya da çok bekletme
rimu çok alerjik ciltlere özel bir serum o yüzden iyi anlaşmışsınızdırYaaa çok tatlısıntoparlanır elbet deneye deneye öğreniyoruz işte can sağlığı olsun gerisi hal olur.
Eski rutinde devam purest’im,rimu’m var onlar halimden anladı sevdik birbirimizi
O zaman yazın bile artık hergün SVR seruma bağımlılığına son. Effectha işimi görür belki ha, ne dersin? Benim derdim masraftan kurtulmaksen artık yağlı cilt değilsin aslında her zaman nemsiz ve kuruydun nemsizlikten fazla sebum üretiyordun bariyerin güçlenince nem dengen sağlanınca sebum artışın azaldı yazın sıcak ve nemli yerde yaşadığın için akneye yağlanmaya meyilin olur yaşadığın coğrafya kaderinama yağlı cilt artık değilsin yağlı cilt kışında her şartda yağ üretir şekil 1-a ben
salisilik asiti sakın 10 dk dan fazla bekletme kil maskesini de kurur kurumaz çıkarmalısın sıcak su asla kullanmıyoruz soğuk su da kullanılmıyor ılık olacak ve çok minnoş davranacaksın bebeksu yüzüne okeytoSvr sayesinde buldum kendilerini
Bak bu da svr'nin güzelliğinisa da okeyleyince aldım gitti
Ya ben zaten retinol c vitamini ve aha bha grubundan tırsıyorum beni korkutma kıazzzzira evrenin mesajini yine görmezden gelip kafamin dikine gitmeye niyetim var ....okuduklarim iptal iptal iptal
Sağlık güzellik ve cesaret enerjiisindeyim oldu oldu oldu
svr sadece sabahları kullanırsın yazın en sıcaklarda bence yeterli gelir effectha yı daha çok seveceğini düşünüyorumO zaman yazın bile artık hergün SVR seruma bağımlılığına son. Effectha işimi görür belki ha, ne dersin? Benim derdim masraftan kurtulmak
3 şişe kullandım hiç birinde koku almadım. yaz döneminde parlamayı önlediği için makyaj bazı gibi kullandım. kış döneminde akşam kullandım hiç birinde sorun yaşamadım.ametistcim sen de svr kullanıyordun o koku olayını sen alıyor musun merak ettim genel analiz