Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düşünüyorum…Dün geceye gidiyorum çift fazlı temizlik yaptım,hırpalamadan kuruladım,arbutin sürdüm sonra dermoskin göz kremini sürdüm,sonra yatağa gittim uyudum.çay faslı bitmiş,mutfak kapanmıştı buhara maruz kalmadım vallahi
Gece tepki verse uyumadan yıkardım yüzümü olmadı.Göz kremi yapmış olabilir mi diyecem ama ne alaka bölgesi ayrı onun.

Yaaa çok tatlısın toparlanır elbet deneye deneye öğreniyoruz işte can sağlığı olsun gerisi hal olur.
Eski rutinde devam purest’im,rimu’m var onlar halimden anladı sevdik birbirimizi
bu ara sadece centella kullanırsın sabah akşam nem gerekirse nemlendirici o kadar ekstra birşey sürme canım yüzün fırının ocağın sıcağına gelmesin sakın . eğer içine sinmezse istersen o ürünü al doktoruna görün sor belki direkt şunu kullan geçer der birde içindeki hangi maddeye alerjin olduğunu doktorun söyleyebilir ben olsam öyle yapardım ürünü alır doktora gider bu mu bana dokundu içindeki ne dokunmuş olabilir diye sorardım bilirsen ürün alırken içeriklerine bakarsın en azından birdaha aynı şeyi yaşamamak için

Hayır cildime ekstra bir şey sürmek istemiyorum, hele de makyaj malzemesi. Bir de evde de cildim güneş kreminden yapış yapış olunca rahatsız oluyorum.
heliocare jel olan var çok mat da değil parlak da değil yağlı ve hassas ciltlere özel acaba o işine yarar mı ki

3 şişe kullandım hiç birinde koku almadım. yaz döneminde parlamayı önlediği için makyaj bazı gibi kullandım. kış döneminde akşam kullandım hiç birinde sorun yaşamadım.
ah be kovahatunum üzümlü kekim birtek onunla arrtiye arkadaşımıza yaramadı

heliocare jel olan var çok mat da değil parlak da değil yağlı ve hassas ciltlere özel acaba o işine yarar mı ki
La roche posay anthelios UVmune fluid'i yağlı cilt kategorisine koymuşlar ama içinde tüm cilt tipleri için uygundur yazıyormuş. Dermoeczanem'e girdim, o kadar çok ürün var ki beynim patlıyor ne yapacağımı şaşırıyorum Heliocare'e de bakayım.

la roche yağlı hassas cilt için olanını kullandın mı , o da yağı emcüklemiyor ama yağlandırmıyor da hassas alerjik ciltlere özel öyle çok mat mat da değil parlatmıyorda

o bence kuruya dönük karmaya uygun

la roche yağlı hassas cilt için olanını kullandın mı , o da yağı emcüklemiyor ama yağlandırmıyor da hassas alerjik ciltlere özel öyle çok mat mat da değil parlatmıyorda
Yok işte ona baktım önce, onda sebum azaltıcı bir şeyler varmış. Cildim ekstra kurumasın diye normal cilt için olanını arıyorum şimdi.

Anti aging ya bir taşla çok kuş vururum sandım Bir de enzim peeling sonrası niacinamide diyordun, fiddy sonrası da öyle bir şey yaptrım işte aklıma tüküreyim

Yok işte ona baktım önce, onda sebum azaltıcı bir şeyler varmış. Cildim ekstra kurumasın diye normal cilt için olanını arıyorum şimdi.
içinde salisilik varsa sebum azaltır yoksa sebum azaltmaz ama arttırmazda no komedojenik ürün o içinde salisilik veya türevi yok hassas ciltler için olduğundan şuan ben kullanıyorum onu . yağlandırmıyor ama yağıda çekmiyor burnumun üstündeki yağdan biliyorum şuan

Offf tamam okeyto
Peki bu isin sonu nasıl duşta bitiyor
Hassaslastirmiyor mu ?

Anti aging ya bir taşla çok kuş vururum sandım Bir de enzim peeling sonrası niacinamide diyordun, fiddy sonrası da öyle bir şey yaptrım işte aklıma tüküreyim
niacinimade de purest olan çünkü o nem veren niacinimade canısı onuda kışın t bölgene sür geri kalana centella daha güzel olur öyle fiddy çok geriyor ya yüzü kuruluktan kaşındırmaz en azından öyle

Ay bu bebeyto çok tatlı

İçindekilerde salicylate (salicylic acid esteri) varmış ama öyle yazıyor

Offf tamam okeyto
Peki bu isin sonu nasıl duşta bitiyor
Hassaslastirmiyor mu ?
duşta herkesin ılık suyla yıkandığını düşünüyorum ben saçımızı yıkarken şampuanı yüzümüze de getirmediğinizi çünkü normalde olması gereken o ya

lavaboda haşır huşur daha çok yıkamak zorunda kalıyoruz kil ve yağ bazlı temizlik için duşta direkt duşu tutuyorum daha az ovalamayla çözülüyor ama yok ben sıcak suyla yıkanırım diyorsan duşta temizlenme hiç duş sonrası yap gözenek açıkken

Kafama s*yım kafamaaaa! Nedenini açıklamaya gerek duymuyorum, anlayan anlamıştır hatalarımı!

Benim de sabahına coşmuştu ortalık O gece olsa yıkar rahatlardım. İyi bir şey yapacağız derken şu hale bak. Keşke hepimizin evinde bir Nisa olsa
Sorma sorma daha iyi bir cilde kavuşalım daha iyi ürünler kullanalım derken,arpaya giderken buğdaydan olduk iyi mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…