Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kafama s*yım kafamaaaa! Nedenini açıklamaya gerek duymuyorum, anlayan anlamıştır hatalarımı! :kızgın:
yani sen de bu hataları yaparsan sepyaaa :KK70: fiddy ve enzim peeling öncesi hopörler alıp tek tek madde madde demek ki çığırtkanlık yapmam gerekecek :KK70:

Hayır :KK43: cildime ekstra bir şey sürmek istemiyorum, hele de makyaj malzemesi. Bir de evde de cildim güneş kreminden yapış yapış olunca rahatsız oluyorum.
Benim şu an kullandığım güneş kremine bir şans verme imkanın olur mu ki? Şuna

IMG_20221118_150602.jpg IMG_20221118_150550.jpg bunlarda Salisilik yok

Benim şu an kullandığım güneş kremine bir şans verme imkanın olur mu ki? Şuna
Evet bu mantıklı

İşte bu ikincisi, la roche posay olana baktım ben de, şu linkte içindekilerde salicylate yazıyor. Yanlış mı yazmışlar ki?

İşte bu ikincisi, la roche posay olana baktım ben de, şu linkte içindekilerde salicylate yazıyor. Yanlış mı yazmışlar ki?

bence burada trendyolun hatası var ben arkasına baktım içindekilere içerikde yazmıyor o yüzden aldım kullanıyorum eczaneden almıştım . istersen sende eczaneden bak emin ol derim .birde retinolü sandiviç metodu ile kullanıyorsun inşallah?

Hiç hassasiyet yaratmıyor yumuş yumuş oluyorum onu sürünce,dermoskin yerine onu almaya devem ederim
zamanla töleransı gelişir cildinin ,hala bariyerinin zayıf olduğuna işaret bu ... emin ol bariyerin güçlensin bu iritasyonlar en aza düşecek :KK66:

duşta herkesin ılık suyla yıkandığını düşünüyorum ben saçımızı yıkarken şampuanı yüzümüze de getirmediğinizi çünkü normalde olması gereken o ya :KK70:

lavaboda haşır huşur daha çok yıkamak zorunda kalıyoruz kil ve yağ bazlı temizlik için duşta direkt duşu tutuyorum :KK70: daha az ovalamayla çözülüyor ama yok ben sıcak suyla yıkanırım diyorsan duşta temizlenme hiç duş sonrası yap gözenek açıkken :KK66:
Kışın kaynar suyu olmayan duşa duş demiyorum ki ben 👯‍♀️ duşcuk diyorum 😂

yani sen de bu hataları yaparsan sepyaaa :KK70: fiddy ve enzim peeling öncesi hopörler alıp tek tek madde madde demek ki çığırtkanlık yapmam gerekecek :KK70:
başkası yapsa aynı hatayı tövbeler olsun bunu Nisa kaç defa söylemişti der.:KK70:

Sıcak su seviyom :KK43: Bir de normalde 10 dk bekletiyordum ya bu defa 20 dk yaptım Ceycey'den görüp özenmiş olabilirim :KK43: ama hep sıcak su seviyom :KK43: çok üşüyom ben :KK43:

bence burada trendyolun hatası var ben arkasına baktım içindekilere içerikde yazmıyor o yüzden aldım kullanıyorum eczaneden almıştım . istersen sende eczaneden bak emin ol derim .birde retinolü sandiviç metodu ile kullanıyorsun inşallah?
Aratınca homosalate ethylhexyl salicylate'ın sunscreen maddesi olduğunu fark ettim. Belki de alakası yoktur yani sebum azaltmayla :KK70: Kimyager filan olmak lazım bunları anlayabilmek için :sinirli:

Sandviç metodu nedir tam bilmiyorum ama ben çift aşamalı temizlik yaptıktan sonra retinolü sürüp bazen arkasından hyaluronic acid serumu sürüp sonrasında da nemlendirici sürüyorum.

Sıcak su seviyom :KK43: Bir de normalde 10 dk bekletiyordum ya bu defa 20 dk yaptım Ceycey'den görüp özenmiş olabilirim :KK43: ama hep sıcak su seviyom :KK43: çok üşüyom ben :KK43:
şaka de şaka şaka değil mi lütfen şaka de :KK43: resmen yanaklarım yandı :KK43: ahhhhhhhh üstüne de svr mi sürdün ! sen yat kalk yanmadığına şükret :KK43:

bundan sonra eminim yazdıklarımı hatim edecek :KK70:
bence kuru ve kuruya dönük karmalar da sorunlar oldu. Niasinamide bir süre sonra hafif kuruluk yapabiliyor ondan olabilir ya da bu cilt tiplerine haftada bir fiddy çok geliyor. Yüzü de kaynar suyla yıkayınca alev aldı ortalık. fiddy günlerinde rutin direk etkili bir nemlendirici ile bitirilebilir.

Aratınca homosalate ethylhexyl salicylate'ın sunscreen maddesi olduğunu fark ettim. Belki de alakası yoktur yani sebum azaltmayla :KK70: Kimyager filan olmak lazım bunları anlayabilmek için :sinirli:

Sandviç metodu nedir tam bilmiyorum ama ben çift aşamalı temizlik yaptıktan sonra retinolü sürüp bazen arkasından hyaluronic acid serumu sürüp sonrasında da nemlendirici sürüyorum.
temiz cilde önce nemlendirici 10 dk bekliyorsun 1 bezelye kadar retinolü sürüp 10 dk bekleyip tekrar nemlemdirici sürüyorsun bu retinolün yan etkilerini en aza indiren metoddur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X