- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
Kötü koku değil kız,keskin burun yakıcı bir parfüm kokusu vardi benimkinde 2-3 dkya azalıyordu ama cok keskindiBeybim küpelerini güle güle kullan, tam bir canki oldun harbiden
Ben SVR'ı ilk kullandığımda bile hissettiğim kadifemsi cilde bayılmıştım. Bir hafta düzenli kullanımda bile ışıldadım, bir ay sonra zaten aynalarla barıştım. Kötü bir kokusu asla yok - ki ben koku konusunda aşırı hassasımdır- şimdi gittim bir daha kokladım, hayır koku yok.
Ben acaba bu da bir süre deri altını kusturacak bu yüzden mi böyle diye düşündüm.Ama yüzüm bugün dünden daha da kötü oldu şimdi toparlamak için centellayı mı sürecembende üzülüyorum ürünü kullanıp ayyy mis gibi çok sevdim denilincee sanki benim cildime iyi geliyor öyle hissediyorum sen içten batma dedin ya vallahi benim yanağım karıncalandı resmen yüzümü kaşıdım
Yok valla benimkinde koku. Fakat sen o şişeyi arkadaşına verdin, o kullandı mı, herhangi bir bozulma var mıymış, bir şey dedi mi?Kötü koku değil kız,keskin burun yakıcı bir parfüm kokusu vardi benimkinde 2-3 dkya azalıyordu ama cok keskindi
Hem de ne kötü ne güzel sivilcelerim azalmış bariyerim güçlenmişti bugün domates gibiyimDermoskin arbutin benim tekrardan alacağım ürünlerden
Tuh ya kötü olmuş valla
Eğer ankaradaysanız ben sizden satın alabilirim
yok canım bu kusturmaz alerji yapmış sende evet centella sür geçer 2 güne , yüzünün resmini görebilir miyim bana özelden o kızarıklığın resmini atar mısın isilik gibi birşey mi yoksa hamamda çok kaldım kızarıklığı gibimi :) görmem lazım daBen acaba bu da bir süre deri altını kusturacak bu yüzden mi böyle diye düşündüm.Ama yüzüm bugün dünden daha da kötü oldu şimdi toparlamak için centellayı mı sürecem
teşekkür ederim bebeytomBeybim küpelerini güle güle kullan, tam bir canki oldun harbiden
Ben SVR'ı ilk kullandığımda bile hissettiğim kadifemsi cilde bayılmıştım. Bir hafta düzenli kullanımda bile ışıldadım, bir ay sonra zaten aynalarla barıştım. Kötü bir kokusu asla yok - ki ben koku konusunda aşırı hassasımdır- şimdi gittim bir daha kokladım, hayır koku yok.
işte o keskin koku yok kuzum senin alerjin var birşeye o tetiklemiş seni bence ,o madde neyse onu bulsak iyi olur ürünlerin içeriği birbirine benziyor en azından içeriklere bakar bu bana dokunuyor dersin bilirsinKötü koku değil kız,keskin burun yakıcı bir parfüm kokusu vardi benimkinde 2-3 dkya azalıyordu ama cok keskindi
Eki Görüntüle 3163411 Eki Görüntüle 3163412 Eki Görüntüle 3163413 Eki Görüntüle 3163414 Eki Görüntüle 3163415 Eki Görüntüle 3163416 Eki Görüntüle 3163417
Parfüm en altda en sonda bu yok denecek kadar az yüzde 1 bile değil demek...düşündüm de bozuk olsa arkadaşında kullanamazdı senin bir maddeye alerjin var kesinKova hatunu
Aha benimki hamamda çok kaldım kızarıklığıyok canım bu kusturmaz alerji yapmış sende evet centella sür geçer 2 güne , yüzünün resmini görebilir miyim bana özelden o kızarıklığın resmini atar mısın isilik gibi birşey mi yoksa hamamda çok kaldım kızarıklığı gibimi :) görmem lazım da
gözenek bir anda büyümez kuzum, yüksek ihtimal yüzünün derisi gerilince gözenek açık durmuştur +birde fiddy yapıldığı ilk gün hatta aslında 24 saat boyunca gözenek açık olur çünkü içini oyuyoruz tabiri caizse hatta dün gönderdiğim doktor boranın videosunda da diyordu gözenek temizlenirken önce geniş görünür ... fiddy den sonra sadece centella kullanman yazın da sadece niacinimade kullanman daha iyi olur . hava soğuk rüzgarlı fiddy de kurutan bir işlem bu serumda kurutucu etkili ikisi üst üste sana artık fazla gelir çünkü cildin eskisi gibi yağ kusmuyor ,sen svr yi yazın kullan veya yüzün sebum fazla ürettiğinde kullan çünkü o serum yağlı cilt serumu ,bu ne demek kuruturum demekGelelim benim SVR ile yaşadığım sorunaaaaaaa... Haydi buyur burdan yak Nisa
Hani ben fiddy sonrası SVR sürdüm, sabah da pembiş yüzle uyandım ya, işte o pembiş yüzüme yakından baktığımda gözeneklerimin bayağı büyüdüğünü gördüm, ses etmedim. Cildimin sebum dengesi bozuldu, gözenekler tepki verdi diye düşündüm. Yüzüm kupkuruydu ve çok sıcaktı. Neyse ki centella vardı da nemlendirdim, o koca gözenekler hemen içine çekti centellayı. İnanmazsını belki, gözümün hemen altından başlayan iri iri gözeneklerim vardı (normalde yoklardı).
Uzun zamandır ilk defa bu kadar büyük gözenek gördüm yüzümde... Neyse centella ile akşam saatlerine kadar kuruluk hissi normale döndü. E ben ne yaptım, dün gece de SVR sürdüm. Anti aging ya, hani iyi bir iş yapacağım ya güya. Anacım ben SVR sürdüm, yüzüm kaşındı, yine kupkuru oldum.
Gece gittim SVR'yi de niacinamide serumları da ennnnn arkaya itekledim gözüm görmesin de kullanmayayım diye
Sabah kalktım, yüzümü temizledim centella toniğin üstüne Effectha sürdüm. Yüzüm yine kaşım kaşım kaşınıyor.
Iki kisiye denettirdim sıkıntı olmadıYok valla benimkinde koku. Fakat sen o şişeyi arkadaşına verdin, o kullandı mı, herhangi bir bozulma var mıymış, bir şey dedi mi?
doğrudur canım tam bu mevsim hassasiyet zamanı ciltler artık kuru ,o yüzden fiddy 10 günde bir yapın fiddyden sonra effectha sürün veya centella sürün diyorumAha benimki hamamda çok kaldım kızarıklığıHerkes bu dönem kızarıyor galiba tövbeler olsun
ay şaka gibi resmen sinir bozucuIki kisiye denettirdim sıkıntı olmadı
Verdiğim kişi çok da beğendi hatta memnun kaldı
Çok teşekkür ederim ama artık benim için geçdamaged lemon bu mesajı incelemelisin beybi
O iri iri gözenekler bugün bende de aynı anlattığın şekildeler ne yaptı bana bu arbutin,hem yanıyorum,hem kaşınıyorumGelelim benim SVR ile yaşadığım sorunaaaaaaa... Haydi buyur burdan yak Nisa
Hani ben fiddy sonrası SVR sürdüm, sabah da pembiş yüzle uyandım ya, işte o pembiş yüzüme yakından baktığımda gözeneklerimin bayağı büyüdüğünü gördüm, ses etmedim. Cildimin sebum dengesi bozuldu, gözenekler tepki verdi diye düşündüm. Yüzüm kupkuruydu ve çok sıcaktı. Neyse ki centella vardı da nemlendirdim, o koca gözenekler hemen içine çekti centellayı. İnanmazsınız belki, gözümün hemen altından başlayan iri iri gözeneklerim vardı (normalde yoklardı).
Uzun zamandır ilk defa bu kadar büyük gözenek gördüm yüzümde... Neyse centella ile akşam saatlerine kadar kuruluk hissi normale döndü. E ben ne yaptım, dün gece de SVR sürdüm. Anti aging ya, hani iyi bir iş yapacağım ya güya. Anacım ben SVR sürdüm, yüzüm kaşındı, yine kupkuru oldum.
Gece gittim SVR'yi de niacinamide serumları da ennnnn arkaya itekledim gözüm görmesin de kullanmayayım diye
Sabah kalktım, yüzümü temizledim centella toniğin üstüne Effectha sürdüm. Yüzüm yine kaşım kaşım kaşınıyor.
arbutini sürdükten hemen sonra kaşıntı başladı değil mi ... resime baktım zaten evet alerji ama öyle kötü durumda değil anında yıkasaydın ve yazsaydın buraya keşke canım yana yana kaşına kaşına niye sürdün ki ahO iri iri gözenekler bugün bende de aynı anlattığın şekildeler ne yaptı bana bu arbutin,hem yanıyorum,hem kaşınıyorum
doğrusu bu ,fiddy den sonra öyle svr-sert içerikler falan sürülmez zaten çünkü en az 1 gün gözenek komple açık ,cilt hassas oluyor sert bir işlem fiddy . kurutucu işlem. zaten salisilik asit çok etkili sen yıkasanda altda 2 gün daha çalışmaya devam ediyor ben bunları yazmıştım aslında daha önceleri çok ürün konuşulunca bu bilgiler arka planda kalıyor sanırımAkşama fiddy yapcam grubun enerjisine bak cayır cayır yanıyorlar nolur bu bir mesaj olmasıncentella bocalayacam üstüme