- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
Bu meşhur fiddy kimmiş kimlerdenmis bu gece tanışalım bakalımYine günlerden fiddy
Saatim ya fiddyi bir geçiyor ya da fiddy e bir var
ne güzel şeysin sen fiddy abla
Bu meşhur fiddy kimmiş kimlerdenmis bu gece tanışalım bakalım
Ya dün benim purest niacinamide baktım neye benziyor diye baya koyu kahve rengimsi tokumsu bir yapısı var
Netteki fotolara baktım daha açık kahve sarımtrak gorduklerim hep
Elimin üzerine denedim elim tepki vermedi cok sevindim nadirdir elimin bir ürüne uyuzluk etmediğinemini de sevdim hic kurutacak gibi durmadı ama tabi yüz'e sürünce ne olur bilemem...
Bozuk değildir umarım,kokusu da bozuk kokmuyor gibi de sorayım dedim bilenlere
Şimdi baktım 183.50
Şimdi baktım 183.50
sıkıntı yok canım saf formda genelde öyle olur diğer serumlara göre koyu renk :) bozuk değil yaniBu meşhur fiddy kimmiş kimlerdenmis bu gece tanışalım bakalım
Ya dün benim purest niacinamide baktım neye benziyor diye baya koyu kahve rengimsi tokumsu bir yapısı var
Netteki fotolara baktım daha açık kahve sarımtrak gorduklerim hep
Elimin üzerine denedim elim tepki vermedi cok sevindim nadirdir elimin bir ürüne uyuzluk etmediğinemini de sevdim hic kurutacak gibi durmadı ama tabi yüz'e sürünce ne olur bilemem...
Bozuk değildir umarım,kokusu da bozuk kokmuyor gibi de sorayım dedim bilenlere
Svrden bahsedince dun gidip nisamedi dürtükledimsıkıntı yok canım saf formda genelde öyle olur diğer serumlara göre koyu renk :) bozuk değil yani
keşke o serumdaki hangi maddeye alerjin olduğunu bulabilsekSvrden bahsedince dun gidip nisamedi dürtükledim
Ya offf ama bizim kızlara dokunmadi o ya bana niye el kol yaptiühuuuu svr
Içinde %14 lük birsey vardı lactoneli bisey o fazla gelmiş olabilir mi? Cilt bariyerim de epey düşüktü o zaman yaz ortasıydı deniz kum güneş ...ama o burun içi şişme olayı aklimi karıştırıyor buram buram parfüm kokuyordu yaf...keşke o serumdaki hangi maddeye alerjin olduğunu bulabilsek
yok o oran yapmaz, yaz kış kullanılabilecek hatta yazın daha etkili olan bir serum ,sepyada ilk o seruma başladığında cilt bariyeri çok zayıftı haftasında işe yaradığını söyledi ,akneli yaralı bereli cilde uygulanan bir serum o içeriği öyle güzel yani... içinde koku yok ki yaIçinde %14 lük birsey vardı lactoneli bisey o fazla gelmiş olabilir mi? Cilt bariyerim de epey düşüktü o zaman yaz ortasıydı deniz kum güneş ...ama o burun içi şişme olayı aklimi karıştırıyor buram buram parfüm kokuyordu yaf...
Trendyolda yaptığım yorumum bile reddedilmiş bu sefer yine aklım karışıyorbir gün eczaneden almak isterim açıkçası ikna olmadım
hayır normal değil canım kızarıklık yapmamalı dokunmuş sana ,öncesi sonrası birşey sürmedin sadece onu kullandın değil miHanımlar iki gündür akşam dermoskin arbutin sürüyorum ama yüzümde kızarıklıklar oluştu bu normal mi yoksa kullanmayım mı the puresti sabah kullanıyorum onda öyle birşey yaşamadım
Hayır sadece göz altı serumunu ve arbutin sürdüm ama hem kızarıklık hem içten bir karıncalanma batma hissediyorum gün boyuhayır normal değil canım kızarıklık yapmamalı dokunmuş sana ,öncesi sonrası birşey sürmedin sadece onu kullandın değil mi
Aynen ilk kokusuna bakicam zaten koku hafızamdan çıkmadıyok o oran yapmaz, yaz kış kullanılabilecek hatta yazın daha etkili olan bir serum ,sepyada ilk o seruma başladığında cilt bariyeri çok zayıftı haftasında işe yaradığını söyledi ,akneli yaralı bereli cilde uygulanan bir serum o içeriği öyle güzel yani... içinde koku yok ki yaS sepyazeytin kız senin svr de koku var mı ,vallahi senelerdir kullanıyorum koku almıyorum ,acaba bozukmuydu senin aldığın yaktı yüzümü kulağıma kadar karıncalandı demiştin dayanamadım yıkadım demiştin ilk kullandığında hiç unutmuyorum bence bozuktu o . bir eczaneye gittiğinde bak derim dediğin gibi karşılaştırmış olursun
sen onu kullanma o zaman ,asla batma kızarıklık vs yapmamalı , bu iş ne enteresan ,dermatologların önerdiği en sevilen ürünler dokunadabiliyor işte böyle ... o yüzden diyorum keşke testerları satılsaHayır sadece göz altı serumunu ve arbutin sürdüm ama hem kızarıklık hem içten bir karıncalanma batma hissediyorum gün boyu
inşallah aldığın bozukturda iyi anlaşırsınız çünkü gerçekten muhteşem birşey özellikle pandemide çenede yanakta oluşan sivilceler kapalı komedonlar artan siyah noktalar için doktorlar akın akın önerdi o serumu herkese ,fiyatı ondan arttı zaten böyleAynen ilk kokusuna bakicam zaten koku hafızamdan çıkmadıminicik bi yerime de denerim daha olmazsa istenmedigim yerde durmam gitsin arkadaşlarımlan takılsın uyuz
Ayyy içime öküz oturdu şimdi ne büyük hevesle almıştımsen onu kullanma o zaman ,asla batma kızarıklık vs yapmamalı , bu iş ne enteresan ,dermatologların önerdiği en sevilen ürünler dokunadabiliyor işte böyle ... o yüzden diyorum keşke testerları satılsakoca ürünü almadan anlayamıyoruz da üzüldüm valla
bende üzülüyorum ürünü kullanıp ayyy mis gibi çok sevdim denilincee sanki benim cildime iyi geliyor öyle hissediyorum sen içten batma dedin ya vallahi benim yanağım karıncalandı resmen yüzümü kaşıdımAyyy içime öküz oturdu şimdi ne büyük hevesle almıştım
Beybim küpelerini güle güle kullan, tam bir canki oldun harbidenyok o oran yapmaz, yaz kış kullanılabilecek hatta yazın daha etkili olan bir serum ,sepyada ilk o seruma başladığında cilt bariyeri çok zayıftı haftasında işe yaradığını söyledi ,akneli yaralı bereli cilde uygulanan bir serum o içeriği öyle güzel yani... içinde koku yok ki yaS sepyazeytin kız senin svr de koku var mı ,vallahi senelerdir kullanıyorum koku almıyorum ,acaba bozukmuydu senin aldığın yaktı yüzümü kulağıma kadar karıncalandı demiştin dayanamadım yıkadım demiştin ilk kullandığında hiç unutmuyorum bence bozuktu o . bir eczaneye gittiğinde bak derim dediğin gibi karşılaştırmış olursun
Ayyy içime öküz oturdu şimdi ne büyük hevesle almıştım