- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
Ama kıyılmaz ki ona, çok kıskanmış. Tek evlattı, ikinciyi istemiyor çok doğal. Patilerini yediğim çimleri mi kazıyor ya? O kadar isterdim ki yakın olmayı. Bir Golden'a kocaman kocaman sarılmadan yaşamış saymıyorum kendimiMemnun kalmıştım. Cyrene kullandım sonra ondan da memnun kaldım.
Oğlum bu ara mutsuz puflayıp duruyor. Sokak kedisini alıştırmaya çalışıyoruz onu kıskanıyor. Kedinin mama kabını sürükleyip ızaklaştırmış. Çimleri kazıyor çok kızınca
Ben bir şey demiyorum artık, vallahi yıldım. Nisa'nın sana "bunu kopyala yapıştır, ekran alıntısı yap" dediği mesaj bu mu ki? Yok yok, karışmıyorum ben artık.
Bu ara gelmelisin kapıdan çıkar çıkmaz o çamurlu patilerle kocaman sarılıyor. Tamam tamam sadece seni seviyorum diyorum kafasını kulaklarını oynatıyor.Ama kıyılmaz ki ona, çok kıskanmış. Tek evlattı, ikinciyi istemiyor çok doğal. Patilerini yediğim çimleri mi kazıyor ya? O kadar isterdim ki yakın olmayı. Bir Golden'a kocaman kocaman sarılmadan yaşamış saymıyorum kendimi
Kedinin keyfi ayrı güzel, köpeğin tadı başka... Köpek tam bir dost, kedi seni beni çok tınlamaz. Benim Sepya'nın da ırkında köpek genleri var, küçük fino köpeği gibi. Kıskanç, konuşkan, duygusal ve aşırı kibar. Sürekli konuşur sürekli. Asla miyav yok, ıh ıh hıh hıh diye sesleri var. Asla temassız yaşayamıyor, bir patisini illaki benim bir yerime koyacak. Zeytin tam bir kedi zaten, dünya yansa umurunda değil.Bu ara gelmelisin kapıdan çıkar çıkmaz o çamurlu patilerle kocaman sarılıyor. Tamam tamam sadece seni seviyorum diyorum kafasını kulaklarını oynatıyor.
Kedilere göre duygularını daha çok gösteriyorlar. Kedi gelip mutfağa yatıyor konuşuyorum seviyorum hiç tepki yok müdanağasız. Köpek bizimle olduğu için çok mutlu olur ve bunu gösterir kedi tepkisiz. Köpekle sahile inmenin keyfi de çok başka.
Benim oğlum güler, üzülür, özler. Kediden bu tepkileri göremeyince şaşırıyoruz. Sokak kedisi olmasının da etkisi var tabi. Zaman tanıdık ona şimdilik bizi mama kaynağı olarak görüyor.Kedinin keyfi ayrı güzel, köpeğin tadı başka... Köpek tam bir dost, kedi seni beni çok tınlamaz. Benim Sepya'nın da ırkında köpek genleri var, küçük fino köpeği gibi. Kıskanç, konuşkan, duygusal ve aşırı kibar. Sürekli konuşur sürekli. Asla miyav yok, ıh ıh hıh hıh diye sesleri var. Asla temassız yaşayamıyor, bir patisini illaki benim bir yerime koyacak. Zeytin tam bir kedi zaten, dünya yansa umurunda değil.
Köpekler ayrı güzel ama Golden'ın yeri başka
Çok şey yazdı en son yazdığı buydu diğerlerini de alıntıladim tek tek okudum yaBen bir şey demiyorum artık, vallahi yıldım. Nisa'nın sana "bunu kopyala yapıştır, ekran alıntısı yap" dediği mesaj bu mu ki? Yok yok, karışmıyorum ben artık.
Görl sende de var bir cankilik bir konuya daldın mı tam dalıyorsunEki Görüntüle 3163044 ama bunlar çok bebek
Görl sende de var bir cankilik bir konuya daldın mı tam dalıyorsun
Hadi hayırlı olsun ben yıllardır kullanıyorum her hafta bir niyetim için Esmaül hüsnadan bir isim seçiyorum. Çiçeğim ölürse niyetim olmayacak gibi düşünüyorum. Öldürmüyorum çiçeği
Tv de bir doktor yıkanamadığınız hiç bir sıvı su dan sayılmaz demişti
Çok güzeller güle güle kullanEki Görüntüle 3163044 ama bunlar çok bebek
teşekkür ederimÇok güzeller güle güle kullanböyle gördükçe kulaklarımı deldiresim geliyor valla
Effectha nın kendi sayfasında 183 tl idieffectha nemlendirici en ucuz 205 tl
daha ucuz gören olursa yazabılır mııııııııııııı
coook thank you :)
Effectha nın kendi sayfasında 183 tl idi