Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Memnun kalmıştım. Cyrene kullandım sonra ondan da memnun kaldım.
Oğlum bu ara mutsuz puflayıp duruyor. Sokak kedisini alıştırmaya çalışıyoruz onu kıskanıyor. Kedinin mama kabını sürükleyip ızaklaştırmış. Çimleri kazıyor çok kızınca 😂
Ama kıyılmaz ki ona, çok kıskanmış. Tek evlattı, ikinciyi istemiyor çok doğal. Patilerini yediğim çimleri mi kazıyor ya? O kadar isterdim ki yakın olmayı. Bir Golden'a kocaman kocaman sarılmadan yaşamış saymıyorum kendimi :KK70:

En son yazdığı buydu bn wingse sormustum o cvp verdi öyle değil mi wings S sepyazeytin @Wings06
Ben bir şey demiyorum artık, vallahi yıldım. Nisa'nın sana "bunu kopyala yapıştır, ekran alıntısı yap" dediği mesaj bu mu ki? Yok yok, karışmıyorum ben artık.

Ama kıyılmaz ki ona, çok kıskanmış. Tek evlattı, ikinciyi istemiyor çok doğal. Patilerini yediğim çimleri mi kazıyor ya? O kadar isterdim ki yakın olmayı. Bir Golden'a kocaman kocaman sarılmadan yaşamış saymıyorum kendimi :KK70:
Bu ara gelmelisin kapıdan çıkar çıkmaz o çamurlu patilerle kocaman sarılıyor. Tamam tamam sadece seni seviyorum diyorum kafasını kulaklarını oynatıyor.
Kedilere göre duygularını daha çok gösteriyorlar. Kedi gelip mutfağa yatıyor konuşuyorum seviyorum hiç tepki yok müdanağasız. Köpek bizimle olduğu için çok mutlu olur ve bunu gösterir kedi tepkisiz. Köpekle sahile inmenin keyfi de çok başka.

Eklentiler

• 02221DAB-3CA7-4FDA-A428-FF84A3F302BE.jpeg
    02221DAB-3CA7-4FDA-A428-FF84A3F302BE.jpeg
    121,8 KB · Görüntüleme: 30
Bu ara gelmelisin kapıdan çıkar çıkmaz o çamurlu patilerle kocaman sarılıyor. Tamam tamam sadece seni seviyorum diyorum kafasını kulaklarını oynatıyor.
Kedilere göre duygularını daha çok gösteriyorlar. Kedi gelip mutfağa yatıyor konuşuyorum seviyorum hiç tepki yok müdanağasız. Köpek bizimle olduğu için çok mutlu olur ve bunu gösterir kedi tepkisiz. Köpekle sahile inmenin keyfi de çok başka.
Kedinin keyfi ayrı güzel, köpeğin tadı başka... Köpek tam bir dost, kedi seni beni çok tınlamaz. Benim Sepya'nın da ırkında köpek genleri var, küçük fino köpeği gibi. Kıskanç, konuşkan, duygusal ve aşırı kibar. Sürekli konuşur sürekli. Asla miyav yok, ıh ıh hıh hıh diye sesleri var. Asla temassız yaşayamıyor, bir patisini illaki benim bir yerime koyacak. Zeytin tam bir kedi zaten, dünya yansa umurunda değil.
Köpekler ayrı güzel ama Golden'ın yeri başka :KK68:

Kedinin keyfi ayrı güzel, köpeğin tadı başka... Köpek tam bir dost, kedi seni beni çok tınlamaz. Benim Sepya'nın da ırkında köpek genleri var, küçük fino köpeği gibi. Kıskanç, konuşkan, duygusal ve aşırı kibar. Sürekli konuşur sürekli. Asla miyav yok, ıh ıh hıh hıh diye sesleri var. Asla temassız yaşayamıyor, bir patisini illaki benim bir yerime koyacak. Zeytin tam bir kedi zaten, dünya yansa umurunda değil.
Köpekler ayrı güzel ama Golden'ın yeri başka :KK68:
Benim oğlum güler, üzülür, özler. Kediden bu tepkileri göremeyince şaşırıyoruz. Sokak kedisi olmasının da etkisi var tabi. Zaman tanıdık ona şimdilik bizi mama kaynağı olarak görüyor.
Paskal a sessiz çocuğum benim içinde küçük bir insan mı var senin derim bakar güler pati uzatır. Kedi en fazla gır gır ses çıkarıyor.

Ben bir şey demiyorum artık, vallahi yıldım. Nisa'nın sana "bunu kopyala yapıştır, ekran alıntısı yap" dediği mesaj bu mu ki? Yok yok, karışmıyorum ben artık.
Çok şey yazdı en son yazdığı buydu diğerlerini de alıntıladim tek tek okudum ya

Görl sende de var bir cankilik bir konuya daldın mı tam dalıyorsun 😂
:KK70: demin kendime güldüm allah benim gibi görgüsüz yapmasın kimseyi :KK70: iyiki sallantılı küpe hiç takmadım, minimal severim tektaş takarım dedim :KK70: ahahhaha işte görüyorsunuz anlatmama gerek yok herşey ortada :KK70:

Hadi hayırlı olsun ben yıllardır kullanıyorum her hafta bir niyetim için Esmaül hüsnadan bir isim seçiyorum. Çiçeğim ölürse niyetim olmayacak gibi düşünüyorum. Öldürmüyorum çiçeği 😂

Tv de bir doktor yıkanamadığınız hiç bir sıvı su dan sayılmaz demişti 🤷🏻‍♀️

süt banyosu yapsak sayılır o zaman:KK45::KK53:

ahsen bu tatilde hasta olduğu için gidemedik, birdahaki tatile kaldı kulak delimi ,hayatımda hiç bir tatili böyle beklememiştim :KK70: sağ kulağıma 2 tane deldiricem toplamda üç olacak :KK70: o zaman 3 sağa 1 sola toplam dört şıngır şıngır kafamı sallaya sallaya yürürüm artık ,şu arabanın önüne kafası sallanan köpek koyarlar ya biblo onun gibi :KK70:

Çok güzeller güle güle kullan 😍 böyle gördükçe kulaklarımı deldiresim geliyor valla :KK48:
teşekkür ederim :KK36: bende kazayla kolye yerine elim küpe sekmesine tıklayınca trendyolda gördüm ve kendimi alamadım deldiresim o zaman başladı :KK70: çok beğendiklerimden çifter aldım kararır kırılır kaybolur vs falan diye birde :KK70: daha kulakda delik yok küpeler var :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X