Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet kuzum mesela şimdiki rutinime devam ederken ilk biten Purest arbutin olacak, onun yerine Dermoskin'i alacağım ama diğerleri devam edecek. Di mi? Tam olarak böyle bir şeyden bahsediyorsun sanırım. Tüm ürünleri tamamen değiştirmiyorum yani, di mi di mi?

evet canım şuan hali hazırda kullandığın ürünleri biliyorsun zaten sana dokunmadığı kesinleşti dermoskini ama ilk kez kullanacaksın onu 1 hafta kullan bak dokunmadığına emin ol sonra diğer yeni kullanmadığın ürünleride geçebilirsin rutininde 2 ürün aynı anda biter 2 ürün açmak zorunda kalırsın biri olurda allah korusun alerji yaparsa ara da bul ondan sonra

bizlerin bayıldığı svr bile bak kovahatunuyla arrtiye dokundu mesela iyi gelmedi hiç belli olmaz bu işler
Sen Kova'ya da kuruya dönük karma dedin, bana da öyle dedin ya beybi, Kova'ya yaramamış mı SVR? Ben orayı kaçırmışım. Ne yapmış mesela? Üzüldüm ya, SVR'ın nimetlerinden faydalanamayan herkese üzülmek istiyorum

Evet evet, yeni olan ve daha önce deneyimlemediğim iki ürünü aynı anda rutine sokmayayım doğru anlamışım aferin bana Zaten sırayla bitecekler, öyle yaparım

yüzüm yandı kaşındı dedi yanlış hatırlamıyorsam kokusu da rahatsız etti ,mesela bana hiç koku gelmiyor ama içindeki bir madde kendisine dokundu arrityde de çok kuruttu hatta kovahatunu dayanamadı arkadaşına verdi daha 1 kere mi ne kullanabilmişken

Keşke Kova'nın o arkadaşı ben olaydım
Ben de kışın SVR seruma pek dokunmuyorum. Yazın mükemmeldi şimdi haftada bir kullanıyorum ama haftada bir kullanmak da fayda etmez belki, boşa mı kullanmış oluyorum acaba? Dün centelladan sonra kullandım gayet iyiydi ama tek başına kullanınca o kadar da iyi gelmiyor. 1 ay önce açtım, sen 9 ay dedin, haftada bir kullanmanın anlamı yoksa yaza kadar bekleteyim mi karanlık dolapta?

Nisa ben mor renk olan SVR yıkama jelini bulamadım, görürsen link atar mısın? Rengi falan mı değişti acaba? Renk körü olmadıysam rengi değişmiştir ya da Trendyol'da kalmamıştır.
ben mor dediysem bulamamış olabilirsin mor değil çünkü pembe allah bilir nasıl bir kafayla sana mor dedim ben mor mu dedim kız kafam bugün bi milyon

bak bu ikisinden birini seçebilirsin

haftada bir işe yaramaz canım beklet sen onu kış bitince başlarsın yine

Ay mor dedin sanki, aklımız Siberian'a mı gitti acaba?

dermoeczanemde belki daha ucuzdur ben karşıma ilk çıkan linki gönderdim sana kuzum bu arada...
Sen Dermoeczanem deyince fiyatlara bir bakayım dedim. Kız Evde Eczane cidden ucuzmuş ha, Dermoeczanem ne kadar abartmış öyle, bir de %20 indirim yazmış tövbeler olsun ya

Çoğu zaman dışarıda girmemeye çalışıyorum ama çok tutunca midem bulanmaya başlıyor. Eve kıvırtmadan girdiğim sayılıdır. Hep kapıyı aç aç çekil çekil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…