- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
Evet kuzum mesela şimdiki rutinime devam ederken ilk biten Purest arbutin olacak, onun yerine Dermoskin'i alacağım ama diğerleri devam edecek. Di mi? Tam olarak böyle bir şeyden bahsediyorsun sanırım. Tüm ürünleri tamamen değiştirmiyorum yani, di mi di mi?sepyacanım daha önce kullanmadığın ürünleri ilk kez kullanırken tavsiyem ,ilk 1 hafta başka birşeye başlamadan rutine koy derim, sonra yavaş yavaş eklersin, olurda biri irrite yaparsa hangisinden olduğunu bulabilmen için bizlerin bayıldığı svr bile bak kovahatunuyla arrtiye dokundu mesela iyi gelmedi hiç belli olmaz bu işler
evet canım şuan hali hazırda kullandığın ürünleri biliyorsun zaten sana dokunmadığı kesinleşti dermoskini ama ilk kez kullanacaksın onu 1 hafta kullan bak dokunmadığına emin ol sonra diğer yeni kullanmadığın ürünleride geçebilirsin rutininde 2 ürün aynı anda biter 2 ürün açmak zorunda kalırsın biri olurda allah korusun alerji yaparsa ara da bul ondan sonraEvet kuzum mesela şimdiki rutinime devam ederken ilk biten Purest arbutin olacak, onun yerine Dermoskin'i alacağım ama diğerleri devam edecek. Di mi? Tam olarak böyle bir şeyden bahsediyorsun sanırım. Tüm ürünleri tamamen değiştirmiyorum yani, di mi di mi?
Sen Kova'ya da kuruya dönük karma dedin, bana da öyle dedin ya beybi, Kova'ya yaramamış mı SVR? Ben orayı kaçırmışım. Ne yapmış mesela? Üzüldüm ya, SVR'ın nimetlerinden faydalanamayan herkese üzülmek istiyorumbizlerin bayıldığı svr bile bak kovahatunuyla arrtiye dokundu mesela iyi gelmedi hiç belli olmaz bu işler
Evet evet, yeni olan ve daha önce deneyimlemediğim iki ürünü aynı anda rutine sokmayayım doğru anlamışım aferin banaevet canım şuan hali hazırda kullandığın ürünleri biliyorsun zaten sana dokunmadığı kesinleşti dermoskini ama ilk kez kullanacaksın onu 1 hafta kullan bak dokunmadığına emin ol sonra diğer yeni kullanmadığın ürünleride geçebilirsin rutininde 2 ürün aynı anda biter 2 ürün açmak zorunda kalırsın biri olurda allah korusun alerji yaparsa ara da bul ondan sonra
yüzüm yandı kaşındı dedi yanlış hatırlamıyorsam kokusu da rahatsız etti ,mesela bana hiç koku gelmiyor ama içindeki bir madde kendisine dokundu arrityde de çok kuruttuSen Kova'ya da kuruya dönük karma dedin, bana da öyle dedin ya beybi, Kova'ya yaramamış mı SVR? Ben orayı kaçırmışım. Ne yapmış mesela? Üzüldüm ya, SVR'ın nimetlerinden faydalanamayan herkese üzülmek istiyorum
Keşke Kova'nın o arkadaşı ben olaydımyüzüm yandı kaşındı dedi yanlış hatırlamıyorsam kokusu da rahatsız etti ,mesela bana hiç koku gelmiyor ama içindeki bir madde kendisine dokundu arrityde de çok kuruttuhatta kovahatunu dayanamadı arkadaşına verdi daha 1 kere mi ne kullanabilmişken
Nisa ben mor renk olan SVR yıkama jelini bulamadım, görürsen link atar mısın? Rengi falan mı değişti acaba? Renk körü olmadıysam rengi değişmiştir ya da Trendyol'da kalmamıştır.
haftada bir işe yaramaz canım beklet sen onu kış bitince başlarsın yineKeşke Kova'nın o arkadaşı ben olaydım
Ben de kışın SVR seruma pek dokunmuyorum. Yazın mükemmeldi şimdi haftada bir kullanıyorum ama haftada bir kullanmak da fayda etmez belki, boşa mı kullanmış oluyorum acaba? Dün centelladan sonra kullandım gayet iyiydi ama tek başına kullanınca o kadar da iyi gelmiyor. 1 ay önce açtım, sen 9 ay dedin, haftada bir kullanmanın anlamı yoksa yaza kadar bekleteyim mi karanlık dolapta?
Ay mor dedin sanki, aklımız Siberian'a mı gitti acaba?ben mor dediysem bulamamış olabilirsin mor değil çünkü pembe allah bilir nasıl bir kafayla sana mor dedim ben mor mu dedim kız kafam bugün bi milyon
bak bu ikisinden birini seçebilirsin
SVR Topialyse Gel Lavant 200ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SVR Topialyse Gel Lavant 200ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
SVR Topialyse Gel Lavant Cleansing Jel 200 ml 3662361001880 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SVR Topialyse Gel Lavant Cleansing Jel 200 ml 3662361001880 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Lavantalı dedin diye benim aklım mora gitmiş, sen mor demedin bence NisaaaaaaaaAy mor dedin sanki, aklımız Siberian'a mı gitti acaba?
Ben bu herifi çok beğeniyorum. Bir sürü videosunu izlemiştim bu beybininbak bu doktorda svr kullanıyor
dermoeczanemde belki daha ucuzdur ben karşıma ilk çıkan linki gönderdim sana kuzum bu arada...Lavantalı dedin diye benim aklım mora gitmiş, sen mor demedin bence Nisaaaaaaaaay çatladım gene
siberian mor mu kiAy mor dedin sanki, aklımız Siberian'a mı gitti acaba?
Yok kız Trendyol'daki görseli bildiğin mor yani.siberian mor mu kilacivert değil mi onun ambalajı ayy ölücem
Yok kız Trendyol'daki görseli bildiğin mor yani.Ay sus sus çay içiyorum ağzım dilim damağım neyim varsa yandı
Sen Dermoeczanem deyince fiyatlara bir bakayım dedim. Kız Evde Eczane cidden ucuzmuş ha, Dermoeczanem ne kadar abartmış öyle, bir de %20 indirim yazmış tövbeler olsun yadermoeczanemde belki daha ucuzdur ben karşıma ilk çıkan linki gönderdim sana kuzum bu arada...
Çoğu zaman dışarıda girmemeye çalışıyorum ama çok tutunca midem bulanmaya başlıyor. Eve kıvırtmadan girdiğim sayılıdır. Hep kapıyı aç aç çekil çekilben gittiğim yerde tuvalete de giremem ancak yakın akrabam olmalıöyle de tikli biriyim eve dönüşte evimin kapısını gördüğüm an nasıl kıvırtarak eve girdiğimi tahmin ediyorsundur çekilin çekilin diye atarım kendimi eve