Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kazen'e hayran oldum ya. Böyle bir şey olabilir mi? Koptum vallahi yarıldım😂😂😂😂

Eklentiler

• Screenshot_20221117_210228_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20221117_210228_com.android.chrome.jpg
    110 KB · Görüntüleme: 39
Ben SVR ı Bora Özel den öğrenmiştim. Tüm ürünleri tek tek açıkladığı bir videosu da var. Deli cesareti gibi babe c vitamini ampülden svr c ye geçmiştim.
Çok memnun kaldın mı? Oğlun nasıl ya, sana ne zaman yazsam o güzel surat geliyor aklıma😍

Nisa daha iyi bilir ama sanki sıralama sorunlu gibi. Peptide niacinamide değil de niacinamide peptide mi olmalı acaba?

Nisa'cığım bir soru da benden gelsin mi? :KK70: Hani içeriğinde niacin bulunan kremler kullanacağız ya bunların hangilerini yazın da kullanmaya devam edeceğiz? Yoksa yazın yine sadece SVR ve Purest niacin'e mi döneceğim ben?
Cream co nun icinde de bir miktar niacinamide var aslında. Kullananlarda bilir ama 🥰

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-17-22-41-28-266_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-11-17-22-41-28-266_com.android.chrome.jpg
    102,4 KB · Görüntüleme: 35
yüzüm yandı kaşındı dedi yanlış hatırlamıyorsam kokusu da rahatsız etti ,mesela bana hiç koku gelmiyor ama içindeki bir madde kendisine dokundu arrityde de çok kuruttu :KK43: hatta kovahatunu dayanamadı arkadaşına verdi daha 1 kere mi ne kullanabilmişken
Buram buram kokusu vardi ya
Yaktı resmen kulaklarimdan alev cikariyordum 🤣🤣🤣
Daha kokuyu alır almaz burun içim şişiyor gibiydi...sahte ürün aldığıma inanmak istiyorum şu an... 😁😁 bi ara bi çılgınlık yapcam belli oldu 🤑

Çok memnun kaldın mı? Oğlun nasıl ya, sana ne zaman yazsam o güzel surat geliyor aklıma😍
Memnun kalmıştım. Cyrene kullandım sonra ondan da memnun kaldım.
Oğlum bu ara mutsuz puflayıp duruyor. Sokak kedisini alıştırmaya çalışıyoruz onu kıskanıyor. Kedinin mama kabını sürükleyip ızaklaştırmış. Çimleri kazıyor çok kızınca 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X