- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ikiniz de süpersiniz yaÇoğu zaman dışarıda girmemeye çalışıyorum ama çok tutunca midem bulanmaya başlıyor. Eve kıvırtmadan girdiğim sayılıdır. Hep kapıyı aç aç çekil çekil
Yaptım yaptım merak etme sepyaSebbo: Çoğüşeniyommmmm
bak bu doktorda svr kullanıyor
Bnde yapicam yarın fiddy beraber yapalım aynı anda olurmu @KovahatunuYarin bana da fiddy yolları görünüyor cok heycanliyamm..ins elime yüzüme bulaştırmam sebboya o kadar takildim
Bendede doa arbutin var oda bitmek üzere bittiği an dermoskin arbutine geçicemarbutinimde bitti.
Ay inanmamYaptım yaptım merak etme sepya
Çok memnun kaldın mı? Oğlun nasıl ya, sana ne zaman yazsam o güzel surat geliyor aklımaBen SVR ı Bora Özel den öğrenmiştim. Tüm ürünleri tek tek açıkladığı bir videosu da var. Deli cesareti gibi babe c vitamini ampülden svr c ye geçmiştim.
Kız bu değil ki yanlış şeyi yapmışsın. Bu mu Allah aşına? Sana yazdığı şey sence bu muydu Sebbo?Yaptım inan cnm S sepyazeytin
Tamamdırbirdahaki cilt analizine gidileceği zaman yazın sadece suyla yıka, kışın hiç yıkama direkt git ki gerçek olanı görsün
Centellayida alicam en kısa zamandabirdahaki cilt analizine gidileceği zaman yazın sadece suyla yıka, kışın hiç yıkama direkt git ki gerçek olanı görsün
Tamamdır bugün nemsiz hissetmedim böyle yapmıştımhayır işte yanlış uyguluyorsun hyaluronik asitde beklememen lazım ,onun amacı nemi hapsetmek ,beklediğinde buharlaşıp uçuruyorsun nemi,cilt nemliyken hyaluronik asit sür hemen kremi sür okeyto ...
Cream co nun icinde de bir miktar niacinamide var aslında. Kullananlarda bilir amaNisa daha iyi bilir ama sanki sıralama sorunlu gibi. Peptide niacinamide değil de niacinamide peptide mi olmalı acaba?
Nisa'cığım bir soru da benden gelsin mi? Hani içeriğinde niacin bulunan kremler kullanacağız ya bunların hangilerini yazın da kullanmaya devam edeceğiz? Yoksa yazın yine sadece SVR ve Purest niacin'e mi döneceğim ben?
Cildim karma yağlı t bölgesi yağlı yanak bölgem kuru sen onu nisanin dediğini yap o daha iyi bilirCanım cildin nasıl Bir cilt niacinamide yi bitirdim yeni bir daha alip almama konusunda kararsızım nemlendiricide vs ondan var çünkü Wings06
En son yazdığı buydu bn wingse sormustum o cvp verdi öyle değil mi wings S sepyazeytin Wings06Kız bu değil ki yanlış şeyi yapmışsın. Bu mu Allah aşına? Sana yazdığı şey sence bu muydu Sebbo?
Buram buram kokusu vardi yayüzüm yandı kaşındı dedi yanlış hatırlamıyorsam kokusu da rahatsız etti ,mesela bana hiç koku gelmiyor ama içindeki bir madde kendisine dokundu arrityde de çok kuruttu hatta kovahatunu dayanamadı arkadaşına verdi daha 1 kere mi ne kullanabilmişken
Ben cok geç yapcam ama gece yarısını gecebilir saati yesa ya sor kacta yapcakBnde yapicam yarın fiddy beraber yapalım aynı anda olurmu @Kovahatunu
Memnun kalmıştım. Cyrene kullandım sonra ondan da memnun kaldım.Çok memnun kaldın mı? Oğlun nasıl ya, sana ne zaman yazsam o güzel surat geliyor aklıma